Ben dr müstecep beyin hastasıyım bende tavsiye üzerine girmiştim ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum cnm ilk görüşme ücretsiz randevu alıp gidiyorsun ücret konusuna gelince uygulanan tedaviye göre değişiyor ben genetiğe falanda baktırmıştı m onun için yanıltmayayım seni bu arada 11 haftalık hamileyim :) sanada hem umut hemde moral olsun cnm Doktorumuza güven :)Kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum fakat ücretsiz ön görüşme yapılıyormu,biliyor musunuz? Varsa bunun için randevu gerekiyor mu,herhangi bir zamanda gidilip görüşülebilir mi? Kiminle görüşülüyor? Ve muayene ücretleri ne kadar?
Fazla soru sordum ama ben biraz telefonla konusma özürlüyümde,önceden bi sizlerden öğreneyim dedim...
Bana orada Müstecep Kavrut tavsiye edildi bir tanıdığım tarafından...
Kızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum fakat ücretsiz ön görüşme yapılıyormu,biliyor musunuz? Varsa bunun için randevu gerekiyor mu,herhangi bir zamanda gidilip görüşülebilir mi? Kiminle görüşülüyor? Ve muayene ücretleri ne kadar?
Fazla soru sordum ama ben biraz telefonla konusma özürlüyümde,önceden bi sizlerden öğreneyim dedim...
Bana orada Müstecep Kavrut tavsiye edildi bir tanıdığım tarafından...
Ben dr müstecep beyin hastasıyım bende tavsiye üzerine girmiştim ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum cnm ilk görüşme ücretsiz randevu alıp gidiyorsun ücret konusuna gelince uygulanan tedaviye göre değişiyor ben genetiğe falanda baktırmıştı m onun için yanıltmayayım seni bu arada 11 haftalık hamileyim :) sanada hem umut hemde moral olsun cnm Doktorumuza güven :)
Ben dr müstecep beyin hastasıyım bende tavsiye üzerine girmiştim ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum cnm ilk görüşme ücretsiz randevu alıp gidiyorsun ücret konusuna gelince uygulanan tedaviye göre değişiyor ben genetiğe falanda baktırmıştı m onun için yanıltmayayım seni bu arada 11 haftalık hamileyim :) sanada hem umut hemde moral olsun cnm Doktorumuza güven :)
Ben tüm bunların cevabını verdiğimi anımsıyorum son 48 saat içinde.. neyse bak bakalım değişik bişe diyen olacak mı
Sorma transfer gunu yaklastikca heycan artiyo insallah canim hicbirimiz bebeksiz cikmayiz ordan :) sen ayin kacinda gidecen ben haftaya ptesiİnsan bi an önce olsun istiyo :) insallah hayırlısıyla saglikli bebeklerimiz olur
Cumartesi gunu benim randevum :) heyecanliyim. Biri dese bize transfer ne vakit oluyo catlicamSorma transfer gunu yaklastikca heycan artiyo insallah canim hicbirimiz bebeksiz cikmayiz ordan :) sen ayin kacinda gidecen ben haftaya ptesi
canim hepsinin ilk görüşmesi ücretsiz. ama görüşme esnasında muayene olman gerekirse muayene ücreti oduyorsun çıkışta.Çiğdem merhaba, ilk görüşmesi ücretsiz mi Müstecep beyin? Ben Güvenç bey için ödemr yapmıştım. Doktordan doktora mı değişiyor bu durum??
canim hepsinin ilk görüşmesi ücretsiz. ama görüşme esnasında muayene olman gerekirse muayene ücreti oduyorsun çıkışta.
ben bugun Dr a gittim. sen yeni regl olmuşsun dedi. yani 15 gündür süren lekelenme ve adet olmuşum gibi olan kanamam adet değilmişAllah allahhh sohbet etmeye mi gidiyos oraya
Bana direk geç bakalım dedi, sormadı yani muayene edeyim mi diye.. kaldı ki muayene etmeden havadan konuş konuş dur.. neyse hamam giren terler, sonu iyi olsun..
sen naptın, geçti mi?
ben bugun Dr a gittim. sen yeni regl olmuşsun dedi. yani 15 gündür süren lekelenme ve adet olmuşum gibi olan kanamam adet değilmişstres ya da ilaçlardandir dedi. kist falan yok her şey normal yani en azından çok şükür
yazdan sonra canim yaa. Biraz rahatlamaya ihtiyacımız var. Eylül gibi.düşünüyoruz.İyi bari.. ilaçları atmışsındır.. zaten bi tuhaf durum, şu crinone mesela, benim olumsuz denemelerimde neredeyse tamamı geri geliyordu, bünye eritemiyordu sanırım. Ama bunda hiçöyle olmadı. Haftada bi iki kere posası çıktı o kadar ki bu da normal..
Başlayacak mısın tedaviye? Yazdan sonra mı?
Sorma transfer gunu yaklastikca heycan artiyo insallah canim hicbirimiz bebeksiz cikmayiz ordan :) sen ayin kacinda gidecen ben haftaya ptesi
Evet cnm ilk görüşme ücretsizdi hem gidip merkezi görmek hemde Dr görmek istemiştim eski tahlillerimi falan götürüp konuşmuştuk tam karar verdigimde ona göre randevu alıp gittim cnmÇiğdem merhaba, ilk görüşmesi ücretsiz mi Müstecep beyin? Ben Güvenç bey için ödemr yapmıştım. Doktordan doktora mı değişiyor bu durum??
O zaman ücret ödemiştir hatta sağlıkçılar %5 gibi bir indirimde oluyor arkadaşlar aklEvet cnm ilk görüşme ücretsizdi hem gidip merkezi görmek hemde Dr görmek istemiştim eski tahlillerimi falan götürüp konuşmuştuk tam karar verdigimde ona göre randevu alıp gittim cnm
Evet cnm ilk görüşme ücretsizdi hem gidip merkezi görmek hemde Dr görmek istemiştim eski tahlillerimi falan götürüp konuşmuştuk nasıl bir tedavi izleyecegini falan tam karar verdigimde ona göre randevu alıp gittim cnm[/QUOTE
Merhaba canim benide ptesi cagirdilar ogun mü yaparlar bilmiyorum evet tuvalet buyuk sorun ben önceki denemem de transferden sonra çok zorlandim hemen tuvalete gidemiyon strese girmistim cok kötu olmustum okadar sıkisik olmak zorundamiyizBenimde transfer günüm haftaya pazartesi çok heyecanlıyım gerginim hele şu tuvalet tutma sıkışık olma durumu aklıma geldikçe daha geriliyor
Herkesin farkli canim anladigim kadariyla sen benden önce gidiyosun tecrübelerini önerilerini bekliyorum hadi hayirlisi :))Cumartesi gunu benim randevum :) heyecanliyim. Biri dese bize transfer ne vakit oluyo catlicam
Merhaba canim benide ptesi cagirdilar ogun mü yaparlar bilmiyorum evet tuvalet buyuk sorun ben önceki denemem de transferden sonra çok zorlandim hemen tuvalete gidemiyon strese girmistim cok kötu olmustum okadar sıkisik olmak zorundamiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?