- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Ssorma bende önceki denememde çok zorlandım burda değildi farklı bir merkezdeydi bide beklettiler o halde iyice stres oldum transfer sırasında o stresten hiç bir şey anlamadım çok kötüydü ben çok su içmeyeceğim bu sefer karar verdim öyle yapanlar varmış
bende çok içmiyecem banane :)sorma bende önceki denememde çok zorlandım burda değildi farklı bir merkezdeydi bide beklettiler o halde iyice stres oldum transfer sırasında o stresten hiç bir şey anlamadım çok kötüydü ben çok su içmeyeceğim bu sefer karar verdim öyle yapanlar varmış
Evet cnm ilk görüşme ücretsizdi hem gidip merkezi görmek hemde Dr görmek istemiştim eski tahlillerimi falan götürüp konuşmuştuk tam karar verdigimde ona göre randevu alıp gittim cnm
canim bugun kan verdim bikac gune cikar sonuclar. bu arada cinsiyet 90%kiz dedi♡♡Saglikla gelsin insallah kuzum.Sen ne yaptin test isini falan?İkili test olan varmı...? mintyesil sen oldunmu..?
Gecen hafta verdim perşembe bugün sonuç çıktı temiz.. benimkinin cinsiyeti belli değildi seninki nasıl olducanim bugun kan verdim bikac gune cikar sonuclar. bu arada cinsiyet 90%kiz dedi♡♡Saglikla gelsin insallah kuzum.Sen ne yaptin test isini falan?
canim bugun kan verdim bikac gune cikar sonuclar. bu arada cinsiyet 90%kiz dedi♡♡Saglikla gelsin insallah kuzum.Sen ne yaptin test isini falan?
Gözün aydın olsun... bahçeciye dewam mı? Başka yere mi gidiyorsun?Gecen hafta verdim perşembe bugün sonuç çıktı temiz.. benimkinin cinsiyeti belli değildi seninki nasıl oldubugünlere pek güvenme belli olmaz bide bakmissin erkek olmuş
Bahçeci deyim ama benm dr bahçeci ydi gebe kaldıktan sonra bıraktı beni Aytuğ hanimdayim şimdi ama bende onu bırakıcam riskli 3 ay geçene kadar herşeyimi bildikleri için buraya devam ettim şimdilerde ise başka yere gidicem..gebe arkadaşlar naber Nasılsıniz? hala bahcecideki doktorunuzla mi devam ediyorsunuz yoksa yeni doktorlariniz var mı? nasılsınız memnun musunuz? bu kadar uğraştıktan sonra tereddütlu musunuz? biraz olsun içiniz rahatladı mi?her şey yolunda mi
hmm anladım canım. senin her şey yolunda mi peki?Bahçeci deyim ama benm dr bahçeci ydi gebe kaldıktan sonra bıraktı beni Aytuğ hanimdayim şimdi ama bende onu bırakıcam riskli 3 ay geçene kadar herşeyimi bildikleri için buraya devam ettim şimdilerde ise başka yere gidicem..
Ben perinatologa gittim cok emindi kendinden:) 2 hafta sonra yine gidicem bakalim degisir mi:)Gecen hafta verdim perşembe bugün sonuç çıktı temiz.. benimkinin cinsiyeti belli değildi seninki nasıl oldubugünlere pek güvenme belli olmaz bide bakmissin erkek olmuş
Allah a şükür.. sende merak etme her isteyenin olduğunu gördüm seninde olucak zamanı olduğuna inan gerisini allah a bırak..hmm anladım canım. senin her şey yolunda mi peki?
Ben perinatologa gittim cok emindi kendinden:) 2 hafta sonra yine gidicem bakalim degisir mi:)
Ben perinatalog'a gidiyorum maslak acibademe gidiyorum artik,klinigi biraktim. Normal ikili test yapti bi de yurtdisina gonderilen kromozom testlerinden bahsetti onun fiyatlarini arastiriyoruz belki yaptiririz.Hayırlı sağlıklı olsun kısçen..
Sen normal ikili test mi yaptırıyorsun? Güvenç beyle mi dewam ediyorsun? Bana başka testlerden bahsetti ama detayını 12.haftada konuşacağız.
ya biz biraz beklemeye karar verdik Canim. Bahçecide deniycez yine ama. Dr muzdan çok memnunuz. tutsaydı ben de bahçecide devam etmek istiyordum ama olmadı. o yüzden sizi takipteyim. ordaysaniz memnun musunuz ya da orda devam etmek çok önemli mi diye? malum doğum fiyatları el yakıyor bahcecideki doktorların.Allah a şükür.. sende merak etme her isteyenin olduğunu gördüm seninde olucak zamanı olduğuna inan gerisini allah a bırak..
Detay ultrason yapti gördüGördümü organı yoksa tahminlerine dayanarak mı söyledi benimde 2 hafta sonra belli olucak..
Canim hiç endişe etme. Benim 3 yumurta çıkmıştı ama 1 tanesi embriyo oldu ve 2. Gün 4 hucreliydi donduruldu 1 yıl sonra transfer oldum. hikayem çok uzun. Şu an 2. Gün tek embriyomla 5, 5 aylık hamileyim çok şükür. Inan sadeceGerçektenmi :) bazen bi söz bile insani nasil umutlandiriyo bazen takiliyo sorular işte ama burdan cevaplar gelince hemen degisiyo insan çok tesekkurederim insaalh bende baskasina umut olurum
ya biz biraz beklemeye karar verdik Canim. Bahçecide deniycez yine ama. Dr muzdan çok memnunuz. tutsaydı ben de bahçecide devam etmek istiyordum ama olmadı. o yüzden sizi takipteyim. ordaysaniz memnun musunuz ya da orda devam etmek çok önemli mi diye? malum doğum fiyatları el yakıyor bahcecideki doktorların.
gebe arkadaşlar naber Nasılsıniz? hala bahcecideki doktorunuzla mi devam ediyorsunuz yoksa yeni doktorlariniz var mı? nasılsınız memnun musunuz? bu kadar uğraştıktan sonra tereddütlu musunuz? biraz olsun içiniz rahatladı mi?her şey yolunda mi
Ne güzel... amin inşallahCanım benim çok şükür.. bem dewam ediyorum şimdilik diye diye sonunu görcez bu gidişle Güvenç beyle..bugün sadece meraktan gittik bi doktora ama tek derdimiz ultrasondu.. çok şükür bıcır bıcırdı ama o doktora bi daha gitmem.. henüz içime sinen başka birini bulamadım. Sonuçta yakın olması lazım. Tedirginlik hep olacak, ama anın tadını çıkarmama engel olmasına da izin vermiyorum. Bugün ilk pantalonomu da aldım zira sığamıyorum
Tez vakitte ve hayırlısıyla inşallah darısı başına..
Bu bir muceze :) sana nice mucizeler getirsin :) umutlanmaya inanmaya korkuyorum ya yine hayallerim yikilirsa diye çok korkuyorumCanim hiç endişe etme. Benim 3 yumurta çıkmıştı ama 1 tanesi embriyo oldu ve 2. Gün 4 hucreliydi donduruldu 1 yıl sonra transfer oldum. hikayem çok uzun. Şu an 2. Gün tek embriyomla 5, 5 aylık hamileyim çok şükür. Inan sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?