Bana doktorum 10 gun sonra olacaksin demisti ve tam 10. gun adetim baslamisti.Selam herkese. Bi sorum olcak sizlere.. opu isleminden kac gün sonra adet oldunuz ogrenebilir miyim
Bana doktorum 10 gun sonra olacaksin demisti ve tam 10. gun adetim baslamisti.
ben de 2 tane dondurulmus var canim.Acaba kaç yumurta dondurulmustu sizlerde
Canımm benim arta kalan 2 yumurtam dondurdu o oluşan embriyolardan kaçı kaliteli ona bağlı bide kaç transfer yapılacak geriye kalanlar dolduruluyor isteğe bağlı ama ben hasta himayelerinde gördüm kadının biri 8 yıl sonra dondurulmuşla hamile KalmışAcaba kaç yumurta dondurulmustu sizlerde
Ne güzel ins bizde saglikla kucagimiza aliriz. Bana opu islemnden snra adet oldgun ilk gun ara bizi 13.gun buraya gelceksin dediler. Sonrasinda ne zaman transfer olur onu merak ediyorum. Sehirdisindan gelcem deCanımm benim arta kalan 2 yumurtam dondurdu o oluşan embriyolardan kaçı kaliteli ona bağlı bide kaç transfer yapılacak geriye kalanlar dolduruluyor isteğe bağlı ama ben hasta himayelerinde gördüm kadının biri 8 yıl sonra dondurulmuşla hamile Kalmış
Kızlar bahçecide serum tedavisi gören varmı aranızda? Cd56 yapıldımı öncesinde? Olumlu sonuç alan varmı? Bebeğimin kalbi durdu çok üzgünümbelki bu tedavi umut olur???
Sıkıldın mı? Var mı öyle bi lüksümüz?Kızlar crinone jel kullanan ne kadar kullandı ben 3 hafta falan kullandım şimdi bıraktım sıkıldım size dr ne dedi..
Hamilelikte en önemli şey psikoloji moralimi bozan herşeyi bırakırım.. iyi de yapmışım dr artık kullanmiycaksin dedi.. 11.4 oldum.. O nasıl yapılıyor sa telefondan olmuyor takvimi imza alanına ekleye tikliyorum anasayfaya yönlendiriyor pc den yapınca mı oluyor acaba..Sıkıldın mı? Var mı öyle bi lüksümüz?
6,5 haftada teke düştük. 10.5 ta bırakıcam. Sormadan bırakmasaydın... ne kadarlık oldu bebek? Yapsana şu takvimi, bilelim biz de..
Peki sen bilirsin kızmaHamilelikte en önemli şey psikoloji moralimi bozan herşeyi bırakırım.. iyi de yapmışım dr artık kullanmiycaksin dedi.. 11.4 oldum.. O nasıl yapılıyor sa telefondan olmuyor takvimi imza alanına ekleye tikliyorum anasayfaya yönlendiriyor pc den yapınca mı oluyor acaba..
Canısı süpersin mucckkkPeki sen bilirsin kızma
Oluyor oluyor kişisel bilgilerine gir, hamilelil tarihi diye bişi var, oraya muhtemem doğum tarihini yaz çıkacak o zaman..
Hayırlı cumalar canımsss cok tesekkur ederiz bebişle bulantılı günler geçiriyoruz inşallah bu güzel aylarda dileyen herkesin tedavisi olumlu olurGünaydin mutlu cumalar kizlar:) Tedavisi devam edenlere bol şans allah yardimciniz olsun, taze anne adaylarina da saglik kolaylik diliyorum♡
Benim bulantilar cok azaldi şüķür istahim,enerjin yerine geldi yavas yavas. Her anin tadini cikariyorum takmiyorum hicbiseyi:)Hayırlı cumalar canımsss cok tesekkur ederiz bebişle bulantılı günler geçiriyoruz inşallah bu güzel aylarda dileyen herkesin tedavisi olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?