Merhabalar ctesi transfer olacak inş, jel kullanmaya başladım. Umarım kullanımda hata yapmıyorumdur.sonrasında azıcık yürüyorum, kullananlar neler yapıyor merak ettim
hiç korkma ,mutlaka zor bir süreç,olumsuzluklarda yaşanabilir ama bunlar seni yıldırmasın,önce Allah,sonra doktoruna ve kendine inanmalısın,inşllah güzel sonuçlar doğuracak bir tedavin olur,sevgiler;-)Bu bir muceze :) sana nice mucizeler getirsin :) umutlanmaya inanmaya korkuyorum ya yine hayallerim yikilirsa diye çok korkuyorum
Akşamları pek yürüyemiyorum yaa. Pürtük pürtük geri geliyo sabahları. İnş etkisi olurEn az 10 dk ama ben hep yarım saat yürüdüm ne kadar yürürsen ilaç o kadar iyi emilir yavaş tempoyla yürü.. hadi hayırlısı inşallah senin için..
Saatini erkene çek gerekirse ve mutlaka sallana sallanave olduğun yerde bile adım atsan da yürü.. emilmiyor aksi halde..Akşamları pek yürüyemiyorum yaa. Pürtük pürtük geri geliyo sabahları. İnş etkisi olur
banada olmuştu opudan 2gün evvel çok büyümüştü erken çatlamasın diye istirahat vermişti,sonuçta çatlarsa opu öncesi bişeye yaramıyorMerhaba kizlar! Yarin opu islemim var, ancak dun doktorum yumurtalarin cok fazla buyudugunu o sebeple Cumaya kadar evde istirahat etmem gerektigini soyledi. Soyledigine gore dusundugunden fazla buyumus. Boyle birsey basina gelen var mi? Dun karnimdaki gerginlik cok fazlaydi bugun gecti, yumurtaciklar oncesinden catladi diye korkuyorum
Sonuc ne oldu peki?? catlamadan kurtalarabilmis miydin canim? iki gundur yerimden kipirdamiyorum. Catlamamasi icin bir ilac daha verdi ama korkuyorumbanada olmuştu opudan 2gün evvel çok büyümüştü erken çatlamasın diye istirahat vermişti,sonuçta çatlarsa opu öncesi bişeye yaramıyor
çatlamadan opuya girdim ben ama boş çımıştı benim böyle bi,r sorunum vardı rerzv az olduğu için.korkma ani hareketler filan yapma dinlen.Sonuc ne oldu peki?? catlamadan kurtalarabilmis miydin canim? iki gundur yerimden kipirdamiyorum. Catlamamasi icin bir ilac daha verdi ama korkuyorum
Bana da olmustu cnm korkma, ani hareketler yapma ev isi yapma evin icinde yavas modda takil.Benim yanlis hatirlamiyorsam 1-2tanesi bos cikmisti onlar erken catlayanlar kalan 5 tanesi saglikliydi biri transfer edildi ve tuttu sukur. Korkma yani oluyor, bana da catlamasin die ilac vermisMerhaba kizlar! Yarin opu islemim var, ancak dun doktorum yumurtalarin cok fazla buyudugunu o sebeple Cumaya kadar evde istirahat etmem gerektigini soyledi. Soyledigine gore dusundugunden fazla buyumus. Boyle birsey basina gelen var mi? Dun karnimdaki gerginlik cok fazlaydi bugun gecti, yumurtaciklar oncesinden catladi diye korkuyorum
İnşallah güzel haberlerini alırız hadi hayırlısıCok sagolun kizlar :) dediginiz gibi yapiyorum yarina kadar sabir bakalim. :))
Cok tesekkur ederim. Sizler bana cok guzel moral oluyorsunuz :)))İnşallah güzel haberlerini alırız hadi hayırlısı
Etkiliyo derken ne gibi etkiliyo cnm. Ben de kullaniyorum 11 gündür. Senin dedigin gibi zarari olur diye korkup baya arastirdim ama nerdeyse tum tüp bebek tedavilerinde kullaniliyormus.oyle rahatlattim kendimi. Transfer günün belli mi seninArkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu başlığı takipteyim, yeni üye olup aranıza katılabildim. Dondurulmuşlarımızla ilk transferimiz var mayıs'ta. Doktorum M. Bahçeci. Estrofem ve coraspirin kullanıyorum yarın 5. günüm lakin estrofem baya etkiliyor durumumu. ne kadar süre kullandınız bu ilacı? Hamile kaldıktan sonra da devam ediliyormuş ama maalesef ilaç x grubundaymış ne düşünüyorsunuz?
Tek mi cift mi olmasi bize mi bagli, onu bilmiyorum. Benim istahim baya baya acik. İsim dolayisiyla da surekli gerginm ondan ilaca baglamadim hic :) cumartesi kontrol var o zaman tarihi belirler heralde. İnsallah guzel oluryok canim henuz belli degil. ayin 7'sinde kontrol var. 18. gunde sanirim transfer gerceklesiyormus. senin netlesti mi tarihin? insallah guzel hayirli haberler aliriz. bas agrisi aglama nobetleri istah acilimi gibi durumlar yasiyorum. yarin da doz artiriyorum. hayirlisiyla bir bitseydi su ilac asamalari. tek mi iki mi embriyo dusunuyorsunuz?
Kac tane dondurulmusun var, iki tane mi istiyosuncanim hemsire ile konustuk normaldr yasal degil elbette ama yapilmaz da degil dedi. israr edilirse eger bize bagli olabiliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?