- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
canim hayırlı olsun. demek tekrar başladın?senin dondurulmusun var mıydı yoksa sıfırdan mi başlıyorsun tekrar ?Dusup dusup tekrar kalktigimiz bir surec iste bu. Yeniden basliyoruz bakalim yumurtaciklari toplamaya, sonumuz mutluluk olsun! Kizlar buaralar benim gibi tedaviye baslayan var mi aranizda?
Tesekkurler canim :) 2 dondurulmus var ama havuz yapiliyor o yuzden yumurta toplamaca :) bakalim bu sefer kac tane cikacak.canim hayırlı olsun. demek tekrar başladın?senin dondurulmusun var mıydı yoksa sıfırdan mi başlıyorsun tekrar ?
hayırlı ugurlu olsun. Eğer gerek duyarlarsa 2 embriyo olabilir Dr unuzla konusmalisiniz? sizin Dr unuz kimdi.Kizlar merhaba ben 33 yasindayim 5 tane saglikli embriyo dindurduklarini söylediler beklemedeyim 2. Denemem sizce 2 tane yerlestirirlermi hic sormadim doktoruma çikolata kistim bide haşimato hastaligim var
Tesekkur ederim cvp verdigin icin Doktorum erbil bey dün aradi beni hersey yolunda sen gelince emriyolarimiz icin bi karar veririz dedi bende bisey demedim artik bide birsey soracam 3. Gun embriyo ile 5. Gun embriyo arasinda ne fark varhayırlı ugurlu olsun. Eğer gerek duyarlarsa 2 embriyo olabilir Dr unuzla konusmalisiniz? sizin Dr unuz kimdi.
aa hadi bakalım. Dondurulmuşlar nasıl yani kaliteleri günü falan?Tesekkurler canim :) 2 dondurulmus var ama havuz yapiliyor o yuzden yumurta toplamaca :) bakalim bu sefer kac tane cikacak.
Az oldugu icin 2. gun donduruldular, biri iyi, biri orta kalite ama Guvenc Beyin dedigi gibi 2. gun kalitesi cok da anlasilamiyoraa hadi bakalım. Dondurulmuşlar nasıl yani kaliteleri günü falan?
canim cok takma olacağı varsa zamanı ne zamansa olur. bak benim 24 yumurta toplandi 10 döllendi ve iyi kaliteydi 2 tane yerlestirdiler ve tutmadı. hayırlısı allahtan ne olacağını bilemeyiz. güzel düşün güzel olsun.Az oldugu icin 2. gun donduruldular, biri iyi, biri orta kalite ama Guvenc Beyin dedigi gibi 2. gun kalitesi cok da anlasilamiyorGorecegiz.
Suan adet baslamadi onu bekliyoruz ama simdiden climara bant ve bir igne verdi, hormonlari hazirlamak icin dedi. Bu bant olayini transfer oncesi duymustum ama yumurta toplamada duymamistim. Internetten baktim rezerv azliginda veriliyormus. Dort yildir ugrasiyorum basta sebepsiz infertiliteydi ama simdi rezerv azligina gectim biraz moralim bozuk aslinda. Hayirlisi...
Kızlar benim 2 ay önce transferim pldu ve negatif sonuçlandı. geçen ay ki adetim duzenliydi tam gününde geldi ve sürdü. ama bu ay 5 gün önce geldi önce kahverengi lekelenme oldu çok az sonra ertesi gün geldi ama çok çok az kanamam oldu ve üzerinden 8 gün geçmesine rağmen hala kahverengi akıntım oluyor sadece. transfer le alakası olabilir mi böyle şeyler yasayaniniz var mı acaba?
tabiki her zaman destek tam destekGebelik olmadigina eminsin degil mi canim? onun disinda evet adet duzensizlikleri yapiyor. ilk denemeden sonra 2 ay 5-6 gun gecikme yapmisti. ikincisinden sonra da (Aralik ayi) adet oncesi ve sonrasinda kahverengi akintilarim oldu. Ama yine de doktora sormakta fayda var tabi.
Onun disinda destegin icin cok sagol dedigin gibi olacagi varsa oluyor surekli duygularimi yonetmeye calisiyorum :))
Hayırlı olsun canımmmm bende mustafa beyin hastasıydım hamileyim şimdi cok babacandır kendisi zaten bu işte bir numaramerhaba bayanlar bende mustafa beyi araştırdım videosunu izledim yorumları okudum ve mustafa beye gitmeye karar verdim çok şükür görüştük ve çok şeker güleryüzlü ve babacan biri her soruma cvp verdi ve tedaviye başladık inşallah sonuçlarda güzel olur ben hipohipo hastasıyım benim bu hastalımdan olupta bahçeciye giden varmı sonuçlar nasıl oluyor merak ediyorum
cnm çok sevindim rabbim devamını getirsin inşallah senin hastalıgının adı benim gibi hipo hipomuyduHayırlı olsun canımmmm bende mustafa beyin hastasıydım hamileyim şimdi cok babacandır kendisi zaten bu işte bir numara
Tebrikler cnm evet duyuluyor bende miniklerimin sesini 15 sonra duymuştum rabbim tamamına erdirsin :)Merhaba Arkadaşlar,
Doktorum pozitif sonucu gördükten 15 gün sonra ilk muayene için çağırdı. Kese ile birlikte kalp atışı da duyulabilir mi?
Tebrikler cnm evet duyuluyor bende miniklerimin sesini 15 sonra duymuştum rabbim tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?