Canım mustafa bahceci haricinde bütün doktorlar ücretsiz ön görüşme yapıyor mustafa bey cok yoğun olduğu için yapamıyor bi tekKızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum fakat ücretsiz ön görüşme yapılıyormu,biliyor musunuz? Varsa bunun için randevu gerekiyor mu,herhangi bir zamanda gidilip görüşülebilir mi? Kiminle görüşülüyor? Ve muayene ücretleri ne kadar?
Fazla soru sordum ama ben biraz telefonla konusma özürlüyümde,önceden bi sizlerden öğreneyim dedim...
Bana orada Müstecep Kavrut tavsiye edildi bir tanıdığım tarafından...
Benim doktorumYarın saat 12 bucukta Müstecep beyle ön görüşmemiz var.Çok heyecanlıyım.Bakalım ne diyecek...
Ben 22.de yaptırdım ama Bahçecide yapmıyorlar perinatoloğa gönderiyorlarKızlar Merhaba bahçecide 20 hafta da detaylı ultrason yapılıyormu bilgisi olan veya yaptıran varmı ayrıca kim yapıyor bu detayli ultrasonu
C5 tane cnm. ilkinde tek deneyeyim eger tutmazsa ikincisinde cift deneriz diye dusunuyoruz. ikiz gebelik ihtimalini goze alamiyorum henuz. bu kdr cok ilacin vucuda yuklenmesi ilerisi icin korkutuyor beni
Benimde doktorumdu herşeyin hayırlısı olsun kızlar inşallah güzel olur herşey sizler içinBenim doktorumyarın da benim transferimi gerçekleştirecek. Hadi gelsin ufaklıklar
Kime gönderdiler cnm seni bende beylikdüzü tarafındayimBen 22.de yaptırdım ama Bahçecide yapmıyorlar perinatoloğa gönderiyorlar
Bana iki Dr önerdi Güvenç bey. Rıza madazlı Avrupa yakası,Mehmet uludoğan Anadolu yakası ama ben başka bir durumdan dolayı farklı Dr gittim Fulya vitalse Prof Alin başgül yiğiter(benim başka rahatsızlıktan dolayı bebeğe o çektirmem gerekiyordu ekoyuda öbür Dr lar çekmediği için Ali'n hanıma gittimKime gönderdiler cnm seni bende beylikdüzü tarafındayim
Kendi doktorun da infertilite uzmani miydi? Sahsen ben bahceci doktorlarina cok guveniyorum. Daha once baska doktorlar beni cok oyaladi cok zaman kaybettim. Keske daha erken gitseydim diyorum. Ozellikle 30 dan sonra surekli rezervler azaliyorBizde Müstecep beyle görüştük bugün.Boşuna dogum kontrol haplarıyla zaman geçirmişsin dedi.Adetinin 2. Günü gel,Yumurta rezervine bakalım,ona göre bir yol izleyelim dedi.Kendi doktorum doğum kontrol hapını ara vermeden 2 kutu kullan,adet olup bitince gel demişti...
Şu an ilk kutunun bitmesine 6 tane kaldı.Kafam karışık biraz ama eşimde Bahçeciye gidelim diyor :)
Kendi doktorun da infertilite uzmani miydi? Sahsen ben bahceci doktorlarina cok guveniyorum. Daha once baska doktorlar beni cok oyaladi cok zaman kaybettim. Keske daha erken gitseydim diyorum. Ozellikle 30 dan sonra surekli rezervler azaliyor
Cnm dun kontrole gttim persembeye transfer icin gun verdiler dedigin gibi tam 18.gune denk geliyo. Sen neler yapiyosn5 tane cnm. ilkinde tek deneyeyim eger tutmazsa ikincisinde cift deneriz diye dusunuyoruz. ikiz gebelik ihtimalini goze alamiyorum henuz. bu kdr cok ilacin vucuda yuklenmesi ilerisi icin korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?