Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar transf.14 günü ve kan tahlilim 11.188 çıktı çok mutluyum rabbim herkesi tamamına erdirsin inşallah bol bol duanızı bekliyorum

Hey maşallah 11 bin mi? Öyle bi rakam çıkıyor mu yahu?
Sağlıkla tamamlayalım inşallah, ne Zaman kontrole çağırdı?

Fatoşcum ben bankacıyım, bu sigortacılar çok uyanıktır. Poliçenin maddelerini iyi okumanı tavsiye ederim. Evirip çevirip bildiklerini okurlar

Gozunaydin çok güzel bir haber buGüvenç bey bu ara oldukça uğurlu... Allah sağlıkla devamını getirsin ınşallah

Saol.. Başlangıçta şanssızlıklar yaşadık ama sonu iyi oldu, inşallahta öyle dewam eder..
İlk kontrol için 15 gün sonra dedi, sen de bu kadar geç mi gitmiştin?

Kızlar moralim çok bozuk 11.gün 44,43 tü bugün 13.gün 22,61 çıktı değer yarıya düştü.başına böyle gelen var mı ??

Kızlar moralim çok bozuk 11.gün 44,43 tü bugün 13.gün 22,61 çıktı değer yarıya düştü.başına böyle gelen var mı ??

Ah kuzucuğum, maalesef gelmişti benim başıma da, yine de doktorun bilir ama sanırım kimyasal gebelik diyorlar buna...

Bende yaşadım aynısını 19 çıkmıştı değerim. Kese hiç oluşmuyor.. bir kaç günede kanama oldu.. moralinizi bozmayın.. herşeyin hayırlısı

Hemşireme ulaştım şimdi o da kimyasal gebelik gibi duruyor Dedi doktorumla görüşüp haber verecek bana

Bende yaşadım aynısını 19 çıkmıştı değerim. Kese hiç oluşmuyor.. bir kaç günede kanama oldu.. moralinizi bozmayın.. herşeyin hayırlısı
Doktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..

Öyle.. mevlam hakkımızda hayırlısını versin.. doğal seleksiyon.. vücut sağlıksız embriyoyu atıyor.. önce bir dinlen sakinleş.. sonra yoluna bakarsın..

Doktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..

Yüce allahim en iyisini,en hayirlisini bilir canim arkadaşm,evet üzülüyoruź ama inşallah dogru zamanda en sagliklisiyla anneligi tadmani dilerim,dua et bol bol inşallh...

G

Amin,inşallah.evet benide 15 gün sonra çağırmıştı,

Günaydın, peki bu ilk gidişte keseyi mi görüyor? Kalp atışı daha sonra mı?
Kelebekcim denk gelirsek tanışsak seninle klinikte, Bu denli Güvenç bey fanı olduğun için, ben de ilk zamanlar seninle taban tabana zıt duygular taşıdığım için merak ediyorum

İlk keseyi göreceksiniz.. sonraki kontrolde kalp atışlarını duyacaksınız inşallah..

evet canım dediğin gibi sabretmek gerek tüp bebek tedavisinde sabır çook önemli.. sperm kalitesizliği çözünmiycek bir sorun değil..inş donmuşlarla kavuşursun yavruna..

Benide 15 gün sonra çağırdılar keseyide kalp atışlarını da gösterdiler bebeğini ilk defa o zaman görüceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…