Insallah guzel haberlerini aliriz canim ya :) sizin tup bebege baslamanizda ki sorun ne idi? Bir de ilk denemeniz mi? Benim doktora bitene kadar cocuk dusunmemistik. Bir yandan hani onceden deneseydik sorunu daha once bilirdik diyorum ama bir yandan da diyorum eger bilseydim hayatta bitiremezdim doktorami kafayi takmaktan. Cidden tum algimiz ilgimiz buna odaklaniyor maalesef. Umarim emeklerimize deger. Bir de kac embriyo transferi yapiliyor bir mi iki mi?
Insallah guzel haberlerini aliriz canim ya :) sizin tup bebege baslamanizda ki sorun ne idi? Bir de ilk denemeniz mi? Benim doktora bitene kadar cocuk dusunmemistik. Bir yandan hani onceden deneseydik sorunu daha once bilirdik diyorum ama bir yandan da diyorum eger bilseydim hayatta bitiremezdim doktorami kafayi takmaktan. Cidden tum algimiz ilgimiz buna odaklaniyor maalesef. Umarim emeklerimize deger. Bir de kac embriyo transferi yapiliyor bir mi iki mi?
Canim cok gecmis olsun. Insallah 4 sansli numaram olur ve guzel haberini alirsin :) bende de troid fazla cikmisti 3.72 sonra burda ki doktorum ilac verdi 1.64 e inmisti en son bakalim. Test gunun ne zaman umarim guzelBana iki tane transfer edildi , pko , sağ tüp yok Sol az açık hasimato var ,şeker var .bunlar var cnm bnde , ilk denemem değil 4. Denemem maalesef
Canim cok gecmis olsun. Insallah 4 sansli numaram olur ve guzel haberini alirsin :) bende de troid fazla cikmisti 3.72 sonra burda ki doktorum ilac verdi 1.64 e inmisti en son bakalim. Test gunun ne zaman umarim guzel
Haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)
anladim canim. ay ole bir hala geliyoruz ki bel agrimiz olsun, midemiz bulansin diye dua ediyoruz ya. Allah kimseyi bununla sinamasin. Az kalmis canim insallah olur cidden dua edicem. bakalim ben de bugun burda ki doktora gidecegim. Benim bugun adetin 6. gunu ama ben 9 gun falan oluyorum bastaki lekelenmeleri de sayarsam. Eger dogum kontrol hapi icin gec kaldiysam bu ay gelemicem. Burda dogum kontrol hapini eczaneden alamiyorum doktorun yazmasi lazim. Mayista gelemeyiz ama belki haziran ayinda gelebiliriz. bakalim ne diyecek doktor. Oteki turlu de ben Kanada da listeye yazildim tup bebek icin bakalim onun sirasi ne zaman gelicek. Ta kasimda yazildim hala ses seda yok. Kimseye de ulasamiyoruz sira ne zaman gelicek diye! oyle sacma sapan bir donemdeyiz. hayirlisiSagol cnm Allah hepimizin yüzünü guldursun , inşallah inşallah , olursa çok iyi gelecek bana . fakat düne kadar olan bel ağrım bugün yok , üzülmeye başladım bile ben ,iki gün sonra adet günüm adet olmazsam test yapacağım
anladim canim. ay ole bir hala geliyoruz ki bel agrimiz olsun, midemiz bulansin diye dua ediyoruz ya. Allah kimseyi bununla sinamasin. Az kalmis canim insallah olur cidden dua edicem. bakalim ben de bugun burda ki doktora gidecegim. Benim bugun adetin 6. gunu ama ben 9 gun falan oluyorum bastaki lekelenmeleri de sayarsam. Eger dogum kontrol hapi icin gec kaldiysam bu ay gelemicem. Burda dogum kontrol hapini eczaneden alamiyorum doktorun yazmasi lazim. Mayista gelemeyiz ama belki haziran ayinda gelebiliriz. bakalim ne diyecek doktor. Oteki turlu de ben Kanada da listeye yazildim tup bebek icin bakalim onun sirasi ne zaman gelicek. Ta kasimda yazildim hala ses seda yok. Kimseye de ulasamiyoruz sira ne zaman gelicek diye! oyle sacma sapan bir donemdeyiz. hayirlisi
yok canim ya maalesef hani kendim getirebilsem ya da birisi kendi bagajinda getirebiliyor ama ailem yollarsa gumrukte takilir. Bu kanada da listeye yazildigim bedava canim devlet karsiliyor. O yuzden yazildim zaten. Ama ha bugun ha yarin cikicak diye diye hep beklettiler. Valla kasimdan beridir bekliyoruz. KEske diyorum daha onceden gelseydim Turkiyeye. Kisin falan. Neyse her iste bir hayir vardir biz de boyle ogrenicekmisiz. Cidden normal hamile kalanlar cok sanslilar ya! bi de zaten ben hamile kalmaya karar verdim cevremde herkes hamile ya! millet ikinciye donucek nerdeyse. Ay insallah o cevremde ki herkesin hamile kalmasi sizlere yarasin bari :) inan cocuk dusunmeyen bile hamile kaldi nasil bir auram varsa cevreme karsi bir kendime yaramiyor :)Allah hepimizin yardımcısı olsun , bütün hayatımızı etkiliyor maalesef kendi adıma öyle çok yoruldum artk.dediğin kadarıyla orası çok pahalı bence orayı iptal et burdan doğum kontrol hapı gönderilse olmazmi
ama tedavi yontemleri vs Turkiye de cok gelismis. IMSI daha buraya gelmedi bile. ICSI yi de herkese uygulamiyorlar. HAla eski yontem tup bebek yapiliyor cogu kisiye. O yuzden Turkiye cidden tup bebekte cok cok gelismis.
sagol canim hepimzin zor maalesef ama insallah cozumsuz degil. Hakkimizda hayirlisi olsun :)İşin zor senin fakat benm kadar düşkün değilsin ne güzel ,inşallah herseyin yolunda gider gonlundekini bulursun .
Merhaba canim hayirli olsun benimde yarin opp var kac yumurtan var acaba doktorun kim cok soru sordum :) bende cok heyecanliyim:)Yarın opu işlemim var heyecanlıyım bir taraftan da oh be bitti artık iğneler bundan sonrası daha rahat daha kolay olacak diye kendimi rahatlatıyorum ne Zaman başladı ne Zaman bitti anlamadım bu süreci sanırım günlük hayatıma olabildiğince adapte olduğumdan her şeyi oluruna bıraktığımdan birde en önemlisi önce Allah'a sonra doktoruma karşı duyduğum güvenden kaynaklı tabii kendime de güveniyorum inşallah bundan sonra hayat daha güzel olacak
Ne güzel tesadüf inşallah sonuclarimizda aynı şekilde olumlu olur. Dediğin gibi ben de çok fazla dusunmemeye çalışıyorum öyle çok fazla da yatmadım zaten. Biraz önce sağ kasıgima bi ağrı girdi dedim geliyo ama hala gelen giden yok çok şükür. Rabbim emeklerimizin boşa çıkarmasın inşallah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin
anladim canim. ay ole bir hala geliyoruz ki bel agrimiz olsun, midemiz bulansin diye dua ediyoruz ya. Allah kimseyi bununla sinamasin. Az kalmis canim insallah olur cidden dua edicem. bakalim ben de bugun burda ki doktora gidecegim. Benim bugun adetin 6. gunu ama ben 9 gun falan oluyorum bastaki lekelenmeleri de sayarsam. Eger dogum kontrol hapi icin gec kaldiysam bu ay gelemicem. Burda dogum kontrol hapini eczaneden alamiyorum doktorun yazmasi lazim. Mayista gelemeyiz ama belki haziran ayinda gelebiliriz. bakalim ne diyecek doktor. Oteki turlu de ben Kanada da listeye yazildim tup bebek icin bakalim onun sirasi ne zaman gelicek. Ta kasimda yazildim hala ses seda yok. Kimseye de ulasamiyoruz sira ne zaman gelicek diye! oyle sacma sapan bir donemdeyiz. hayirlisi
Iyi diyelim canım saol sen nasılsın? Canım ben dayanamayıp bugün test yaptırdım negatif malesef. Rabbim bugünün yüzü suyu hurmetine sana güzel haberler nasip eder insallah. Hakkımızda hayırlısı böyleymis ne diyimNazhani, nasılsın. Yarın büyük günnasıl hissediyorsun, ağrıların ne durumda? bende ara ara kasıklarımda belimde ağrı oluyor sonra geçiyor. Heyecan başladı, inşaallah güzel haberleri alıcaz..
Selam! Ben de Bahceci Fulya'da uzun protokol yaptirdim. Yurtdisinda oldugum icin iletisimsizlikten dolayi dogum kontrol hapina adetin 11.gunu basladim. Doktorum Erbil Bey sorun olmaz demisti. Yalnizca kist olusumunu engellemek icin almak gerekiyormus. Bu arada benim transferimin 6.gunu. Hic bir belirti yok. Bende rezerv azligi ve Hashimato var.
Ay senem bugün bnmde 6.günüm ve bendede hasimato var
Ya bende hic belirti yok. Artik iyice umudu kestim ve yatip dinlenmekten vazgectim Benim 4. Deneme bu.
Benim yarın adet gunum ve benim sürekli adet belirtilerim var .napcam imi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?