EVet bunlar rutin herkesten istenen testler kisirlikla ilgili de degil aslinda islem yapilirken calisanlarin guvenligi icin. Biz yurtdisinda yasiyoruz ben orada yaptirdim, esim bahcecide yaptirdi. Hemen hemen her yerde ayniydi fiyatlar sadce devlet hastanesinde ucuz.Evet o doktorda özel bir hastanede ivf doktoru...
Aspirasyonu duyunca Müstecep beyin suratı düştü,çok gereksiz bir uygulama olmuş diye...
Birde bazı testler istedi bizden,sizlerden de istenmiş miydi? Nerde yaptırdınız?
HbsAg
Hcv
Hıv eşimden istenenler mesela...
Evet oyle! Size de bol sans umarim hepimizin kucagi tez zamanda dolar. :))Benim doktorumda klomene başlayacağız demisti,kist büyümeseydi...
Müstecep bey ona da olumlu yaklaşmadı zaten,hiç gerek yok böyle şeylere dedi...
Testleri herhangi bir zamanda yapabilirsin dedi,prolaktini adet zamanı yaptırın yazıyor nette...
Cnm öncelikle hayırlısı olsun senin için bizden de istenmişti cnm sana demiştim duymak istediklerinden ziyade yapılması gerekenleri söylüyor ona göre yol izliyor diye öncelikle güven ve gerisini Dr bırakıp dua et cnm inşallah senin içinde en iyisi olacak ben inanıyorum :)Evet o doktorda özel bir hastanede ivf doktoru...
Aspirasyonu duyunca Müstecep beyin suratı düştü,çok gereksiz bir uygulama olmuş diye...
Birde bazı testler istedi bizden,sizlerden de istenmiş miydi? Nerde yaptırdınız?
HbsAg
Hcv
Hıv eşimden istenenler mesela...
Amin canım,inşallah :)Evet oyle! Size de bol sans umarim hepimizin kucagi tez zamanda dolar. :))
Cnm öncelikle hayırlısı olsun senin için bizden de istenmişti cnm sana demiştim duymak istediklerinden ziyade yapılması gerekenleri söylüyor ona göre yol izliyor diye öncelikle güven ve gerisini Dr bırakıp dua et cnm inşallah senin içinde en iyisi olacak ben inanıyorum :)
Tedavin hayirli olsunn oncelikle canim. Kist icin bana da doktorum dogum kontrol hapi vermisti.sadece bi ay kullandim sonrasinda ilaclara basladim. İnsallah senin de hemen baslar tedavin.Amin canım,inşallah :)
Evet öyle derken,adet zamanı mı olması gerekiyor testin?
Sağol cigdemmm,çok destek oldun,o gazla gittim :) Gittiğime de değecek inşallah.
Doğum kontrol hapına da bitince devam etmeyeceğim 2. Kutuya.Birde şu karbonatlı sudan içeyim diyorum.Ne var ne yok yapayım :)
Tedavin hayirli olsunn oncelikle canim. Kist icin bana da doktorum dogum kontrol hapi vermisti.sadece bi ay kullandim sonrasinda ilaclara basladim. İnsallah senin de hemen baslar tedavin.
Yok ben klomen icin "evet oyle" dedim.Amin canım,inşallah :)
Evet öyle derken,adet zamanı mı olması gerekiyor testin?
Sağol cigdemmm,çok destek oldun,o gazla gittim :) Gittiğime de değecek inşallah.
Doğum kontrol hapına da bitince devam etmeyeceğim 2. Kutuya.Birde şu karbonatlı sudan içeyim diyorum.Ne var ne yok yapayım :)
İgneler ve vitaminler. Sonrasi geliyo zaten:) Bana da hangi doktora gittiysem ne bu acele bi sorun yok dediler. Hatta kist varmis onu bile bahceci de ogrendik. Subatta bahceciye gittik. Bi ay d.kontrol kullandim. Persembe transferim var. Senin islemler de cabucak olur insallahhNe ilaçları asyaname?
Umarım kurtulurum gerçekten,1 sene çok oyalandım doğum kontrol haplarıyla bilmem neylerle...
Yok ben klomen icin "evet oyle" dedim.Ben prolaktine defalarca baktirdim, adet zamani olacak diye bir sart yok onda. Ilk seferde adetin 3. gunu testleri ile birlikte yaptirdim yuksek ciktiktan sonra farkli farkli zamanlarda en az bes kez bakildi.
İgneler ve vitaminler. Sonrasi geliyo zaten:) Bana da hangi doktora gittiysem ne bu acele bi sorun yok dediler. Hatta kist varmis onu bile bahceci de ogrendik. Subatta bahceciye gittik. Bi ay d.kontrol kullandim. Persembe transferim var. Senin islemler de cabucak olur insallahh
Haha gel sen onu bana sor. Tam bi yıl önce bugün kürtaj olmuştum.onun etkisi bile sürüyo bende. Ama düşünme sınav bunlar. Olunca bebeklerimize kavuşunca değerini herkesten daha iyi bilcezKesin bizim burdaki devlet hastanesinde şu hiv,hcv vs... yoktur.Onu araştırayım bi...
Aayyy,çok heyecanlandııımmDoğum kontrol hapım persembe günü bitiyor.Diğer doktor ara vermeden 2 kutu kullan demişti ama ben bi an önce hastalanıp muayeneye gitmek istiyorum Tabii böyle herkesin burada çabucak işlerinin halledilip bebek beklediğini duyup gördükçe garip oluyorum.O kadar alışmışım ki oyalanmaya,ilaç ilaç ilaç,hep korunduk mecburen...
Yumurta rezervine bakıp iyi durumdaysa kistin durumuna göre laparoskopide olabilirmişim.Yoksa öyle ilaçla klomenle hiç ugraşmayacağız,direkt iğnelerle başlarız dedi...
Çok stresli bir insanım,hemen olumsuz düşünceler,ağlamalar vs... İnşallah bu süreci elime yüzüme bulaştırmadan atlatabilirim...
Cnm dun kontrole gttim persembeye transfer icin gun verdiler dedigin gibi tam 18.gune denk geliyo. Sen neler yapiyosn
Keyifli olmaya bak. Bende c tesi oldum. İnş hayırlı haberler alırızYarın transferim var çok heyecanlıyım pazar günü çözüldü embriyolarımız 5. Gün salı günü transfer edilecek çok korkuyorum nedense
Bayanlar c tesi transfer oldum. Pazar akşamına kadar kasıklarımda bi baskı bi hissiyat vardı. Akşam birden gitti o şuan hiçbişey hissetmiyorum. Acaba diyorum fazla sert döndüm kötü bişe mi oldu.
Böyle olup hamile kalan varmıı
Biraz önce aradılar transferimiz bu akşama doğru olucakmışçok üzüldüm şimdi yoldayız
4. Gün olunca üzüldüm 5. Güne gelmedi demek embriyolarımız ona takıldım kısmet artıkNiye üzülüyorsun? Bir gün daha stresle korkuyla bekleyeceğine,böylesi bence daha iyi olur...
Hayırlısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?