Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben diğer tüp denemelerinde hep gününde oldum doktorum erbil bey cnm

Çok üzüldüm canım, benimde daha önce negatif denemem ve kimyasal gebeliğim olmuştu, neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum, hayırlısı demek ki böyleymiş teselli edecek kelime yok ki. Rabbim inşaallah en kısa zamanda yavrularını kucağına almayı nasip eder. Duaların içinde Allah razı olsun canım...

Senden de Allah razı olsun tatlım insallah çok saol. Inşallah Rabbim senin de yaşadıklarını unutturucak şeyler nasip etsin evlatlarına kavustursun canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Senden de Allah razı olsun tatlım insallah çok saol. Inşallah Rabbim senin de yaşadıklarını unutturucak şeyler nasip etsin evlatlarına kavustursun canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Çok üzüldüm tatlım... Bu denli olgun karşılamanı da saygıyla karşılıyorum. Doğal seleksiyon, güçlüler devam ediyor yola. Ne, ne Zaman, Nasıl olacak hiç bilmiyoruz. Diliyorum tez Zaman'da en sağlıklısı olur ikiniz için de... Herşey bizim için..
İlk tedavi mi?

Co teşekkür ederim canım vardır bi zamanı diyerek sonrasına hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Bu yolda emek veren herkes emeğinin karşılığını alır inşallah. Inşallah hepimiz için her şeyin en iyisi en güzeli olur vakti zamanı gelince. Evet canım ilk tedavim kaldığımız yerden devam bakalım

Arkadaslar aranızda Bahçeci de laparoskopi yaptıran var mı? Nasıl bir işlem fiyati vs bişeyler bileniniz var mı acaba

Biraz dinlenin hele... Ben 3.denemede kavuştum ama ne kadar kuyruğu dik tutsam da yüreğim titriyor her an... Sağlıklı Bebek sahibi olmak çok büyük şeymiş.. Sabır ve kolaylıklar diliyorum, görüşürüz..

Merhaba Senemm83 :) ben maalesef alamadim dogum kontrol hapini. Artik once burdaki siramin gelmesini beklicem eger yaz sonuna kadar burdan ses cikmazsa artik burdaki tedaviyi tamamen unutup Turkiye'ye gelicem. En rahati oyle olucak sanirim. ay tedaviye baslamamak daha kotu yani bir suru engel giriyor araya ama her iste bir hayir vardir diyorum. Hashimato icin ilac kullaniyor musun? Benim tiroidim 3.72 cikmisti sonradan tiroid ilaciyla 1.64 e indirdik. Hergun ilac aliyorum. Onun disinda benim degerlerim iyi olarak gozukuyordu ama yani 34 yasina giricem, bu hormonlarda belli yastan sonra 1 gunde bile degisiyor ya nasil birsey anlamadim. Esimin sperm morfolojisi dusuk o yuzden tup bebek yapacagiz ama bakalim hayirlisi artik. Burayi devamli takip edecegim insallah guzel haberlerinizi aliriz :)

Benimde 15 tane toplandi doktorum erbil bey benimde sancim coktu simdi beklicez yarin haber vereceklermiş çok heycanliyim kac tane dollenecek acaba
20 yumurtadan 18'i döllenmiş eşim futbol takımı kurarız artık diyor pazar günü yine arayacaklar bakalım o güne kadar kaçı gelecek hayırlısı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

:) Bende 7 tane döllenmiş ayni sekilde pazar arayacaklar umarim iyi olacak hersey

Selam! Hayirlisi olsun, aceleye getirmemek daha iyi olur. Yazin daha rahat olacaktir eminim. Hashimatom var ama TSH degerlerim normal. (0,9) Anti-TPO falan biraz yuksek. Selenium ve Euthyrox 50 mg kullaniyorum. Son denememde doktorum Deltocortil diye bir bagisiklik sistemi baskilayici bir ilac onermisti. Tabi ki yurtdisinda yasak -- transfer icin TR'ye gittigimde basladim. Umarim sonuclarimiz hayirli olur. :)

Slm benimde haşimatom var ama selenyum vermediler

Arkadaslar aranızda Bahçeci de laparoskopi yaptıran var mı? Nasıl bir işlem fiyati vs bişeyler bileniniz var mı acaba
Canım ben oldum mustafa bahcecide sonra tüp bebek tedavisi oldum öyle cok zor günlerce yatacağın bi işlem değil bnm cok ağrım falanda olmadı sonrasında

Canım ben oldum mustafa bahcecide sonra tüp bebek tedavisi oldum öyle cok zor günlerce yatacağın bi işlem değil bnm cok ağrım falanda olmadı sonrasında
Cevap verdiğin için saol tatlım. Senin sorunun neydi tam olarak laparoskopi çözüm oldu mu yani. Ben tüp bebek denedim olmadı şimdi laparoskopi yapıp bi bakalım dio doktor. Peki fiyati ne kadar canım

İyi günler bayanlar bişi öğrenmek istiyorum
Şimdiki tüp bebek sürecinde yumurta toplama işleminden 1 ay sonramı transfer yapılıyor
Bahçeci fulyadada bu durum böylemi
Önceden o ay transferi yaptırmıştık biz memorial da

Slm benimde haşimatom var ama selenyum vermediler

Cnm her doktor vermiyor selenium. Erbil Bey bana Seleno-6 verdi. Ama yurtdisinda bir endokrinolojiste gittim, selenyumun Hashimato uzerinde kanitlanmis bir etkisi yok, bence kullanma bosuna dedi. Yani doktorun ne diyorsa ona guvenmek mantikli. Ben kullaniyorum ama sadece tedavi doneminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…