Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Acaba kaç yumurta dondurulmustu sizlerde
Canımm benim arta kalan 2 yumurtam dondurdu o oluşan embriyolardan kaçı kaliteli ona bağlı bide kaç transfer yapılacak geriye kalanlar dolduruluyor isteğe bağlı ama ben hasta himayelerinde gördüm kadının biri 8 yıl sonra dondurulmuşla hamile Kalmış

Ne güzel ins bizde saglikla kucagimiza aliriz. Bana opu islemnden snra adet oldgun ilk gun ara bizi 13.gun buraya gelceksin dediler. Sonrasinda ne zaman transfer olur onu merak ediyorum. Sehirdisindan gelcem de

Kızlar bahçecide serum tedavisi gören varmı aranızda? Cd56 yapıldımı öncesinde? Olumlu sonuç alan varmı? Bebeğimin kalbi durdu çok üzgünüm belki bu tedavi umut olur???

Kızlar bahçecide serum tedavisi gören varmı aranızda? Cd56 yapıldımı öncesinde? Olumlu sonuç alan varmı? Bebeğimin kalbi durdu çok üzgünüm belki bu tedavi umut olur???

Ben görüyorum ve evet öncesinde cd56 oldum.. senin ne zaman kalbi durdu..??

Kızlar crinone jel kullanan ne kadar kullandı ben 3 hafta falan kullandım şimdi bıraktım sıkıldım size dr ne dedi..

Kızlar crinone jel kullanan ne kadar kullandı ben 3 hafta falan kullandım şimdi bıraktım sıkıldım size dr ne dedi..
Sıkıldın mı? Var mı öyle bi lüksümüz?
6,5 haftada teke düştük. 10.5 ta bırakıcam. Sormadan bırakmasaydın... ne kadarlık oldu bebek? Yapsana şu takvimi, bilelim biz de..

Sıkıldın mı? Var mı öyle bi lüksümüz?
6,5 haftada teke düştük. 10.5 ta bırakıcam. Sormadan bırakmasaydın... ne kadarlık oldu bebek? Yapsana şu takvimi, bilelim biz de..
Hamilelikte en önemli şey psikoloji moralimi bozan herşeyi bırakırım.. iyi de yapmışım dr artık kullanmiycaksin dedi.. 11.4 oldum.. O nasıl yapılıyor sa telefondan olmuyor takvimi imza alanına ekleye tikliyorum anasayfaya yönlendiriyor pc den yapınca mı oluyor acaba..

Peki sen bilirsin kızma
Oluyor oluyor kişisel bilgilerine gir, hamilelil tarihi diye bişi var, oraya muhtemem doğum tarihini yaz çıkacak o zaman..

Günaydin mutlu cumalar kizlar:) Tedavisi devam edenlere bol şans allah yardimciniz olsun, taze anne adaylarina da saglik kolaylik diliyorum♡
Hayırlı cumalar canımsss cok tesekkur ederiz bebişle bulantılı günler geçiriyoruz inşallah bu güzel aylarda dileyen herkesin tedavisi olumlu olur

Hayırlı cumalar canımsss cok tesekkur ederiz bebişle bulantılı günler geçiriyoruz inşallah bu güzel aylarda dileyen herkesin tedavisi olumlu olur
Benim bulantilar cok azaldi şüķür istahim,enerjin yerine geldi yavas yavas. Her anin tadini cikariyorum takmiyorum hicbiseyi:)

Arkadaslar bende erbil beyin hastasıyım dün erken test yaptım çok şükür pozitif sonuç aldım .hamileyim.2 tane 5 gun embriyosu tranfer yapıldı 7 gun 91 çıktı salı tekrarliycam testi.inşaallah katlanarak devam eder.
Birde arkadaşlar bu gebelik takvimini nasıl yapıyoruz.

arkadaşlar selam. ya geçen gün yazmıştırm ben. 2 ay önce transfer oldu. geçen ayki adetim normaldi ama bu ay çok erken geldi az az geldi ve bitti dememe rağmen lekelenmelerim devam etti. Hemşireyi aradım ilaçları atıyorsundur dedi ama 3 gün geçti onun üstünden bugün baya kanamam var regl olmuşum gibi karnım arıyor.Sanırım regl oldum. Siz de transflerden sonra böyle şeyler yaşadınız mı? ltfen acil cevap yazar mı bilgsi olanlar.Endişelenmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…