Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım mustafa bahceci haricinde bütün doktorlar ücretsiz ön görüşme yapıyor mustafa bey cok yoğun olduğu için yapamıyor bi tek

Yarın saat 12 bucukta Müstecep beyle ön görüşmemiz var.Çok heyecanlıyım.Bakalım ne diyecek...

Kızlar Merhaba bahçecide 20 hafta da detaylı ultrason yapılıyormu bilgisi olan veya yaptıran varmı ayrıca kim yapıyor bu detayli ultrasonu

kizlar kacar kilo aldiniz bebisiniz gobusunuze dusunceye degin? ben toolama donemi 3 4 kg almistim simdi transfer oncesi vermeye calisiyorum ama olmuyor sanirin☺

5 tane cnm. ilkinde tek deneyeyim eger tutmazsa ikincisinde cift deneriz diye dusunuyoruz. ikiz gebelik ihtimalini goze alamiyorum henuz. bu kdr cok ilacin vucuda yuklenmesi ilerisi icin korkutuyor beni
C
Benim doktorum yarın da benim transferimi gerçekleştirecek. Hadi gelsin ufaklıklar
Benimde doktorumdu herşeyin hayırlısı olsun kızlar inşallah güzel olur herşey sizler için

Kime gönderdiler cnm seni bende beylikdüzü tarafındayim
Bana iki Dr önerdi Güvenç bey. Rıza madazlı Avrupa yakası,Mehmet uludoğan Anadolu yakası ama ben başka bir durumdan dolayı farklı Dr gittim Fulya vitalse Prof Alin başgül yiğiter(benim başka rahatsızlıktan dolayı bebeğe o çektirmem gerekiyordu ekoyuda öbür Dr lar çekmediği için Ali'n hanıma gittim

Arkadaslar bende geçen hafta çok şükür pozitif sonuç aldım .5 hafta içindeyim suan haftaya ultrasona giricem erbil yagmur un hastasıyım .sizler neler yapıyorsunuz ben genelde dinleniyorum uzaniyorum , siz normal hayata döndüzmu. Birde crinone jel kullanıyorum bazen kahverengi topak olarak çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu

kizlar merak ettigim bir sey var. Bahcecinin kendi sitesinde eger kadinda bir sorun yoksa ve yaşi ileri degilse dondurulmus embriyo transferi oncesi hicbir ilac vermeksizin kendiliginden kalinlasmasi beklenerek transfer gerceklestirilir yaziyor. hatta kubra hn da bana ilacsiz yontemi izleyecegiz demisti lakin simdi transfer icin aspirin estrofem ilaclarini kullaniyorum. ilacsiz transfer olan var mi icimizde? veya kadinda herhangi bir prob olmamasina ragmen bu ilaclari kullanan kimler var?

şimdi doktorumu aradım. siz belirtseydiniz keske ilacsız yöntemle ilerleseydik dedi. dedim ki bana hic böyle bir yöntemden bahsetmediniz. ee bırakın ilacı gelecek ay tekrar transfer edelim o zaman dedi. iyice kafamı karıstırdılr

Bizde Müstecep beyle görüştük bugün.Boşuna dogum kontrol haplarıyla zaman geçirmişsin dedi.Adetinin 2. Günü gel,Yumurta rezervine bakalım,ona göre bir yol izleyelim dedi.Kendi doktorum doğum kontrol hapını ara vermeden 2 kutu kullan,adet olup bitince gel demişti...
Şu an ilk kutunun bitmesine 6 tane kaldı.Kafam karışık biraz ama eşimde Bahçeciye gidelim diyor :)

Kendi doktorun da infertilite uzmani miydi? Sahsen ben bahceci doktorlarina cok guveniyorum. Daha once baska doktorlar beni cok oyaladi cok zaman kaybettim. Keske daha erken gitseydim diyorum. Ozellikle 30 dan sonra surekli rezervler azaliyor

Kendi doktorun da infertilite uzmani miydi? Sahsen ben bahceci doktorlarina cok guveniyorum. Daha once baska doktorlar beni cok oyaladi cok zaman kaybettim. Keske daha erken gitseydim diyorum. Ozellikle 30 dan sonra surekli rezervler azaliyor

Evet o doktorda özel bir hastanede ivf doktoru...
Aspirasyonu duyunca Müstecep beyin suratı düştü,çok gereksiz bir uygulama olmuş diye...
Birde bazı testler istedi bizden,sizlerden de istenmiş miydi? Nerde yaptırdınız?

HbsAg
Hcv
Hıv eşimden istenenler mesela...

5 tane cnm. ilkinde tek deneyeyim eger tutmazsa ikincisinde cift deneriz diye dusunuyoruz. ikiz gebelik ihtimalini goze alamiyorum henuz. bu kdr cok ilacin vucuda yuklenmesi ilerisi icin korkutuyor beni
Cnm dun kontrole gttim persembeye transfer icin gun verdiler dedigin gibi tam 18.gune denk geliyo. Sen neler yapiyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…