Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bana iki tane transfer edildi , pko , sağ tüp yok Sol az açık hasimato var ,şeker var .bunlar var cnm bnde , ilk denemem değil 4. Denemem maalesef

Bana iki tane transfer edildi , pko , sağ tüp yok Sol az açık hasimato var ,şeker var .bunlar var cnm bnde , ilk denemem değil 4. Denemem maalesef
Canim cok gecmis olsun. Insallah 4 sansli numaram olur ve guzel haberini alirsin :) bende de troid fazla cikmisti 3.72 sonra burda ki doktorum ilac verdi 1.64 e inmisti en son bakalim. Test gunun ne zaman umarim guzel
Haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)

Sagol cnm Allah hepimizin yüzünü guldursun , inşallah inşallah , olursa çok iyi gelecek bana . fakat düne kadar olan bel ağrım bugün yok , üzülmeye başladım bile ben ,iki gün sonra adet günüm adet olmazsam test yapacağım

anladim canim. ay ole bir hala geliyoruz ki bel agrimiz olsun, midemiz bulansin diye dua ediyoruz ya. Allah kimseyi bununla sinamasin. Az kalmis canim insallah olur cidden dua edicem. bakalim ben de bugun burda ki doktora gidecegim. Benim bugun adetin 6. gunu ama ben 9 gun falan oluyorum bastaki lekelenmeleri de sayarsam. Eger dogum kontrol hapi icin gec kaldiysam bu ay gelemicem. Burda dogum kontrol hapini eczaneden alamiyorum doktorun yazmasi lazim. Mayista gelemeyiz ama belki haziran ayinda gelebiliriz. bakalim ne diyecek doktor. Oteki turlu de ben Kanada da listeye yazildim tup bebek icin bakalim onun sirasi ne zaman gelicek. Ta kasimda yazildim hala ses seda yok. Kimseye de ulasamiyoruz sira ne zaman gelicek diye! oyle sacma sapan bir donemdeyiz. hayirlisi

Allah hepimizin yardımcısı olsun , bütün hayatımızı etkiliyor maalesef kendi adıma öyle çok yoruldum artk.dediğin kadarıyla orası çok pahalı bence orayı iptal et burdan doğum kontrol hapı gönderilse olmazmi

yok canim ya maalesef hani kendim getirebilsem ya da birisi kendi bagajinda getirebiliyor ama ailem yollarsa gumrukte takilir. Bu kanada da listeye yazildigim bedava canim devlet karsiliyor. O yuzden yazildim zaten. Ama ha bugun ha yarin cikicak diye diye hep beklettiler. Valla kasimdan beridir bekliyoruz. KEske diyorum daha onceden gelseydim Turkiyeye. Kisin falan. Neyse her iste bir hayir vardir biz de boyle ogrenicekmisiz. Cidden normal hamile kalanlar cok sanslilar ya! bi de zaten ben hamile kalmaya karar verdim cevremde herkes hamile ya! millet ikinciye donucek nerdeyse. Ay insallah o cevremde ki herkesin hamile kalmasi sizlere yarasin bari :) inan cocuk dusunmeyen bile hamile kaldi nasil bir auram varsa cevreme karsi bir kendime yaramiyor :)

Olur inşallaah , o benmiyimki bütün talihsizlikler beni bulsun cuma test yapcam kısmet olursa , haber veririm , test gunum değil tabi adetim geçikirse o testi yapcam yok kirmizilar gelirse bişey diyemem.ah ah bu eğitimle çocuk çok zıt şeyler vallahi , Kanada da baya bi korkuyor herhalde nüfusları azalacak diye ,zaten bi avuç kadarlar .

yok ya o kadar da az degil :) kanada da saglik ucretsiz. Yani dogum hamilelik sirasinda hic bir ucret edemeyecegiz. ama o yuzden mesela ultrasona 3 kere giriliyor :). simdi onceden tup bebek ozelken insanlar garanti olsun diye hep iki embriyo transfer ediyomus oyle olunca da ikiz riski artiyor. Ikiz olunca haliyle bakimi cok daha fazla erken dogdularmi kuvoz, goz sorunlari vs. o yuzden devlet ikiz bebegi mumkun oldugunca azaltmak istiyor. O yuzden artik devlet karsiliyor. Ama iste onda da siraya yaziliyorsun. Ben ta kasimda yazildim hala sira gelmedi ki benden sonra yazilanlara demisler en az 1-2 yil surer diye. Ustelik parali yaptiracagin zaman da sira var. O yuzden biz de dedik Turkiyeyi deneyelim bari diye. Hani Turkiye de zenginsen her doktora gidiyorsun her imkan var para her kapiyi aciyor. Kanada o yonden farkli. yani parayla bir kapiyi acamiyorsun herkes ayni kosullarda tedavi gorucek diyor. Iyi yanlari da var kotu yanlari da :) ama Turkiye'de ki esit olmayan sisteme gore Kanada yi tercih ederim kesinlikle.

ama tedavi yontemleri vs Turkiye de cok gelismis. IMSI daha buraya gelmedi bile. ICSI yi de herkese uygulamiyorlar. HAla eski yontem tup bebek yapiliyor cogu kisiye. O yuzden Turkiye cidden tup bebekte cok cok gelismis.

ama tedavi yontemleri vs Turkiye de cok gelismis. IMSI daha buraya gelmedi bile. ICSI yi de herkese uygulamiyorlar. HAla eski yontem tup bebek yapiliyor cogu kisiye. O yuzden Turkiye cidden tup bebekte cok cok gelismis.

İşin zor senin fakat benm kadar düşkün değilsin ne güzel ,inşallah herseyin yolunda gider gonlundekini bulursun .

Merhaba canim hayirli olsun benimde yarin opp var kac yumurtan var acaba doktorun kim cok soru sordum :) bende cok heyecanliyim:)

Nazhani, nasılsın. Yarın büyük gün nasıl hissediyorsun, ağrıların ne durumda? bende ara ara kasıklarımda belimde ağrı oluyor sonra geçiyor. Heyecan başladı, inşaallah güzel haberleri alıcaz..

Selam! Ben de Bahceci Fulya'da uzun protokol yaptirdim. Yurtdisinda oldugum icin iletisimsizlikten dolayi dogum kontrol hapina adetin 11.gunu basladim. Doktorum Erbil Bey sorun olmaz demisti. Yalnizca kist olusumunu engellemek icin almak gerekiyormus. Bu arada benim transferimin 6.gunu. Hic bir belirti yok. Bende rezerv azligi ve Hashimato var.

Iyi diyelim canım saol sen nasılsın? Canım ben dayanamayıp bugün test yaptırdım negatif malesef. Rabbim bugünün yüzü suyu hurmetine sana güzel haberler nasip eder insallah. Hakkımızda hayırlısı böyleymis ne diyim

Ay senem bugün bnmde 6.günüm ve bendede hasimato var

Benim yarın adet gunum ve benim sürekli adet belirtilerim var .napcam imi bilemiyorum

Inanmiyorum benim de yarin adet gunum :) Doktor embriyoyu sanki biraz gec koydu. Bende her zamanki gibi adet olacagim zaman olan hafif adet agrisi var. Kasik agrisi falan yok hic. Benim adetim hic gecikmez normalde ama progestorone mutlaka geciktiriyor. O yuzden yarin regl olmayi beklemiyorum. Test tarihim 16 nisan. Senin ne zaman? Ve doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…