Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Güvenç hocayla muayene den çıktım.. ilk yumurta kontrolüm, 7 tane varmış.. yeter mi dedim biz hep çok isteriz ama önemli olan kaliteli olmasıymış.. çok mu az..

selam ;-)) aynen dediğin gibi çok seviyorum doktorumu.evet testten 15 gün sonra gittiğinde direk kalp atışını duyuyosun,kese için daha evvel çağırmıyor dr zaten,ben 25 martta gidicem mesela öğlen yarımda,denk gelirsek tanışalım gerçekten.

Hadi ya.... Kalbi mi, Uffff ben inanamadım ki...
Bu defa denk gelemiyoruz. 31 inde gidicem ben. Bir dahakine inşallah..
İlk muayene karından mı? Kurtulduk mu diğerinden? :/

Güvenç hocayla muayene den çıktım.. ilk yumurta kontrolüm, 7 tane varmış.. yeter mi dedim biz hep çok isteriz ama önemli olan kaliteli olmasıymış.. çok mu az..

7 si de gelişirse yeter tabi... Bu aşamada yapabileceğin hiçbirşey yok, o yüzden en azından gerilme. Faydası olmaz, zararı olur. En azından işlerini doğru yaptıklarından eminsin. Artık gerisi şans..

7. hafta henüz çok erken.. alttan muayene ediyorlar kalp atışlarını 1 - 2 saniye dinletiyor fazlası bebeğe zararlı , kaydetmek istersen telefona hazırla telini en baştan kayıt yap.. ve bir başka dr ilgileniyor gebe takip dr u başka yani..

Aaa ama sen Güvenç beyin hastası değildin sanırım? Prof.a gidiyordun galiba.. İstemem başkasını, ben zaten sürekli gidemem oraya, Çatalca'da evim..
Kaç haftalık oldun sen?
Kaydettin mi sen kalp atışını? Ama yaa içi tuhaf olur insanın..

Evet ben bahçeciye gidiyordum 7.haftalığım.. sizin dr u bilmem ama bana gebe kaldıktan sonra başka dr bakıyor dediler muayene ücreti veriyorsun 325 tl sen bir ara istersen başka dr a baslayacaksan hiç gitme derim.. ben kayıt edemedim kalp atışlarını dinledikten sonra açtım ama bir daha dinletemem zararlı dedi sen hazırlıklı ol diye dedim..

Çok teşekkür ederim o halde
Ben az önce aldım randevu, evet paket ücretimiz dolmuş. İlk muayeneyle yeni tarife alıyorlarmış. Güvençe gidicem.
Bu kadar uğraştık, bir kere giderim. Allah korusun bir sorun sıkıntı yoksa zaten gitmeyeceğim.

Aynen bende aytun hanıma gectim şimdi gebe takibi için bir kaç defa gideyim riske atmaya gerek yok zaten zor buldum bebeği))

kizlar gebelik takibi icin bahceciye devam edecek misiniz? ben guvenc beyden memnundum sadece bu kese ve kalp atisi muayenesinden sonra biraz soru isaretlerim olustu. Anliyorum yuzlerce hastasi var ama bnm bi bebegim var braz daha moral biraz daha ilgi, bilgi bekliyorsun ne biliyim aliniyorsun. Ayy butun heycan kayboldu sanki amac pozitifi gormek sonrasi ne halin varsa gör gibi:))) umarim fikirlerim yersizdir, sonraki muayenelerde duzelir.

Canım bende etrafıma "benimle işleri bitti salladilar başka dr a" diyorum.. ama sonra anlıyorum hem bizlerle hem gebe olmak isteyenlerle ilgilenmeleri zor olurdu biz muradımıza Erdik allahım kucağımıza almayı nasip etsin şimdi sıra bizim yerimiz de olmak isteyenlerde inşallah onlarda en az bizim kadar mutlu olurlar..AMİİİİİNNNN

tabi senin gibi dusunuyorum ben de..ama onemli olan pozitif sonuc degil, saglikla devam eden gebelik yani bizlerle isleri bitmis olamaz:) bazi kliniklerde iste kese kalp atisi gorundugude sorunlu kanamali bisi yoksa artik gebelik takibi icin baska doktora yonlendiriyolarmis, yani anne adayina bunu soyluyorlar o da caresine bakiyor. burda hem biz takip ederiz diyip hem az ilgilenilmek tuhaf geldi. neyse hakkimizda hayirlisi

Kizlar bozmayin moralinizi bu boyle ve normal bence. ABD'de tup bebek ve gebelik takibini kesinlikle ayri doktorlar yapiyor cunku bu iki ayri uzmanlik alani. Iki durumunda da en uzman olaninda yardim almak bence dogru olani. Tabi bazi arkadaslarin tedavi sureci cok uzun ve yipratici geciyor, onlar gebelikten sonra da doktorlarini birakmak istemiyorlar ki bence bu da cok anlasilir bir durum. onlari da cok iyi anliyorum.
Ben eger gebe kalmayi basarabilirsem, riskli gebelikte uzman baska bir kadin dogumcuda takibimi yaptirmayi dusunuyorum. (zaten istesemde bahceci de takip yaptiramam o ayri konu tabi)

selam canım ben 2 yıldır Güvenç beye devam ediyorum,gebelik takiplerindede kendisine gidiyorum,kendi adıma her muaynede daha bir samimi,açıklayıcı gördüm,tüp bebek tedavisi sırasındada ilgiliydi ama sorun çıkınca devamlı moraller bozuluyordu söyleyecek bişey bulamıyo,eşimde benimle aynı fikirde bu konuda.kesinlikle ne halin varsa gör gibi bir düşünceye sahip olacak bir insan değil kendisi,bence.

Kelebek benim Can'ım sıkılıyor, soru üretiyorum, sen müsait olduğunda yazarsın
Sen şimdi bahçeci ile gebelik takibini yapmaya karar verdin, bunu ilettin, bu durumda bunda da bir paket ücretleri var mı? Yoksa her defasında muayene ücreti mi ödeyeceksin? Acıbademe sigortasız gitsen daha uygun ücretleri var
E bi de testleri ultrasonları var bu işin.. Bi dünya turu yapılır bu kadarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…