Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben gittim hemen keseye baktım sende koş en azından tek mi çift mi onu görüyorsun kalp atışı sonra..

Kızlar bir şey sordum ama sanırım kimse bahcecide ikili tarama testi yaptırmamıs cvp veren yok

QUOTE="kartal2, post: 45725488, member: 723392"]Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdir [/QUOTE]

Ayy alemsin, evet haklısın da ne bileyim büyüsü bozulmasın, çocukları yapan görsün istedim herhalde ilk defasında
Şaka bir yana dadı bakim giderim belki ama olurda olumsuz gereksiz bişi duyarım boş yere midem bulanır..

Hurdunya, süper... allahım gönlüne göre versin.. Ben de bekleyemeyip keseyi görmeye giderdim herhalde, ama bu değer zaten çok iyi, gönlünü ferah tut..

QUOTE="kartal2, post: 45725488, member: 723392"]Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdir

Ayy alemsin, evet haklısın da ne bileyim büyüsü bozulmasın, çocukları yapan görsün istedim herhalde ilk defasında
Şaka bir yana dadı bakim giderim belki ama olurda olumsuz gereksiz bişi duyarım boş yere midem bulanır..[/QUOTE]
degerin iyi rahat ol, benim de degerim 6bin civarindaydi 15.gun kese icin bekledim bndr gitmedim nasil sabretmisim:)) tek kese gorduk ve kalp atisini da ayni gun duyduk

Hurdunya, süper... allahım gönlüne göre versin.. Ben de bekleyemeyip keseyi görmeye giderdim herhalde, ama bu değer zaten çok iyi, gönlünü ferah tut..

Darısı tez vakitte başına olsun, bu heyecan bitmez
Hemşeriyiz bu arada .. Ama ben İst.da yaşıyorum..

QUOTE="kartal2, post: 45725488, member: 723392"]Bi orda var dr zaten.. ben evime yakın ilk hastaneye gittim gördüm.. kız git bize de haber ver belki ikizdir

Şaka bir yana dadı bakim giderim belki ama olurda olumsuz gereksiz bişi duyarım boş yere midem bulanır..[/QUOTE]
Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcak

degerin iyi rahat ol, benim de degerim 6bin civarindaydi 15.gun kese icin bekledim bndr gitmedim nasil sabretmisim:)) tek kese gorduk ve kalp atisini da ayni gun duyduk[/QUOTE]
Sana ne dediler aradinmi.??

Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcak [/QUOTE]

Hayırrrr... Şart mı? Belki olmaz, zaten bi annem bi eşim, bişe hissetmiyor musun bişe hissetmiyor musun diyip duruyorlar, zorla böğğ yaptıracaksınız bana dedim ben de..
Ne gelirse başıma razıyım ama ne kadar ne yaparsa geldiğinde o kadar ısırıcammmm

Ihh hiç bir şeycik olmaz korkma.. zaten 1 hafta sonra miden bulanıcak [/QUOTE]

Kartal sen neden yapmadın gebelik takvimi? Epey oldu seninki di mi?

Hayırrrr... Şart mı? Belki olmaz, zaten bi annem bi eşim, bişe hissetmiyor musun bişe hissetmiyor musun diyip duruyorlar, zorla böğğ yaptıracaksınız bana dedim ben de..
Ne gelirse başıma razıyım ama ne kadar ne yaparsa geldiğinde o kadar ısırıcammmm [/QUOTE]
Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz

Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz [/QUOTE]

Kızlarr buluşsak ya bigün
Ne çok şey var konuşacak...
Sen çalışıyor muydun? Ben bankacıyım, ayrıldım ama. 34 yaşındayım, sen?

Kartal sen neden yapmadın gebelik takvimi? Epey oldu seninki di mi?[/QUOTE]
Ne b
Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz

Sen çalışıyor muydun? Ben bankacıyım, ayrıldım ama. 34 yaşındayım, sen?[/QUOTE]

Ben bilg. Programcısıyım evde yürütüyorum işlerimi... 32 bende şu günler bi geçsin toplanalım valla

Kartal sen neden yapmadın gebelik takvimi? Epey oldu seninki di mi?
Ne b

Sen çalışıyor muydun? Ben bankacıyım, ayrıldım ama. 34 yaşındayım, sen?[/QUOTE]

Ben bilg. Programcısıyım evde yürütüyorum işlerimi... 32 bende şu günler bi geçsin toplanalım valla [/QUOTE]

İyi bari şanslısın, ben de envai çeşit hobi edindim :)
Kaç haftalıksın? Rahatsızlığın devam ediyor mu? Bulantı vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…