Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sıkıldın mı? Var mı öyle bi lüksümüz?
6,5 haftada teke düştük. 10.5 ta bırakıcam. Sormadan bırakmasaydın... ne kadarlık oldu bebek? Yapsana şu takvimi, bilelim biz de..
canım merhaba. Senin başarısız olan transferinden sonra adetlerinde anormallik oldu mu?

canım merhaba. Senin başarısız olan transferinden sonra adetlerinde anormallik oldu mu?
Hayır canım saat gibiydi ama benim hep öyledir. Buna rağmen bikaç ay düzensiz olması normal diye biliyorum zaten bi sonraki tedavi için o yüzden bekleniyor. Bekle biraz daha çokta huylanırsan gidip baktırırsın.. sıkma canını.

anladım canım sagol.bu üçüncü adetim oluyor. güvenç beyin dediği zaman deneseydik tekrar geçen adetle denemiş olacaktık o yüzden bu ay böyle olmasi kafamı karıştırdı.

Kizlar merhabalar biz acibadem kayseride denedik kaliteli embriyolar cikmadi tutmadi esimde.morfolojide siknti var. Bundan sonraki surecte bahceci mi bulent tiras mi sizce.bahcecide mikrociple.sperm secme yontemi var midir

anladım canım sagol.bu üçüncü adetim oluyor. güvenç beyin dediği zaman deneseydik tekrar geçen adetle denemiş olacaktık o yüzden bu ay böyle olmasi kafamı karıştırdı.
Hmmm.. o halde yakındaki bi jinekolağa görün. Kist falan oluyor bazen kanama tam olmayınca, hap verip baskılıyorlar geçiyor sonra. Git bi muayene ol, orası şart diil ya hemen başlamayı düşünmüyorsanız.. ?

evet canim öyle yapayım diyordum. resmen parça parça geldi bugün. sagolasin çok.

Kizlar merhaba benim emriyolarim 3. Gün dondurdular kaliteli olmayincami 3. Gün donduruyolar of kafam çok karisik aklimda sürekli sorular genelde herkesin 5. Gün

Kizlar merhaba benim emriyolarim 3. Gün dondurdular kaliteli olmayincami 3. Gün donduruyolar of kafam çok karisik aklimda sürekli sorular genelde herkesin 5. Gün
Kac tane embriyonuz var? Cok sayida embriyo olunca 5. gune kadar bekleyip ve kalan saglari donduruyorlar; az sayidaysa 2. veya 3. gun donduruluyor. Bu onlarin kalitesiz oldugunu gostermiyor. Benim mesela 2 tane vardi 2. gun donduruldular.

Kac tane embriyonuz var? Cok sayida embriyo olunca 5. gune kadar bekleyip ve kalan saglari donduruyorlar; az sayidaysa 2. veya 3. gun donduruluyor. Bu onlarin kalitesiz oldugunu gostermiyor. Benim mesela 2 tane vardi 2. gun donduruldular.
11 taneden 7 tanesi 3. Gune geldi 5 tanesini dondurup 2 tanesine sagliksiz deyip beklettiler ama onlar kalmadi bende tedirginim seninkiler tuttu mu insallah tutmuslardir

Canim merhaba beni 15. Günü çagirdilar ama nezamn olur bilmiyorum ilk gününden tedavi verdiler yine haftaya ptesi gidecem hemen yaparlarmi bilmiyorum

Beni de 13.gün cagirdilar. Sehirdisindan gelcem. İs icin rapor alcaktım onun icin soruyorum transfer ne zaman olur diye. Kisiye gore degisiyo sanirim

11 taneden 7 tanesi 3. Gune geldi 5 tanesini dondurup 2 tanesine sagliksiz deyip beklettiler ama onlar kalmadi bende tedirginim seninkiler tuttu mu insallah tutmuslardir
Tamam iste ne guzel suan 5 guzel embriyon var :) bazen cozuldukten sonra da 5. gune bekletebiliyorlar, doktorun nasil uygun gorur bilemiyorum ama hic kafana takma. Donduruldugu gun embriyo kalitesiyle ilgili degil. Benim transferim henuz yapilmadi. Suan yine yumurta toplama asamasindayim, havuz yapiyoruz. Transfer Agustos'ta.

Beni de 13.gün cagirdilar. Sehirdisindan gelcem. İs icin rapor alcaktım onun icin soruyorum transfer ne zaman olur diye. Kisiye gore degisiyo sanirim
Merhaba canim bende il disindan gidecem ve bende calisiyorum adet oldugumda aradim tedavi basladilar 15. Gün buraya geldediler ben 5 gün izin alip rapor alacam ordan bakalim 15 gün transfer olmayabilir çunki kontrole çağirdilar belki tedaviyi uzatirlar bilemiyoruzki sen bi kac gun izin al ordan rapor baslatirsin

Teşekkürederim çok rahatladim insallah kimse eli boş dönmez bizde öyle bir kere olumsuz olunca 2. Ye korkuyon iste elinde olmuyo allah yar ve yardimcimiz olsun

Canim bnm bi tanidigimin iki tane vardi. İkisi de tuttu. İkizleri var simdi 6 aylik. İcini ferah tut. Allah ol deyince her sey olur :)
Gerçektenmi :) bazen bi söz bile insani nasil umutlandiriyo bazen takiliyo sorular işte ama burdan cevaplar gelince hemen degisiyo insan çok tesekkurederim insaalh bende baskasina umut olurum

İnsan bi an önce olsun istiyo :) insallah hayırlısıyla saglikli bebeklerimiz olur

Benim bulantilar cok azaldi şüķür istahim,enerjin yerine geldi yavas yavas. Her anin tadini cikariyorum takmiyorum hicbiseyi:)
Ay ne güzel darısı benim basıma inşallah cubuk kraker yiyorum bende bütün gün o iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…