Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slm balik hapi kullanan varmi 6haftalik ikizlere hamileyim bulantim cok fazla balik hapini yutmakta zorlaniyorum kullanmasam olmazmi

Canım üzülmemek elde değil biliyorum. Bir aşılama ve 4 tüp bebek tedavisini geride bırakmış biri olarak söylüyorum. İstemekten mücadele etmekten asla vazgeçme

Benim de 4. tup denememdi. 32 yasindayim. Gelecege umutlu bakamiyorum artik ama cocugum olmayacagini da kabullenmek de istemiyorum.

Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve motivasyonun icin :)

Canım banada vermedi doktorum verse bende yutamazdım çok bulantım oluyor benimde sanırım doğuma kadar böyle devam edecek
Benim 17 haftalık olana kadar devam etti. Günde 2 3 kere çıkardığım oluyordu. Sonra birden kesildi. Hamdolsun. Sabret geçecek inş.

kizlar bnm istah beslenme iyi degil, 2 kilo kadar verdim. Duzeliyor dimi sonradan bulanti bi gecse yiyicem de bitmedi bitmedi( siz ne durumdasinix?

Benim de 4. tup denememdi. 32 yasindayim. Gelecege umutlu bakamiyorum artik ama cocugum olmayacagini da kabullenmek de istemiyorum.
Bu kadar negatif ve umutsuz olmak icin hicte uygun bir yaşta degilsin arkadasim daha 32 onunde uzun zaman var hiıc öyle dusunme bence inan mutlaka olacaktir rabbim buyuk...

kizlar bnm istah beslenme iyi degil, 2 kilo kadar verdim. Duzeliyor dimi sonradan bulanti bi gecse yiyicem de bitmedi bitmedi( siz ne durumdasinix?
Ooo bulantıları hiç sorma cnm mutfağa girmek bile istemiyorum su içmek bile istemiyorum ikizlerden daha şiddetli olurmuş mahvoluyorum birde ağzımı içi çok tuaf resmen ilaç acısı gibi birşey sizdede oluyorum böyle

Evet oluyor dilimin ustu beyaz hic gitmiyor azimin ici yara doldu suan 7haftayi doldurucam ikizler daha cok bulanti yaparmis tek istegim bulantilarimin gecmesi canim

agizdaki o tat o korkunc koku hissi,bilmem mi bende de var tatli yesem de 5dk sonra cok kotu oluyo

Dusup dusup tekrar kalktigimiz bir surec iste bu. Yeniden basliyoruz bakalim yumurtaciklari toplamaya, sonumuz mutluluk olsun! Kizlar buaralar benim gibi tedaviye baslayan var mi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…