Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Evet mersindeyim cnm yine müstecep beye danışıyorum test sonucunda nelere devam edeceğimi sordum söyledi zaten .15 gün sonrada burda dr göründükten sonrada yine sürekli görüşeceğim cnm...Senin icin yiyeceğim cnm keşke yakın olsanda sanada yedirsem :)

Güvenç bey de o şekide iletişim halinde olur mu bilemedim..
Tantuniyi Göksel de yemiştik, ben sevmezdim orada yiyene dek.. aman yarabbi o nasıl lezzetli bişiymiş.. elimi gözlüyordu adamlar resmen, son lokmada yenisi geliyordu resmen şanslısınız wallahi

Mrb arkadaşlar benimde bir sorum olucak bana 12 haftada ikili tarama testi dedi burçak hanima yönlendiedi doktorum ikili tarama testi yaptıranlar bana bilgi verirmisiniz fiyati ne kadar birde ense ölçümünü ordami yapıyorlar

Arkadaslar selam hamile kaldığınızda haftalık hesaplamasını son regl tarihine göre mı yapıyorsunuz yoksa zaten embriyonun kac günlük oldugu ve transfer zamanı belli oldugu ıin ona göre mı hesaplanıyor ?

Canım bende merkeze gidemediğim zamanlar arayıp doktorumla görüşmek istiyorum deyip aklıma takılanları soruyorum hemen dönüş yapıyorlar

Çok teşekkür ederim desteğin için.. Çok güzel anlatmışsın.. Dediğin gibi fazla araştırıp kendimi kasmak ve düşünmek istemiyorum, olası bir olumsuzluğa da kendimi hazırlamam adına bu önemli.

Sebepsiz infertilite olup tüp bebekten hamile kalmış olman beni umutlandırdı, tebrik ederim bu arada, sağlıklı şekilde allahım nasip etsin kucağına almayı..
Bir ay var heyecanla bekliyorum, üst üste klomen kullandığım için doktorum 1 ay ara vermemi vücudumun dinlenmesini istedi..

Benim de sebepsiz infertiliteydi ilk denemede oldu Allah saglikla devamini getirir insallah. Hurdunya yazmis sureci zaten:) rahat ol ve doktoruna güven♡

Tebrikler, çok sevindim senin adına da.. Özellikle aynı sorundan müzdarip olmamız da umutlandırdı beni..
Benim de tüp bebek olarak ilk denemem olacak çook heyecanlıyım..

Arkadaşlar iyi geceler ben il dışında istanbula gelmeyi düşunenlerdenim çikolata kistim var 2. Denemem ve son denemem olacak 2 merkez arasinda kaldim şişli memorial ve bahçeci fulya adet olamadim 20 gun gecti ne yapmam lazim lütfen bilgii ve önerilerinizi paylasirmisiniz

Bahçeci ve Prof. Mustafa Bahçeci tavsiyem..

Bende tedavime il dışından giderek bahcecide başladım kesinlikle bahçeci diyorum ayrıca yol seni korkutmasın kontrollerime bile günübirlik mersinden gidip geldim o kadar profosyonellerki takip günlerin belli olduğu icin zorlanmıyorsun

Günübirlik nasıl gidip geldin, kaç güne bir kontrole çağırdılar ki, merak ettim..aslında akrabalarım var ama pek kalmak istemiyorum bende, mesela ilk iğnelere başlandıktan sonra kaç gün sonra çağırdılar, kimi yer 4 gün sonra çağırıyor mesela, kimi daha erken merak ettim nasıl yaptınız acaba..bu arada hayırlı olsun, Rabbim devamını getirsin inşallah..

İlk iğneden sonra 6. Gün kontrole çağırıyor.. sonra 9. Gün den sonra yumurta toplamaya kadar direkt istanbulda kalıyorsun..

kizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?

kizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?
Se
Ben keseye bakmaya gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi demir eksikliği falan eksikliği filan eksikligi diye 10 a yakın senden neden istemediler ki ??

İlk iğneden sonra 6. Gün kontrole çağırıyor.. sonra 9. Gün den sonra yumurta toplamaya kadar direkt istanbulda kalıyorsun..
önceki tedavim Memorialda olmuştu çok sık gidip gelmiştim böyle çok zor olmuştu, 6. gün iyiymiş diğer günlerde bir çözüm bulunacak artık, çok teşekkürler değerli yardımlarınız için...

ya anlamiyorum simdi sordum bakalim ne cevap donucekler. diyorum ya bi ilgisizlik var canimi skiyo bu durum..
Canım gebesin sen artık başka dr bul bunlar yapacağını yaptı dalgın olabilirler gebelere fazla bakmadiklarindan unutmuş olabilirler.. bende keseyi bahçecide baktirdim ama gebelerle ilgilenen bir dr a..

Cumartesi günü yarım gün muayene var.. pazar günü muayene yok.ona göre günler oynayabilir.. Bende istanbul dışından geliyorum.. cuma veya cumartesi günü yumurta toplamam olacak.. pazartesi geldim, toplamda 5 veya 6 gün kalmam gerekti.. şimdiye kadar günü birlik gelip gittim uçakla.. sıkıntı yok.. durumunu söylersen yardımcı oluyorlar..

Mintyesil sıkma canını.. verdikleri cevabı dinle diyeceğim ama, Güvenç hoca bu hafta seminerde, Cuma günü yerinde..

Kızlarr, pozitifi gördüm çok şükür.. Güzel de arttı, en son Cmts. 15.gün 5762 idi. Ayın 31 ine de ultrason randevusu aldım. Ama Zaman geçmiyor, ilk 10 günü daha sakin geçirmiştim oysa, şimdiyse meraktan çatlıyorum. Sürekli başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum, ama olmuyor... Daha çoook gün var, dün eşime gidelim bir doktora bakalım kesesine dedim ama kabul etmedi, az önce idrarda test yaptım, duruyorlar mı diye, pıt diye çıktı test çizgisi, çok şükür çokta mutluyum, ama bu Zaman geçmek bilmiyor.. Siz naptınız bu ara bekleme sürecinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…