Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

doktorum, tedaviye başlamadan önceki ay reglimin 3. günü ginera kullandırtırdı... bittikten 6 gün sonra iğnelerle tedaviye başladık..

doktorum, tedaviye başlamadan önceki ay reglimin 3. günü ginera kullandırtırdı... bittikten 6 gün sonra iğnelerle tedaviye başladık..
cok tesekkurler canim. Ben adetimin 5. gunundeyim. Kanada da maalesef dogum kontrol hapi recetesiz alinmiyormus. YArin burda ki doktoruma gidip soracagim olabilir hala gec degil derse yazdirip alirim. ama gec kalmissiniz derse artik baska bir bahara kalir bizim tup bebek neyse her iste bir hayir vardir diyelim. Burda devlet karsilamaya basladi tup bebegi ama kasim ayinda yazildik siraya hala bekliyoruz ve bize ne zaman sira gelecegini de hala soylemediler. Cok sinir bozucu cidden. Parayla yaptirirsak burda ilaclarla beraber 14.000 dolar tutuyor yani hemen hemen 30.000 TL. O paraya 3 tane tup bebek tedavisi yapilir Turkiye'de.

Merhaba ben de seninle ayni durumdayim ABD'den gelip gidiyorum. Nisan'da ucuncu yumurta toplama islemi icin TR'ye gidecegim, dondurulmus spermlerimz var, esim gidemiyor tabi. Bu arada aklinda olsun esin yaninda olmadigi zamanlar icin mutlaka evlilik cuzdani; spermlerin kullanilabilesi ve transfer icin de esinden yazili izin gerekiyor. Bunu pek cok bahceci calisani da bilmiyor ama embriyologlar cok hassas bu konuda, sonradan sorun oluyor. bilgin olsun. Ve de hayirlisi olsun umarim hersey guzel gelisir senin icin.

Ben de adet ayarlamasi icin kullandim dogum kontrol hapini ama fena yan etkiler yapti. Malum her istedigimde TR'de olamadigim icin tarihlerin ayarlanmasi gerekiyor. Oncesinden dogum kontrol haplarini Turkiyeden aliyorum. Bu ay adetimi onceden ayarladigim icin dogum kontrol hapi kullanmadim mesela. Bir de en dogal halimle deneyelim bakalim nasil olacak.

Son düzenleme:
Merhaba kusura bakma
Merhaba öğretmen evlerinde kalmak için öğretmen olmak şartmı bilginiz varmı? birde tedavi boyunca yalnız mı kalacaksınız m
Canim merhaba kusura bakma bakamadim hic hayir ögretmen olmak sart degil ama memur olman gerekli bu arada otel çok tekin degil ben arkadasimin yakini diye bu otelde kaliyorum yalniz kaldim 0ersembe toplama olacak esim gelecek ya cok iyi bi otelde kalacaksiniz yada ogretmen evi falan kalin otesi olmuyo hele yalniz zor basladinizmi siz

Arkadaslar merhaba persembe opp olacam yumurtalarin cok olmasi iyi mi kotumu anlamadim bide tiplamadan sonra kac gun sonra cagirirlar

Merhaba canim. Cok tesekkurler bilgilendirmen icin. Doktorum Aytun hanim olucak o bahsetmisti evlilik cuzdanini getirmemi ama senin de belirtmen cok iyi oldu cok tesekkurler. YArin burda ki tup bebek doktorumdan randevu aldim bakalim adam eger dogum kontrol hapi icin gec kalmissin demezse kullanicam ama eger gec kalmissam artik agustos eylul gibi Turkiyeye gideriz. BEnim adet dongum kisa 26-27 gun suruyor. O yuzden burdaki doktor uzun protokolu onermisti. Yoksa adetim vs duzenli hep ne zaman olacagimi biliyorum. Bakalim doktorla bir konusayim sonra tekrar aytun hanima yazarim. Sizin sorun ne idi tup bebek icin. Ay sen de bak ta nerelerden geliyorsun insallah emeklerin bosa cikmaz canim. Ilk deneme mi sizin? Umarim en yakin zamanda guzel haberlerinizi alirsiniz canim.

hayır henüz başlamadım, önceki tedavimde akrabamda kalmıştım ama bu sefer pek istemiyorum, tüm memleket duymuştu tedavi olduğumu, birde rahat olamıyorsun işte...günü birlik gidip gelmeye çalışacağım ama kalmam gerekirse tek başıma kalacağım yerde bakıyorum hani....peki senin kaldığın yer nasıl, memnun kaldın mı? tek kaldım demişsin yaa...

Evet bu evlilik cuzdani neyse de diger esinin imzalamasi gereken belgeyi hep unutup sonra sorun cikariyorlar. TEsekkurler iyi dileklerin icin buradaki herkese dua ediyorum :) umarim kavusuruz bebislerimize.
Bizde sorun bulunamamisti basta, o yuzden aciklanamayan kisirlik dediler. Sonra bir taze transfer ile tup bebek denemem oldu tutmadi. GEcen Aralik ayinda 2 embriyo elde edildi ve donduruldu. Simdi yine yumurta toplama ve embriyo dondurma yapilacak. Transfer ne zaman olur bilmiyorum. yani aslinda 2. deneme icin ugrasiyorum. Yeniden basa donersem sebepsiz kisirlik denmisti ama rezervleri az biri gibi cok az yumurta cikiyor benden (kan degerlerim ve ultrasond normal gorunuyor).

Bu arada benimde adetlerim cok duzenlidir hatta senden daha kisa 25 gunde bir oluyor. Benim adet tarihimle seyehat tarihlerim cakismadigi icin (okul tatillerinde gidiyorum TR'ye) bazen adet tarihini one - geriye cekmem gerekiyor; bu yuzden dogum kontrol hapi kullaniyorum. Ben iki farkli doktorla calistim Bahceci'de eski doktorum gitti, simdi Guvenc Beydeyim ancak ikisi de bana uzun protokolden bahsetmedi. Ya da zaten dogum kontol hapi kullandim o yuzden bilemiyorum. Ancak bu ay kullanmayacagim tarihler cakisiyor, demem o ki cok da zorunlu birsey olmayabilir bu uzun protokol.

anladim canim ben onu bir doktora sorayim en iyisi. cok tesekkurler cevabin icin. Valla benimki de muallakta tabiki ilaclara nasil tepki verecegim. Benim de gorunur de hersey normal esimin sperm mofolojisinde sorun var. Bas anomalisi yuksek. Normal yolla olur diyolar ama olsa haberimiz olurdu eger bu nisan sonunda gelemezsem artik agustos eylule kalicak ama hayirlisi bakalim. Kac yasindasin bu arada? Okul icin demissin master doktora falan mi? :)

Size de kolay gelsin, benim izlenimim erkekteki sorunlar daha kolay cozuluyor. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine. Evet en iyisi doktora sormak tabi en dogrusu onlarda. Bazen zor oluyor uzaktan iletisim ama ben de her seyi doktoruma soruyorum sagolsun mutlaka donuyor. Ben 34 yasindayim hala yuksek lisans pesindeyim . 4 yildir bekliyoruz bakalim cift cizgi gormeyi, bir turlu basaramadik

Insallah olucak canim :) ben de 34 olucam kasimda :) gecen sene doktorayi bitirdim anlarim halinden :) kanadaya da post doc icin geldik. Eger yolunuz duserse beklerim :)

Sagol canim yok ben direkt is icin geldim burdan teklif geldi oyle geldim. Doktorami hollanda da yapmistim oraya da hollandada ki okulun bursuyla gitmistim.

Maşallah tebrik ederim.bir zamanlarki hayalim evlenince o da bitti erasmusla gidecektim eşim izin vermemişti

Maşallah tebrik ederim.bir zamanlarki hayalim evlenince o da bitti erasmusla gidecektim eşim izin vermemişti
Her iste bir hayir vardir diyelim canim :) ama hic belli olmaz belki gene bi sekilde hayalin gercek olur :) bu arada tedavine basladin mi sen? Umarim en kisa zamanda hepimizin guzel haberlerini aliriz :)

Her iste bir hayir vardir diyelim canim :) ama hic belli olmaz belki gene bi sekilde hayalin gercek olur :) bu arada tedavine basladin mi sen? Umarim en kisa zamanda hepimizin guzel haberlerini aliriz :)

Transferin ilk günü sayılıyor sa 4.günüm bugün ,inşallah hep bu bebek yüzünden herşeyim gecikti bi türlü dikkatimi toparlayıp calisamiyorum . inşallah tutarda doğurur ve eğitimime devam ederim

Transferin ilk günü sayılıyor sa 4.günüm bugün ,inşallah hep bu bebek yüzünden herşeyim gecikti bi türlü dikkatimi toparlayıp calisamiyorum . inşallah tutarda doğurur ve eğitimime devam ederim
Insallah guzel haberlerini aliriz canim ya :) sizin tup bebege baslamanizda ki sorun ne idi? Bir de ilk denemeniz mi? Benim doktora bitene kadar cocuk dusunmemistik. Bir yandan hani onceden deneseydik sorunu daha once bilirdik diyorum ama bir yandan da diyorum eger bilseydim hayatta bitiremezdim doktorami kafayi takmaktan. Cidden tum algimiz ilgimiz buna odaklaniyor maalesef. Umarim emeklerimize deger. Bir de kac embriyo transferi yapiliyor bir mi iki mi?

Canim kaldigim yerden 0ek memnun degilim tanidik vasitasiyla gelmeme ragmen rahatsiz edildim hastanenin anlasmali yerleri varmis bende transfer icin gelecem ozaman kalacam ama ya ogretmen evi yada hastaneyle anlasmali yerlere gidecem

Yarın opu işlemim var heyecanlıyım bir taraftan da oh be bitti artık iğneler bundan sonrası daha rahat daha kolay olacak diye kendimi rahatlatıyorum ne Zaman başladı ne Zaman bitti anlamadım bu süreci sanırım günlük hayatıma olabildiğince adapte olduğumdan her şeyi oluruna bıraktığımdan birde en önemlisi önce Allah'a sonra doktoruma karşı duyduğum güvenden kaynaklı tabii kendime de güveniyorum inşallah bundan sonra hayat daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…