Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kelebek canim bebegin hareketlerini hissediyormusun bide ayrintili ultrasona gircez 5. Ayda doktorum oyle dedi bebegin organlarina bakcaz dedi orda nasil yaptiniz merk ettim

Evet öyleymiş, gebelik takibini perinatologlar yapıyormuş. Araştırıyorum ben de..
Bol şans sana da..

İyiyim takmamaya çalışıyorum kendimi alışverişe attım kafa dağıtmak için yapacak birşey yok Rabbimden hayırlısını dilemekten başka,teşekkür ederim

İyi yapmışsın, saçlarını boyat
Bak ben yıllarca kırmızı saçlıydım, malum kullanması zor, sık boyanıyor. Son iki yıldır kendi saç rengime döndüm, açık kumralım. Neden? Bebek olursa kırmızı saçı Nasıl boyatırım vs.. Sonra ocak ayında oluşan sonra iç kanama geçirip ameliyat olunca, satarım anasını dedim gittim kırmızı oldum tekrar, iki kere boyattım. Bak şimdi bebiş oldu, 3-4 ay boyatamam şimdi.. 2 yıl sakınmıştım oysa ..
Demem o ki, herşey olacağına varıyor...

Ocak ayındaki opudan sonra, yanlış yazmışım..

Kelebek canim bebegin hareketlerini hissediyormusun bide ayrintili ultrasona gircez 5. Ayda doktorum oyle dedi bebegin organlarina bakcaz dedi orda nasil yaptiniz merk ettim
Yok Can'ım henüz hissetmedim,Dr 20.haftada hissedersin Dedi,ayrıntılıyı 22.haftada yapacaklar,Güvenç Bey perinatologa gönderecek ayrıntılıyı onlar yapacak,klinikte yapılmıyor

Ben kliniğe değil,Güvenç Beye söyledim onla devam etmek istediğimi,gebelik takibi için özel bir paket ücretleri yok,ilk muayne ücretini kalp atışı için gittiğimde ödedim 325 TL,sonra 21 gün kontrol süresi var,o süre içinde gidince ücret ödemiyosun ama 21 günü geçince yine normal muayne ücretini ödüyorsun,Acıbademe muayne içinmi içinmi gidilse bahsettiğin?evet başka yere geçebilirsin ama benim dururum biraz farklı,başka bir hastalığım var benim sle diye geçiyor ve bu zaten gebelikte başlı başına bir risk o sebeple hastalığımı bilen bir doktor Güvenç bey ve diğer doktorumla eş zamanlı takip ediyorlar bu sebeple ben başladığım doktorla devam etmeyi uygun gördüm,her kadın doğum doktoru bu hastalığı ve durumumu bilmiyor,Güvenç bey 2 yıldır çok yakından biliyor durumumu ,evet çok pahalı sırf doğum için 5,500 TL Dr ücreti var kliniğe ödenecek olan,doğum ücreti kimbilir Acıbademde ne kadardır?sen bilgi aldınmı?özel sigortamda var ama limiti az onu ayarlamak gerek vs,durumum böyle yani benim,aynı Zaman'da beni sık sık yüksek riskli gebelik uzmanına da yollayacak ,normal gebelerden farklı usg ler,tahlillerde yapılıyor bana tabi hepsi para,ama bunları göZe alarak bu işe başladım,Allah yardım eder umarım maddi olarakta .yada İstanbul cerrahide olabilir doğum için Orayada gidiyor Dr.fiyat almak lazım işte

Arkadaşlar selam,

1,5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor, sebepsiz inferiliteyim. Şimdi Bahçeciye muayene olmaya başlayıp tüp bebek yaptırmaya karar verdik 1 ay sonra. Hiçç bilgim yok tüp bebek hakkında. Aşılama yaptırmıştım daha önce.
Kısaca bilgi verir misiniz? tavsiyeleriniz var mı?
Acılı ve yorucu bir şey mi?
işlemden sonra dinlenmek gerekiyor mu?
doktorum çok gerek yok dedi ama, dinlenmelisin diyenler olduğu için kendimi garantiye alıp izin alıp yatmak istiyorum.
Sebepsiz infertilite olup tüp bebekle hamile kalan var mı?

tavsiyelerinize ve desteğinize ihtiyacım var..

Arkadaşlar bugün dr.la test sonucum için görüştüm 14. Günde 11.bin çıktığı için ikiz olabilir dedi böyle yüksek olan arkadaşlar varmı?

Can'ım benim ben genel olarak acıbadem bile daha ucuz kalıyor demek istemiştim, yoksa elbette kim Nasıl isterse oraya gidecek, yanlış anlama nolur.. Elbette doktoruna güvenmek, elektriğinin tutması çok önemli, benim de çok sevdiğim , ilk defa bizim de çocuğumuz olmuyor diye gidip yola çıktığımız bir doktorumuz vardı. Ama Kolandaki son dondurulmuş transferimden sonra, yüzde 5 şans vermişlerdi, çözerken hiç etmişler blast embriyoyu, aramadılar bile. Ben de sonucu bildirmedim, en azından asistanına aratabilirdi, merkezden aratabilirlerdi, velhasıl doktor iyiydi, ne fazla ne eksik ama gönlüm kırık, şimdi başka birini arıyorum ve makul bir mesafede olmalı..
Hastalığını bilmiyorum, Allah yardımcın olsun.. Çalıştığım dönemde acıbadem sigortam vardı ama bizim de küçük limitlerimiz vardı, fiyatları biraz ordan biliyorum. Ben şu bahsettiğim şanssız ameliyatı İstanbul cerrahide oldum, kliniğin hemen yanındakinde değilse biraz daha ilerde var, onda.. Butik bir hastane, konfor gayet yeterli, hemşireler ilgili, doktor zaten sabah akşam geldi gitti h.sonu olmasına rağmen, hemşireyle görüşmüştüm de sıklıkla doğum yaptırıyor burda demişti. Biz hastaneye ödeme yapmadık ama fikri vermesi açısından söylüyorum ssk ile muayene farkı 190 tl.

Arkadaşlar bugün dr.la test sonucum için görüştüm 14. Günde 11.bin çıktığı için ikiz olabilir dedi böyle yüksek olan arkadaşlar varmı?

Bahçecideki doktorun mu söyledi? Ne Mutlu sana o Zaman benim yarın 15 olacak, istemedi ama bir kan daha vereceğim.

Hoşgeldin, ben varım sebepsiz.. 4+5 günlükte hamileyim çok şükür.. 3.denemede oldu ama bahçecide ilkti. Doktorum Güvenç bey, memnunum da ama onu sana en iyi KELEBEK0908 anlatır, çok seviyor
Naçizane tavsiyem, çok fazla araştırma, inan herkeste yol farklı izleniyor, çok bilmek iyi değil, biraz güvenmek lazım, fazla araştırmak mutsuz ediyor insanı, bilinçli olmak iyi ama kararında..
Acılı bir işlem yok, yorucu evet, çok ilaç kullanıyorsun, iğneler göbek kalça karışık olabiliyor, vajinal jeller, bantlar, haplar çeşit çeşit..
Tedavi genelde Reglin 2.günü başlıyor, yumurtalar büyütülüyor ilaçlarla, kişiye göre değişir tabi ama 14-20.günler arası anestezi altında topluyorlar, eşinden de sperm alınıyor o gün, buluşturuyorlar ikisini ya doğal yoldan ya da manuel. 3. Ya da 5.güne kadar gelişimlerini takip edip donduruyorlar embriyoları. Bahçeci ekseriyetle dondurulmuş tedavi yapıyor, kadının da vücudu bir iki regl dönemi yoğunluk ilaçlardan arınıyor. Sonra artık hangi Reglde başlanacaksa yine 2.gün bu defa daha küçük ilaçlarla başlanıyor, aşağı yukarı yine aynı günlerde transfer yapılıyor, sonrasında 2-3 gün izin alsan olur. Sürekli yatman gerekmez ama biraz sakınmakta fayda var, yediğin içtiğinin hiç bir faydası yok bu dönemde, ama şehir efsaneleri çok, kabak çekirdekleri mi dersin ananaslar mı olacaksa oluyor.. Asla evhamlı olma, hiç bir işe yaramıyor. Çalışıyorsan zaten sorun yok, aksi halde de hobileri çoğaltmak gerekiyor.
Kabaca özeti bu, kısa yazmaya çalıştım ama olmadı
Bol şans..

Benim de sebepsiz infertiliteydi ilk denemede oldu Allah saglikla devamini getirir insallah. Hurdunya yazmis sureci zaten:) rahat ol ve doktoruna güven♡

Burada ki arkadaşların her birinin yaşı, yumurta rezervi, hormon değerleri, rahim yapısı, eşinin sperm durumu vs. Vs. farklı ki.. bahçecide kişiye özel bir uygulama var. Benim sana tavsiyem 1 ay içinde tüm istenen testlerini tamamla ki doktorla yapacağın görüşme de direkt durumunu başarı oranını sana söyler.. süreç maddi manevi yıpratıcı ama sonunda kavuşmayı ümit ettiğimiz evlat için değer..
Hurdunya çok güzel özetlemiş..
İnternet te tedaviyle ilgili o kadar çok şey okuyup hayat hikayelerinde kendini ve sorularının cevabını bulmaya çalışacaksın ki, sonunda moralini bozmayacaksan oku,
Doktorun elindeki tahlil, sonuç ve rahim filmiyle beraber yapacağı muayene sonucunda sana durumunu ve tedavi şeklini anlatır.. ve seninde tedavi sürecin başlar.. doktoruna güven.. sorularına en iyi o cevap verir..
Bende hiç bir şey bilmiyordum..
Burdaki arkadaşlar sağolsun ellerinden geldiğince yardımcı ve destek oldular.
Rabbim hepsinin gönlüne göre versin..

Yok Can'ım henüz hissetmedim,Dr 20.haftada hissedersin Dedi,ayrıntılıyı 22.haftada yapacaklar,Güvenç Bey perinatologa gönderecek ayrıntılıyı onlar yapacak,klinikte yapılmıyor
Bende pek hissetmiyorum arada bi sanki belli bellisiz banada doktorum 20. Haftada hissedeceksin dedi banada 20. Haftaya randevu verdiler ayrintili ultrasona ins guzel sonuclari aliriz insan ister istemez korkuyor

Bahçecideki doktorun mu söyledi? Ne Mutlu sana o Zaman benim yarın 15 olacak, istemedi ama bir kan daha vereceğim.
Evet bahçecideki dr dedi ve yüksek olduğu için tekrara gerek yok dedi 15 gün sonra usg baktırmanı söyledi.İnşallah senin icinde en güzeli olur sonucunu paylaşırsan sevinirim cnm

Evet bahçecideki dr dedi ve yüksek olduğu için tekrara gerek yok dedi 15 gün sonra usg baktırmanı söyledi.İnşallah senin icinde en güzeli olur sonucunu paylaşırsan sevinirim cnm

Hadi hayırlısı olsun.. sen Mersindeydin değil mi? Peki ilaçlarına dewam ediyorsundur, onları yeni doktor nasıl ayarlayacak? Ben de sürekli gitmeyeceğim ama en azından 3 ay gitsem mi diye de düşünüyorum..
bugün yaptırdım tekrar, 15.gün 5762 çok şükür.. ne çok sonuç aldım 0-5 arası.. offf of, dileyen herkes kavuşsun tez zamanda..
Çiğdem, benim için gidip tantuni yer misin? Orda harika yapıyorlar, minicik sıcacık...

Hayırlı olsun arkadaşım, Rabbim tamamına erdirsin, bizlerede nasip etsin inşallah. Kaçıncı denemende hamile kaldın peki?

Hayırlı olsun arkadaşım, Rabbim tamamına erdirsin, bizlerede nasip etsin inşallah. Kaçıncı denemende hamile kaldın peki?

Teşekkür ederim, inşallah tez zamanda.. biz dedaha görmedik keseyi, temkinliyim o yüzden, Allah korusun.. 3.de oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…