Ben gittim hemen keseye baktım sende koş en azından tek mi çift mi onu görüyorsun kalp atışı sonra..Kızlarr, pozitifi gördüm çok şükür.. Güzel de arttı, en son Cmts. 15.gün 5762 idi. Ayın 31 ine de ultrason randevusu aldım. Ama Zaman geçmiyor, ilk 10 günü daha sakin geçirmiştim oysa, şimdiyse meraktan çatlıyorum. Sürekli başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum, ama olmuyor... Daha çoook gün var, dün eşime gidelim bir doktora bakalım kesesine dedim ama kabul etmedi, az önce idrarda test yaptım, duruyorlar mı diye, pıt diye çıktı test çizgisi, çok şükür çokta mutluyum, ama bu Zaman geçmek bilmiyor.. Siz naptınız bu ara bekleme sürecinde?
Ben gittim hemen keseye baktım sende koş en azından tek mi çift mi onu görüyorsun kalp atışı sonra..
Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdirAma ben ne bileyim, çağırmadı kiiii
Şimdi de yurt dışında kongredeymiş, off offff
QUOTE="kartal2, post: 45725488, member: 723392"]Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdir
Hurdunya, süper... allahım gönlüne göre versin.. Ben de bekleyemeyip keseyi görmeye giderdim herhalde, ama bu değer zaten çok iyi, gönlünü ferah tut..
QUOTE="kartal2, post: 45725488, member: 723392"]Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdir
degerin iyi rahat ol, benim de degerim 6bin civarindaydi 15.gun kese icin bekledim bndr gitmedim nasil sabretmisim:)) tek kese gorduk ve kalp atisini da ayni gun duyduk[/QUOTE]Ayy alemsin, evet haklısın da ne bileyim büyüsü bozulmasın, çocukları yapan görsün istedim herhalde ilk defasında
Şaka bir yana dadı bakim giderim belki ama olurda olumsuz gereksiz bişi duyarım boş yere midem bulanır..
Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcakAyy alemsin, evet haklısın da ne bileyim büyüsü bozulmasın, çocukları yapan görsün istedim herhalde ilk defasında
Şaka bir yana dadı bakim giderim belki ama olurda olumsuz gereksiz bişi duyarım boş yere midem bulanır..
Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcakAyy alemsin, evet haklısın da ne bileyim büyüsü bozulmasın, çocukları yapan görsün istedim herhalde ilk defasında
Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcak
Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruzHayırrrr... Şart mı? Belki olmaz, zaten bi annem bi eşim, bişe hissetmiyor musun bişe hissetmiyor musun diyip duruyorlar, zorla böğğ yaptıracaksınız bana dedim ben de..
Ne gelirse başıma razıyım ama ne kadar ne yaparsa geldiğinde o kadar ısırıcammmm
Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcak
Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz
Ne bKartal sen neden yapmadın gebelik takvimi? Epey oldu seninki di mi?
Sana ne dediler aradinmi.??[/QUOTE]degerin iyi rahat ol, benim de degerim 6bin civarindaydi 15.gun kese icin bekledim bndr gitmedim nasil sabretmisim:)) tek kese gorduk ve kalp atisini da ayni gun duyduk
2.muayenede istiomus Guvenc bey, yani 10 gun sonra.[/QUOTE]Sana ne dediler aradinmi.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?