Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

S
bende çok içmiyecem banane :)

Evet cnm ilk görüşme ücretsizdi hem gidip merkezi görmek hemde Dr görmek istemiştim eski tahlillerimi falan götürüp konuşmuştuk tam karar verdigimde ona göre randevu alıp gittim cnm

Siz muayene olmamışsınız.. Güvenç bey direk bibakalım demişti, ne diyebilirim, biz kararımızı vermiştik zaten.. helali hoş olsun, sonu ii olsun.. neler harcanmıyor ki... ama bak aynı gün memorialda bi doçente de gitmiştik görüşmeye, o da muayene etti hem de çok ayrıntılı ama almadılar orda.. bahçecide de sormuştum, tedaviye başlarsak paket ücretinden düşecek mi diye, hayır o dokorun hakediş ücreti demişlerdi.. 15-20 d ayırıyor ya ilk muayenede

canim bugun kan verdim bikac gune cikar sonuclar. bu arada cinsiyet 90%kiz dedi♡♡Saglikla gelsin insallah kuzum.Sen ne yaptin test isini falan?
Gecen hafta verdim perşembe bugün sonuç çıktı temiz.. benimkinin cinsiyeti belli değildi seninki nasıl oldu bugünlere pek güvenme belli olmaz bide bakmissin erkek olmuş

canim bugun kan verdim bikac gune cikar sonuclar. bu arada cinsiyet 90%kiz dedi♡♡Saglikla gelsin insallah kuzum.Sen ne yaptin test isini falan?

Hayırlı sağlıklı olsun kısçen..
Sen normal ikili test mi yaptırıyorsun? Güvenç beyle mi dewam ediyorsun? Bana başka testlerden bahsetti ama detayını 12.haftada konuşacağız.

gebe arkadaşlar naber Nasılsıniz? hala bahcecideki doktorunuzla mi devam ediyorsunuz yoksa yeni doktorlariniz var mı? nasılsınız memnun musunuz? bu kadar uğraştıktan sonra tereddütlu musunuz? biraz olsun içiniz rahatladı mi?her şey yolunda mi

Gecen hafta verdim perşembe bugün sonuç çıktı temiz.. benimkinin cinsiyeti belli değildi seninki nasıl oldu bugünlere pek güvenme belli olmaz bide bakmissin erkek olmuş
Gözün aydın olsun... bahçeciye dewam mı? Başka yere mi gidiyorsun?

Bahçeci deyim ama benm dr bahçeci ydi gebe kaldıktan sonra bıraktı beni Aytuğ hanimdayim şimdi ama bende onu bırakıcam riskli 3 ay geçene kadar herşeyimi bildikleri için buraya devam ettim şimdilerde ise başka yere gidicem..

hmm anladım canım. senin her şey yolunda mi peki?

Ben perinatologa gittim cok emindi kendinden:) 2 hafta sonra yine gidicem bakalim degisir mi:)

Hayırlı sağlıklı olsun kısçen..
Sen normal ikili test mi yaptırıyorsun? Güvenç beyle mi dewam ediyorsun? Bana başka testlerden bahsetti ama detayını 12.haftada konuşacağız.
Ben perinatalog'a gidiyorum maslak acibademe gidiyorum artik,klinigi biraktim. Normal ikili test yapti bi de yurtdisina gonderilen kromozom testlerinden bahsetti onun fiyatlarini arastiriyoruz belki yaptiririz.

Allah a şükür.. sende merak etme her isteyenin olduğunu gördüm seninde olucak zamanı olduğuna inan gerisini allah a bırak..
ya biz biraz beklemeye karar verdik Canim. Bahçecide deniycez yine ama. Dr muzdan çok memnunuz. tutsaydı ben de bahçecide devam etmek istiyordum ama olmadı. o yüzden sizi takipteyim. ordaysaniz memnun musunuz ya da orda devam etmek çok önemli mi diye? malum doğum fiyatları el yakıyor bahcecideki doktorların.

Gerçektenmi :) bazen bi söz bile insani nasil umutlandiriyo bazen takiliyo sorular işte ama burdan cevaplar gelince hemen degisiyo insan çok tesekkurederim insaalh bende baskasina umut olurum
Canim hiç endişe etme. Benim 3 yumurta çıkmıştı ama 1 tanesi embriyo oldu ve 2. Gün 4 hucreliydi donduruldu 1 yıl sonra transfer oldum. hikayem çok uzun. Şu an 2. Gün tek embriyomla 5, 5 aylık hamileyim çok şükür. Inan sadece

Bana bahçeci baksaydi ona devam ederdim ama bu dr dan hiç memnun değilim sadece yüksek risk geçinceye kadar oraya devam ettim.. artık kendime iyi bir dr aramanın zamanı geldi..

Canım benim çok şükür.. bem dewam ediyorum şimdilik diye diye sonunu görcez bu gidişle Güvenç beyle.. bugün sadece meraktan gittik bi doktora ama tek derdimiz ultrasondu.. çok şükür bıcır bıcırdı ama o doktora bi daha gitmem.. henüz içime sinen başka birini bulamadım. Sonuçta yakın olması lazım. Tedirginlik hep olacak, ama anın tadını çıkarmama engel olmasına da izin vermiyorum. Bugün ilk pantalonomu da aldım zira sığamıyorum
Tez vakitte ve hayırlısıyla inşallah darısı başına..

Ne güzel... amin inşallah

Bu bir muceze :) sana nice mucizeler getirsin :) umutlanmaya inanmaya korkuyorum ya yine hayallerim yikilirsa diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…