selam ;-)) aynen dediğin gibi çok seviyorum doktorumu.evet testten 15 gün sonra gittiğinde direk kalp atışını duyuyosun,kese için daha evvel çağırmıyor dr zaten,ben 25 martta gidicem mesela öğlen yarımda,denk gelirsek tanışalım gerçekten.Günaydın, peki bu ilk gidişte keseyi mi görüyor? Kalp atışı daha sonra mı?
Kelebekcim denk gelirsek tanışsak seninle klinikte, Bu denli Güvenç bey fanı olduğun için, ben de ilk zamanlar seninle taban tabana zıt duygular taşıdığım için merak ediyorum
selam ;-)) aynen dediğin gibi çok seviyorum doktorumu.evet testten 15 gün sonra gittiğinde direk kalp atışını duyuyosun,kese için daha evvel çağırmıyor dr zaten,ben 25 martta gidicem mesela öğlen yarımda,denk gelirsek tanışalım gerçekten.
Of off çok heyecanlı, sen kaç haftalık oldun?Benide 15 gün sonra çağırdılar keseyide kalp atışlarını da gösterdiler bebeğini ilk defa o zaman görüceksin..
Güvenç hocayla muayene den çıktım.. ilk yumurta kontrolüm, 7 tane varmış.. yeter mi dedim biz hep çok isteriz ama önemli olan kaliteli olmasıymış.. çok mu az..
Doktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..
7. hafta henüz çok erken.. alttan muayene ediyorlar kalp atışlarını 1 - 2 saniye dinletiyor fazlası bebeğe zararlı , kaydetmek istersen telefona hazırla telini en baştan kayıt yap.. ve bir başka dr ilgileniyor gebe takip dr u başka yani..
Evet ben bahçeciye gidiyordum 7.haftalığım.. sizin dr u bilmem ama bana gebe kaldıktan sonra başka dr bakıyor dediler muayene ücreti veriyorsun 325 tl sen bir ara istersen başka dr a baslayacaksan hiç gitme derim.. ben kayıt edemedim kalp atışlarını dinledikten sonra açtım ama bir daha dinletemem zararlı dedi sen hazırlıklı ol diye dedim..
Canım bende etrafıma "benimle işleri bitti salladilar başka dr a" diyorum.. ama sonra anlıyorum hem bizlerle hem gebe olmak isteyenlerle ilgilenmeleri zor olurdu biz muradımıza Erdik allahım kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sıra bizim yerimiz de olmak isteyenlerde inşallah onlarda en az bizim kadar mutlu olurlar..AMİİİİİNNNNkizlar gebelik takibi icin bahceciye devam edecek misiniz? ben guvenc beyden memnundum sadece bu kese ve kalp atisi muayenesinden sonra biraz soru isaretlerim olustu. Anliyorum yuzlerce hastasi var ama bnm bi bebegim var braz daha moral biraz daha ilgi, bilgi bekliyorsun ne biliyim aliniyorsun. Ayy butun heycan kayboldu sanki amac pozitifi gormek sonrasi ne halin varsa gör gibi:))) umarim fikirlerim yersizdir, sonraki muayenelerde duzelir.
;-))) yok kız nerdeee,13.haftaya kadar vajinal muayneye devam...Hadi ya.... Kalbi mi, Uffff ben inanamadım ki...
Bu defa denk gelemiyoruz. 31 inde gidicem ben. Bir dahakine inşallah..
İlk muayene karından mı? Kurtulduk mu diğerinden? :/
tabi senin gibi dusunuyorum ben de..ama onemli olan pozitif sonuc degil, saglikla devam eden gebelik yani bizlerle isleri bitmis olamaz:) bazi kliniklerde iste kese kalp atisi gorundugude sorunlu kanamali bisi yoksa artik gebelik takibi icin baska doktora yonlendiriyolarmis, yani anne adayina bunu soyluyorlar o da caresine bakiyor. burda hem biz takip ederiz diyip hem az ilgilenilmek tuhaf geldi. neyse hakkimizda hayirlisiCanım bende etrafıma "benimle işleri bitti salladilar başka dr a" diyorum.. ama sonra anlıyorum hem bizlerle hem gebe olmak isteyenlerle ilgilenmeleri zor olurdu biz muradımıza Erdik allahım kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sıra bizim yerimiz de olmak isteyenlerde inşallah onlarda en az bizim kadar mutlu olurlar..AMİİİİİNNNN
Kizlar bozmayin moralinizi bu boyle ve normal bence. ABD'de tup bebek ve gebelik takibini kesinlikle ayri doktorlar yapiyor cunku bu iki ayri uzmanlik alani. Iki durumunda da en uzman olaninda yardim almak bence dogru olani. Tabi bazi arkadaslarin tedavi sureci cok uzun ve yipratici geciyor, onlar gebelikten sonra da doktorlarini birakmak istemiyorlar ki bence bu da cok anlasilir bir durum. onlari da cok iyi anliyorum.tabi senin gibi dusunuyorum ben de..ama onemli olan pozitif sonuc degil, saglikla devam eden gebelik yani bizlerle isleri bitmis olamaz:) bazi kliniklerde iste kese kalp atisi gorundugude sorunlu kanamali bisi yoksa artik gebelik takibi icin baska doktora yonlendiriyolarmis, yani anne adayina bunu soyluyorlar o da caresine bakiyor. burda hem biz takip ederiz diyip hem az ilgilenilmek tuhaf geldi. neyse hakkimizda hayirlisi
;-))) yok kız nerdeee,13.haftaya kadar vajinal muayneye devam...
selam canım ben 2 yıldır Güvenç beye devam ediyorum,gebelik takiplerindede kendisine gidiyorum,kendi adıma her muaynede daha bir samimi,açıklayıcı gördüm,tüp bebek tedavisi sırasındada ilgiliydi ama sorun çıkınca devamlı moraller bozuluyordu söyleyecek bişey bulamıyo,eşimde benimle aynı fikirde bu konuda.kesinlikle ne halin varsa gör gibi bir düşünceye sahip olacak bir insan değil kendisi,bence.kizlar gebelik takibi icin bahceciye devam edecek misiniz? ben guvenc beyden memnundum sadece bu kese ve kalp atisi muayenesinden sonra biraz soru isaretlerim olustu. Anliyorum yuzlerce hastasi var ama bnm bi bebegim var braz daha moral biraz daha ilgi, bilgi bekliyorsun ne biliyim aliniyorsun. Ayy butun heycan kayboldu sanki amac pozitifi gormek sonrasi ne halin varsa gör gibi:))) umarim fikirlerim yersizdir, sonraki muayenelerde duzelir.
kızımız geliyor hayırlısıyla;-))Ohh my godd..
En azından sen kurtarmışsın
Eee senin cücünün belli oldu mu peki kıs mıı erkek miii ?
selam canım ben 2 yıldır Güvenç beye devam ediyorum,gebelik takiplerindede kendisine gidiyorum,kendi adıma her muaynede daha bir samimi,açıklayıcı gördüm,tüp bebek tedavisi sırasındada ilgiliydi ama sorun çıkınca devamlı moraller bozuluyordu söyleyecek bişey bulamıyo,eşimde benimle aynı fikirde bu konuda.kesinlikle ne halin varsa gör gibi bir düşünceye sahip olacak bir insan değil kendisi,bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?