- 1 Nisan 2016
- 13
- 2
- 1
- 40
Slm balik hapi kullanan varmi 6haftalik ikizlere hamileyim bulantim cok fazla balik hapini yutmakta zorlaniyorum kullanmasam olmazmiTabiiy ki niye yaramasın. Ayrıca vitaminini bir sürü çeşiti var hamileler için. Seçme şansın varken neden doğmamış çocuğuna içinde domuz ürünü olan vitamin içiresin. Bana previt verdi doktorum hamilelikten önce başlattı doğuma kadar kullanacaksın dedi. Kutuda 90 tane var zaten 3 ay gidiyor
Bana vermedi doktorum canım kullanmadım bilgim yok malesefSlm balik hapi kullanan varmi 6haftalik ikizlere hamileyim bulantim cok fazla balik hapini yutmakta zorlaniyorum kullanmasam olmazmi
Canım üzülmemek elde değil biliyorum. Bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisini geride bırakmış biri olarak söylüyorum. İstemekten mücadele etmekten asla vazgeçmeBenim negatif. Tek dondurulmus embriyo konmustu. Artik umidimi kaybediyorum.
Canım üzülmemek elde değil biliyorum. Bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisini geride bırakmış biri olarak söylüyorum. İstemekten mücadele etmekten asla vazgeçme
Herşeyin zamanı vardır, üzülün ağlayın ama reset atmayı da ihmal etmeyin nolur.. neye inanırsak inanalım, hep bizim için iyisi neyse onu dileyelim. Şu anda o test pozitif değilse, bil ki senin ya da bebeğin için ters giden bişeyler vardı ve bu sebeple olmadı. S Senemm83 cim inan haybeden atmıyorum. 3defa denedim ben de.. ama umut etmeden, hayal kurmadan yaşayan bir ölüden ne farkımız kalır.. yarın herşey güzel olacak, sen inanırsan güzel olacak....
senemcim sana burdan gonderebildigim kadar sevgi gonderiyorum. keske yaninda olup SIKI SIKI sarilsam sana
Canım yalnız hissetme biz varız dualarımız var yanında hayata umutla bak inşallah güzel sonuçlar verirsin bu topikteCanim cook sagol guzel enerjiler gonderdigin icin. Oyle yalniz hissediyorum ki...
Canım banada vermedi doktorum verse bende yutamazdım çok bulantım oluyor benimde sanırım doğuma kadar böyle devam edecekBana vermedi doktorum canım kullanmadım bilgim yok malesef
Benim 17 haftalık olana kadar devam etti. Günde 2 3 kere çıkardığım oluyordu. Sonra birden kesildi. Hamdolsun. Sabret geçecek inş.Canım banada vermedi doktorum verse bende yutamazdım çok bulantım oluyor benimde sanırım doğuma kadar böyle devam edecek
Bu kadar negatif ve umutsuz olmak icin hicte uygun bir yaşta degilsin arkadasim daha 32 onunde uzun zaman var hiıc öyle dusunme bence inan mutlaka olacaktir rabbim buyuk...Benim de 4. tup denememdi. 32 yasindayim. Gelecege umutlu bakamiyorum artik ama cocugum olmayacagini da kabullenmek de istemiyorum.
canim benim sakin ama sakin yalniz hissetme. Senin halinden en iyi bizler anlariz. Hem senin de dedigin gibi daha pes etmek icin cok erken. emin ol olucak.Canim cook sagol guzel enerjiler gonderdigin icin. Oyle yalniz hissediyorum ki...
Ooo bulantıları hiç sorma cnm mutfağa girmek bile istemiyorum su içmek bile istemiyorum ikizlerden daha şiddetli olurmuş mahvoluyorum birde ağzımı içi çok tuaf resmen ilaç acısı gibi birşey sizdede oluyorum böylekizlar bnm istah beslenme iyi degil, 2 kilo kadar verdim. Duzeliyor dimi sonradan bulanti bi gecse yiyicem de bitmedi bitmedi( siz ne durumdasinix?
Evet oluyor dilimin ustu beyaz hic gitmiyor azimin ici yara doldu suan 7haftayi doldurucam ikizler daha cok bulanti yaparmis tek istegim bulantilarimin gecmesi canimOoo bulantıları hiç sorma cnm mutfağa girmek bile istemiyorum su içmek bile istemiyorum ikizlerden daha şiddetli olurmuş mahvoluyorum birde ağzımı içi çok tuaf resmen ilaç acısı gibi birşey sizdede oluyorum böyle
agizdaki o tat o korkunc koku hissi,bilmem mi bende de var tatli yesem de 5dk sonra cok kotu oluyoOoo bulantıları hiç sorma cnm mutfağa girmek bile istemiyorum su içmek bile istemiyorum ikizlerden daha şiddetli olurmuş mahvoluyorum birde ağzımı içi çok tuaf resmen ilaç acısı gibi birşey sizdede oluyorum böyle
agizdaki o tat o korkunc koku hissi,bilmem mi bende de var tatli yesem de 5dk sonra cok kotu oluyo
Tatli yemekmi ben onu yemeyi cok özledim en sevdigim seydi tatli ama simdi hicbirsekilde tatli yiyemiyorumagizdaki o tat o korkunc koku hissi,bilmem mi bende de var tatli yesem de 5dk sonra cok kotu oluyo
Banada onlar iyi gelmiyor tek iyi gelen sey sarimsakli yogurtlu olan hersey iyi geliyorTatli yemekmi ben onu yemeyi cok özledim en sevdigim seydi tatli ama simdi hicbirsekilde tatli yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?