- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Evet mersindeyim cnm yine müstecep beye danışıyorum test sonucunda nelere devam edeceğimi sordum söyledi zaten .15 gün sonrada burda dr göründükten sonrada yine sürekli görüşeceğim cnm...Senin icin yiyeceğim cnm keşke yakın olsanda sanada yedirsem :)Hadi hayırlısı olsun.. sen Mersindeydin değil mi? Peki ilaçlarına dewam ediyorsundur, onları yeni doktor nasıl ayarlayacak? Ben de sürekli gitmeyeceğim ama en azından 3 ay gitsem mi diye de düşünüyorum..
bugün yaptırdım tekrar, 15.gün 5762 çok şükür.. ne çok sonuç aldım 0-5 arası.. offf of, dileyen herkes kavuşsun tez zamanda..
Çiğdem, benim için gidip tantuni yer misin? Orda harika yapıyorlar, minicik sıcacık...
Evet mersindeyim cnm yine müstecep beye danışıyorum test sonucunda nelere devam edeceğimi sordum söyledi zaten .15 gün sonrada burda dr göründükten sonrada yine sürekli görüşeceğim cnm...Senin icin yiyeceğim cnm keşke yakın olsanda sanada yedirsem :)
Canım bende merkeze gidemediğim zamanlar arayıp doktorumla görüşmek istiyorum deyip aklıma takılanları soruyorum hemen dönüş yapıyorlarGüvenç bey de o şekide iletişim halinde olur mu bilemedim..
Tantuniyi Göksel de yemiştik, ben sevmezdim orada yiyene dek.. aman yarabbi o nasıl lezzetli bişiymiş.. elimi gözlüyordu adamlar resmen, son lokmada yenisi geliyordu resmenşanslısınız wallahi
Hoşgeldin, ben varım sebepsiz.. 4+5 günlükte hamileyim çok şükür.. 3.denemede oldu ama bahçecide ilkti. Doktorum Güvenç bey, memnunum da ama onu sana en iyi @kelebek7977 anlatır, çok seviyor
Naçizane tavsiyem, çok fazla araştırma, inan herkeste yol farklı izleniyor, çok bilmek iyi değil, biraz güvenmek lazım, fazla araştırmak mutsuz ediyor insanı, bilinçli olmak iyi ama kararında..
Acılı bir işlem yok, yorucu evet, çok ilaç kullanıyorsun, iğneler göbek kalça karışık olabiliyor, vajinal jeller, bantlar, haplar çeşit çeşit..
Tedavi genelde Reglin 2.günü başlıyor, yumurtalar büyütülüyor ilaçlarla, kişiye göre değişir tabi ama 14-20.günler arası anestezi altında topluyorlar, eşinden de sperm alınıyor o gün, buluşturuyorlar ikisini ya doğal yoldan ya da manuel. 3. Ya da 5.güne kadar gelişimlerini takip edip donduruyorlar embriyoları. Bahçeci ekseriyetle dondurulmuş tedavi yapıyor, kadının da vücudu bir iki regl dönemi yoğunluk ilaçlardan arınıyor. Sonra artık hangi Reglde başlanacaksa yine 2.gün bu defa daha küçük ilaçlarla başlanıyor, aşağı yukarı yine aynı günlerde transfer yapılıyor, sonrasında 2-3 gün izin alsan olur. Sürekli yatman gerekmez ama biraz sakınmakta fayda var, yediğin içtiğinin hiç bir faydası yok bu dönemde, ama şehir efsaneleri çok, kabak çekirdekleri mi dersin ananaslar mıolacaksa oluyor.. Asla evhamlı olma, hiç bir işe yaramıyor. Çalışıyorsan zaten sorun yok, aksi halde de hobileri çoğaltmak gerekiyor.
Kabaca özeti bu, kısa yazmaya çalıştım ama olmadı
Bol şans..
Benim de sebepsiz infertiliteydi ilk denemede oldu Allah saglikla devamini getirir insallah.Hurdunya yazmis sureci zaten:) rahat ol ve doktoruna güven♡
Bahçeci ve Prof. Mustafa Bahçeci tavsiyem..Arkadaşlar iyi geceler ben il dışında istanbula gelmeyi düşunenlerdenim çikolata kistim var 2. Denemem ve son denemem olacak 2 merkez arasinda kaldim şişli memorial ve bahçeci fulya adet olamadim 20 gun gecti ne yapmam lazim lütfen bilgii ve önerilerinizi paylasirmisiniz
Bende tedavime il dışından giderek bahcecide başladım kesinlikle bahçeci diyorum ayrıca yol seni korkutmasın kontrollerime bile günübirlik mersinden gidip geldim o kadar profosyonellerki takip günlerin belli olduğu icin zorlanmıyorsunArkadaşlar iyi geceler ben il dışında istanbula gelmeyi düşunenlerdenim çikolata kistim var 2. Denemem ve son denemem olacak 2 merkez arasinda kaldim şişli memorial ve bahçeci fulya adet olamadim 20 gun gecti ne yapmam lazim lütfen bilgii ve önerilerinizi paylasirmisiniz
Günübirlik nasıl gidip geldin, kaç güne bir kontrole çağırdılar ki, merak ettim..aslında akrabalarım var ama pek kalmak istemiyorum bende, mesela ilk iğnelere başlandıktan sonra kaç gün sonra çağırdılar, kimi yer 4 gün sonra çağırıyor mesela, kimi daha erken merak ettim nasıl yaptınız acaba..bu arada hayırlı olsun, Rabbim devamını getirsin inşallah..Bende tedavime il dışından giderek bahcecide başladım kesinlikle bahçeci diyorum ayrıca yol seni korkutmasın kontrollerime bile günübirlik mersinden gidip geldim o kadar profosyonellerki takip günlerin belli olduğu icin zorlanmıyorsun
Sekizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?
Ben keseye bakmaya gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi demir eksikliği falan eksikliği filan eksikligi diye 10 a yakın senden neden istemediler ki ??kizlar, kalp atisini falan duyduktan sonra gebeden tahlil falan istemiyorlar mi? benim 2 hafta sonra kontrolum var , hala kan degeri falan bisey istemediler. annenin degerlerine ne zaman bakilio biliomusunuz?
önceki tedavim Memorialda olmuştu çok sık gidip gelmiştim böyle çok zor olmuştu, 6. gün iyiymiş diğer günlerde bir çözüm bulunacak artık, çok teşekkürler değerli yardımlarınız için...İlk iğneden sonra 6. Gün kontrole çağırıyor.. sonra 9. Gün den sonra yumurta toplamaya kadar direkt istanbulda kalıyorsun..
ya anlamiyorum simdi sordum bakalim ne cevap donucekler. diyorum ya bi ilgisizlik var canimi skiyo bu durum..Se
Ben keseye bakmaya gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi demir eksikliği falan eksikliği filan eksikligi diye 10 a yakın senden neden istemediler ki ??
Canım gebesin sen artık başka dr bul bunlar yapacağını yaptı dalgın olabilirler gebelere fazla bakmadiklarindan unutmuş olabilirler.. bende keseyi bahçecide baktirdim ama gebelerle ilgilenen bir dr a..ya anlamiyorum simdi sordum bakalim ne cevap donucekler. diyorum ya bi ilgisizlik var canimi skiyo bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?