- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Harika haber :) saglikla kucagina da alirsin insallah.Cok teşekkür ederim. Güvenç bey , 5.gün embriyosu 2 tane..
bugun buralar guzel haberlerle dolmus :) Hayirli ugurlu olsun, dualarimiz seninle :)Arkadaşlar transf.14 günü ve kan tahlilim 11.188 çıktı çok mutluyum rabbim herkesi tamamına erdirsin inşallah bol bol duanızı bekliyorum
Arkadaşlar transf.14 günü ve kan tahlilim 11.188 çıktı çok mutluyum rabbim herkesi tamamına erdirsin inşallah bol bol duanızı bekliyorum
Canım yıllık 750 tl. ama şimdi netten baktım galiba tüp bebekte sadece 2 hastaneyi karşılıyor ve içinde bahceci yok. ama doğumu karşılaması guzle Acıbadem dışında hepsini karşılıyor. İstanbul cerrahi merkezini karsiliyor sanirim ondan sordum. iyice bi arastirayim ben en iyisi
Gozunaydin çok güzel bir haber buGüvenç bey bu ara oldukça uğurlu... Allah sağlıkla devamını getirsin ınşallah
Kızlar moralim çok bozuk 11.gün 44,43 tü bugün 13.gün 22,61 çıktı değer yarıya düştü.başına böyle gelen var mı ??
Doktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..Bende yaşadım aynısını 19 çıkmıştı değerim. Kese hiç oluşmuyor.. bir kaç günede kanama oldu.. moralinizi bozmayın.. herşeyin hayırlısı
Doktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..
Hayal kurmak serbest ya, ben bi kız bir erkek bekliyorumAğzından bal damlıyor, teşekkür ederim
Dilerim senin de profil resmindeki gibi ciciş bir kızın olur..
Hey maşallah 11 bin mi? Öyle bi rakam çıkıyor mu yahu?
Sağlıkla tamamlayalım inşallah, ne Zaman kontrole çağırdı?[/QUOTE yarın dr la tlf görüşeceğim takiplerime mersinde devam edecegim tsk ederim herkese :)
Amin,inşallah.evet benide 15 gün sonra çağırmıştı,Saol.. Başlangıçta şanssızlıklar yaşadık ama sonu iyi oldu, inşallahta öyle dewam eder..
İlk kontrol için 15 gün sonra dedi, sen de bu kadar geç mi gitmiştin?
G
Amin,inşallah.evet benide 15 gün sonra çağırmıştı,
evet canım dediğin gibi sabretmek gerek tüp bebek tedavisinde sabır çook önemli.. sperm kalitesizliği çözünmiycek bir sorun değil..inş donmuşlarla kavuşursun yavruna..var 4 tane. ama onlarin da akıbeti aynı olacak. Sperm kalitesinden dolayı embriyolarimiz gelismiyor. neyse zaten ben kabullendim. sadece hayatta her şey üst üste gelir ya sanırım o dönemden geçiyorum. biraz Üzgünüm. ama sabretmek lazım işte.
Benide 15 gün sonra çağırdılar keseyide kalp atışlarını da gösterdiler bebeğini ilk defa o zaman görüceksin..Günaydın, peki bu ilk gidişte keseyi mi görüyor? Kalp atışı daha sonra mı?
Kelebekcim denk gelirsek tanışsak seninle klinikte, Bu denli Güvenç bey fanı olduğun için, ben de ilk zamanlar seninle taban tabana zıt duygular taşıdığım için merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?