Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Selam! Bahcecide Erbil Yagmur genelde embriyolari dondurup bir sonraki ay transfer ediyor. Yuzde 15 daha cok basari sansi oldugunu soyluyor. Diger doktorlar dondurmuyor sanirim.

Benim doktorum Güvenc bey, o da taze transfer yapmiyor rahimi dinlendiriyor.Benim opudan 1 ay sonra yapildi transferim

Benimde doktorum erbil bey basladikmi sana selenyum dedi yok dedim yazacak sandim yazmadi opp oldum simdide kimse takmiyo bizi

Kızlarrrr merhaba, herkese iyi haftasonları dilerim.
İlk muayeneden sonra Zaman geçmek bilmiyor, bazen hiçbirşey yok gibi, bazen mide öğğğğ... Ama ben çok merak ediyorum, 2.kontrol haftaya perş. Çok var daha.... İlkinde yani 6+4 Te 5,5 mm idi fındığım. 15 gün sonraki muayenede kaç oldu sizlerin minikler?

EVet Bahceci'nin tarzi bu. Tabi sen istersen taze transfer de yapilabilir ama buranin doktorlari hic onermiyor bunu.

Benimde doktorum erbil bey basladikmi sana selenyum dedi yok dedim yazacak sandim yazmadi opp oldum simdide kimse takmiyo bizi
Belki senin degerlerin icin uygun degildir selenyum kullanimi. Eminim Erbil Bey'in bir bildigi vardir. Ilgilenmiyor gibi gorunebilir ama hastasini iyi takip ediyor bence. OPU sonrasi sadece embriyologlarla iletisimde olursun. Dondurduktan sonraki ay ilk adetinde Hicran'la konusup ilaclara baslarsin ve adetin 13.gunu doktorla kontrol olur genelde. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Kusura bakmayin birde sey soracam bir ve ya iki embrio transferinde neye gore karar veriyolar

Kusura bakmayin birde sey soracam bir ve ya iki embrio transferinde neye gore karar veriyolar
Aslolan yas. Normal sartlarde 35 yas altina iki embriyo transferi yasak. Kisiye bagli ozel durumlar olabiliyor tabi. Her ne kadar iki embriyo sansi yukseltse de riskli bir gebelik sonucta.

Aslolan yas. Normal sartlarde 35 yas altina iki embriyo transferi yasak. Kisiye bagli ozel durumlar olabiliyor tabi. Her ne kadar iki embriyo sansi yukseltse de riskli bir gebelik sonucta.
Yas 33 ama cikolata kisti bi tüpümde problem var bide hasimato simdi bukadar sikinti varken bilmiyom ki

:) Bende 7 tane döllenmiş ayni sekilde pazar arayacaklar umarim iyi olacak hersey
18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen

18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen
Çok sevindim adina Benim 5 tane iyi dondurduk dediler 2 tanesini de takip ediyoruz onlar okadar iyi degil dediler adet olunca arayacam onlari bakalim hakkimizda hayirlisi

9 embriyo ohh masallah sen transferden sonra dondur canım embriyolarını bence ikinci bebek için sayın baya iyi cıkmış inşallah tutunur da hayırlı haberlerini alırız

9 embriyo ohh masallah sen transferden sonra dondur canım embriyolarını bence ikinci bebek için sayın baya iyi cıkmış inşallah tutunur da hayırlı haberlerini alırız
Evet bende dondurmak istiyorum inşallah hayırlı haberleri burdan yazarım

Herşeyin zamanı vardır, üzülün ağlayın ama reset atmayı da ihmal etmeyin nolur.. neye inanırsak inanalım, hep bizim için iyisi neyse onu dileyelim. Şu anda o test pozitif değilse, bil ki senin ya da bebeğin için ters giden bişeyler vardı ve bu sebeple olmadı. S Senemm83 cim inan haybeden atmıyorum. 3defa denedim ben de.. ama umut etmeden, hayal kurmadan yaşayan bir ölüden ne farkımız kalır.. yarın herşey güzel olacak, sen inanırsan güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…