Selam! Bahcecide Erbil Yagmur genelde embriyolari dondurup bir sonraki ay transfer ediyor. Yuzde 15 daha cok basari sansi oldugunu soyluyor. Diger doktorlar dondurmuyor sanirim.İyi günler bayanlar bişi öğrenmek istiyorum
Şimdiki tüp bebek sürecinde yumurta toplama işleminden 1 ay sonramı transfer yapılıyor
Bahçeci fulyadada bu durum böylemi
Önceden o ay transferi yaptırmıştık biz memorial da
Benim doktorum Güvenc bey, o da taze transfer yapmiyor rahimi dinlendiriyor.Benim opudan 1 ay sonra yapildi transferimİyi günler bayanlar bişi öğrenmek istiyorum
Şimdiki tüp bebek sürecinde yumurta toplama işleminden 1 ay sonramı transfer yapılıyor
Benimde doktorum erbil bey basladikmi sana selenyum dedi yok dedim yazacak sandim yazmadi opp oldum simdide kimse takmiyo biziCnm her doktor vermiyor selenium. Erbil Bey bana Seleno-6 verdi. Ama yurtdisinda bir endokrinolojiste gittim, selenyumun Hashimato uzerinde kanitlanmis bir etkisi yok, bence kullanma bosuna dedi. Yani doktorun ne diyorsa ona guvenmek mantikli. Ben kullaniyorum ama sadece tedavi doneminde.
EVet Bahceci'nin tarzi bu. Tabi sen istersen taze transfer de yapilabilir ama buranin doktorlari hic onermiyor bunu.İyi günler bayanlar bişi öğrenmek istiyorum
Belki senin degerlerin icin uygun degildir selenyum kullanimi. Eminim Erbil Bey'in bir bildigi vardir. Ilgilenmiyor gibi gorunebilir ama hastasini iyi takip ediyor bence. OPU sonrasi sadece embriyologlarla iletisimde olursun. Dondurduktan sonraki ay ilk adetinde Hicran'la konusup ilaclara baslarsin ve adetin 13.gunu doktorla kontrol olur genelde. Umarim yardimci olabilmisimdir.Benimde doktorum erbil bey basladikmi sana selenyum dedi yok dedim yazacak sandim yazmadi opp oldum simdide kimse takmiyo bizi
Belki senin degerlerin icin uygun degildir selenyum kullanimi. Eminim Erbil Bey'in bir bildigi vardir. Ilgilenmiyor gibi gorunebilir ama hastasini iyi takip ediyor bence. OPU sonrasi sadece embriyologlarla iletisimde olursun. Dondurduktan sonraki ay ilk adetinde Hicran'la konusup ilaclara baslarsin ve adetin 13.gunu doktorla kontrol olur genelde. Umarim yardimci olabilmisimdir.[/QU teşekkür ederim cok yardimci oldunuz allah razi olsun yarin daha arayacaklar kactane donduracaklarini belkide kalmamistir biliyorum erbil beyi cok seviyorum cok guveniyorum ona tpo 40 olan birine baslatmisti benim 400 den dusmuyo ondan icerlendim bu arada hicrana ulasmak icin ozel numara varmi persembe opp oldum adet oldugum gibi arayacam dimi yoksa bi dahaki adetmi kafam karisti
Kusura bakmayin birde sey soracam bir ve ya iki embrio transferinde neye gore karar veriyolarBelki senin degerlerin icin uygun degildir selenyum kullanimi. Eminim Erbil Bey'in bir bildigi vardir. Ilgilenmiyor gibi gorunebilir ama hastasini iyi takip ediyor bence. OPU sonrasi sadece embriyologlarla iletisimde olursun. Dondurduktan sonraki ay ilk adetinde Hicran'la konusup ilaclara baslarsin ve adetin 13.gunu doktorla kontrol olur genelde. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Aslolan yas. Normal sartlarde 35 yas altina iki embriyo transferi yasak. Kisiye bagli ozel durumlar olabiliyor tabi. Her ne kadar iki embriyo sansi yukseltse de riskli bir gebelik sonucta.Kusura bakmayin birde sey soracam bir ve ya iki embrio transferinde neye gore karar veriyolar
Yas 33 ama cikolata kisti bi tüpümde problem var bide hasimato simdi bukadar sikinti varken bilmiyom kiAslolan yas. Normal sartlarde 35 yas altina iki embriyo transferi yasak. Kisiye bagli ozel durumlar olabiliyor tabi. Her ne kadar iki embriyo sansi yukseltse de riskli bir gebelik sonucta.
Merhaba seni arayan oldu mu beni daha aramadilar:) Bende 7 tane döllenmiş ayni sekilde pazar arayacaklar umarim iyi olacak hersey
18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen:) Bende 7 tane döllenmiş ayni sekilde pazar arayacaklar umarim iyi olacak hersey
Çok sevindim adina Benim 5 tane iyi dondurduk dediler 2 tanesini de takip ediyoruz onlar okadar iyi degil dediler18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen
9 embriyo ohh masallah sen transferden sonra dondur canım embriyolarını bence ikinci bebek için sayın baya iyi cıkmış inşallah tutunur da hayırlı haberlerini alırız18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen
Hakkımızda hayırlısı olsunÇok sevindim adina Benim 5 tane iyi dondurduk dediler 2 tanesini de takip ediyoruz onlar okadar iyi degil dedileradet olunca arayacam onlari bakalim hakkimizda hayirlisi
Evet bende dondurmak istiyorum inşallah hayırlı haberleri burdan yazarım9 embriyo ohh masallah sen transferden sonra dondur canım embriyolarını bence ikinci bebek için sayın baya iyi cıkmış inşallah tutunur da hayırlı haberlerini alırız
merhaba arkadaslar bu aralar test sonucunu alicak olan var miydi? :)
senemcim sana burdan gonderebildigim kadar sevgi gonderiyorum. keske yaninda olup SIKI SIKI sarilsam sanaBenim negatif. Tek dondurulmus embriyo konmustu. Artik umidimi kaybediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?