Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Dusup dusup tekrar kalktigimiz bir surec iste bu. Yeniden basliyoruz bakalim yumurtaciklari toplamaya, sonumuz mutluluk olsun! Kizlar buaralar benim gibi tedaviye baslayan var mi aranizda?
canim hayırlı olsun. demek tekrar başladın?senin dondurulmusun var mıydı yoksa sıfırdan mi başlıyorsun tekrar ?

Kizlar merhaba ben 33 yasindayim 5 tane saglikli embriyo dindurduklarini söylediler beklemedeyim 2. Denemem sizce 2 tane yerlestirirlermi hic sormadim doktoruma çikolata kistim bide haşimato hastaligim var

Kizlar merhaba ben 33 yasindayim 5 tane saglikli embriyo dindurduklarini söylediler beklemedeyim 2. Denemem sizce 2 tane yerlestirirlermi hic sormadim doktoruma çikolata kistim bide haşimato hastaligim var
hayırlı ugurlu olsun. Eğer gerek duyarlarsa 2 embriyo olabilir Dr unuzla konusmalisiniz? sizin Dr unuz kimdi.

hayırlı ugurlu olsun. Eğer gerek duyarlarsa 2 embriyo olabilir Dr unuzla konusmalisiniz? sizin Dr unuz kimdi.
Tesekkur ederim cvp verdigin icin Doktorum erbil bey dün aradi beni hersey yolunda sen gelince emriyolarimiz icin bi karar veririz dedi bende bisey demedim artik bide birsey soracam 3. Gun embriyo ile 5. Gun embriyo arasinda ne fark var

aa hadi bakalım. Dondurulmuşlar nasıl yani kaliteleri günü falan?
Az oldugu icin 2. gun donduruldular, biri iyi, biri orta kalite ama Guvenc Beyin dedigi gibi 2. gun kalitesi cok da anlasilamiyor Gorecegiz.
Suan adet baslamadi onu bekliyoruz ama simdiden climara bant ve bir igne verdi, hormonlari hazirlamak icin dedi. Bu bant olayini transfer oncesi duymustum ama yumurta toplamada duymamistim. Internetten baktim rezerv azliginda veriliyormus. Dort yildir ugrasiyorum basta sebepsiz infertiliteydi ama simdi rezerv azligina gectim biraz moralim bozuk aslinda. Hayirlisi...

canim cok takma olacağı varsa zamanı ne zamansa olur. bak benim 24 yumurta toplandi 10 döllendi ve iyi kaliteydi 2 tane yerlestirdiler ve tutmadı. hayırlısı allahtan ne olacağını bilemeyiz. güzel düşün güzel olsun.

Kızlar benim 2 ay önce transferim pldu ve negatif sonuçlandı. geçen ay ki adetim duzenliydi tam gününde geldi ve sürdü. ama bu ay 5 gün önce geldi önce kahverengi lekelenme oldu çok az sonra ertesi gün geldi ama çok çok az kanamam oldu ve üzerinden 8 gün geçmesine rağmen hala kahverengi akıntım oluyor sadece. transfer le alakası olabilir mi böyle şeyler yasayaniniz var mı acaba?

Gebelik olmadigina eminsin degil mi canim? onun disinda evet adet duzensizlikleri yapiyor. ilk denemeden sonra 2 ay 5-6 gun gecikme yapmisti. ikincisinden sonra da (Aralik ayi) adet oncesi ve sonrasinda kahverengi akintilarim oldu. Ama yine de doktora sormakta fayda var tabi.

Onun disinda destegin icin cok sagol dedigin gibi olacagi varsa oluyor surekli duygularimi yonetmeye calisiyorum :))

tabiki her zaman destek tam destek onun için burda değil miyizya test yaptım ne olur ne olmaz diye ama negatif tabiki 2 senedir olmuyor da şimdi mi olacakti neyse herkeste oluyormus demek ki endiselenmeme gerek yok o vakit

Ben 04/04/2016 tarihinde tedaviye başladım ve 16/04/2016 tarihinde toplama işlemi yapıldı. Tedaviye başlayınca 5.gün kontrole çağırdılar daha sonra 3 defa daha kontrole çağırdılar. Yumurtalar belli bir olgunluğa erşince topluyorlar

merhaba bayanlar bende mustafa beyi araştırdım videosunu izledim yorumları okudum ve mustafa beye gitmeye karar verdim çok şükür görüştük ve çok şeker güleryüzlü ve babacan biri her soruma cvp verdi ve tedaviye başladık inşallah sonuçlarda güzel olur ben hipohipo hastasıyım benim bu hastalımdan olupta bahçeciye giden varmı sonuçlar nasıl oluyor merak ediyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Doktorum pozitif sonucu gördükten 15 gün sonra ilk muayene için çağırdı. Kese ile birlikte kalp atışı da duyulabilir mi?

Hayırlı olsun canımmmm bende mustafa beyin hastasıydım hamileyim şimdi cok babacandır kendisi zaten bu işte bir numara

Merhaba Arkadaşlar,

Doktorum pozitif sonucu gördükten 15 gün sonra ilk muayene için çağırdı. Kese ile birlikte kalp atışı da duyulabilir mi?
Tebrikler cnm evet duyuluyor bende miniklerimin sesini 15 sonra duymuştum rabbim tamamına erdirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…