Cnm benim akşam beş gbi oldu gün içinde içmiştim ama vc ye gttim. Kişiden kişiye değişir. Ben orda 4 gbi üç bardak su içtim yetti bana kendine göre ayarla. Iyi ayarla çıkıncada hmn sürgü iste yarım saat öyle yatmak çok zor. Faydasıda yok. Rahatça dinlenNe zaman su içmeye başlamıştın transfer öncesi
üçüncü gün embriyosu da olabilirdi. Hem de tutuyorlar. Onlar riske atmamak için çağırmışlardr. Annesini özlemiştr4. Gün olunca üzüldüm 5. Güne gelmedi demek embriyolarımız ona takıldım kısmet artık
Üçün
üçüncü gün embriyosu da olabilirdi. Hem de tutuyorlar. Onlar riske atmamak için çağırmışlardr. Annesini özlemiştr
Üçün
üçüncü gün embriyosu da olabilirdi. Hem de tutuyorlar. Onlar riske atmamak için çağırmışlardr. Annesini özlemiştr
Bana iki tane transfer. Mesela şimdide ben korkuyorum acaba ters bi hareket mi yaptım dye kimsede cvp vermedi kasıklarımn ağrısı hepten geçti, ordalardır inş yaa . Sana kaç tane transfer olcak.İnşallah hayırlısı artık doktorum bana kaç embriyo koyulacağını söylemedi sana 1 tanemi transfer yapıldı
Ewet çok ilgililer, içiniz rahat olsun gerisi bize kalmışNe güzel moral vermişsiniz
Ben henüz o aşamalara gelmedim,bilmiyorum nedir ne değildir...
canbekle,kendini 1 gün için üzeceğine,dua et ki araştırıp ilgileniyorlar ve sizin için en uygun zamanda işlem yapıyorlar.Böyle düşünüp rahatlayın...
Daha bilmiyorum kaç tane transfer olacağını sende içini ferah tut doktorlar ne diyo bir belirti aramayın bence hala ordada senin bebekler sen dinlenmeye devam etBana iki tane transfer. Mesela şimdide ben korkuyorum acaba ters bi hareket mi yaptım dye kimsede cvp vermedi kasıklarımn ağrısı hepten geçti, ordalardır inş yaa . Sana kaç tane transfer olcak.
Merhaba benimde cuma yada ctesi dediler transfer icin emriyolar çozulncedemi bekletiyor 5. Gune anlamadim bu arada üzulme hersey olacagina varir 2. Gune bile hamile kalanlar var hayirlisiyla kucagina alirsin umarim4. Gün olunca üzüldüm 5. Güne gelmedi demek embriyolarımız ona takıldım kısmet artık
Slm canm herkezn belirtisi farkli onceki denemelerimdede cok kasik agrisi cekmistim ama tutmadi bundada 9. Gunden sonra yogun yasadim agrilari korkma biz cok zor bulunca herseyden korkuyoruz doktoruma sordugumda pamuk ipligiyle bagli degil onlar hic bisey olmaz demisti icini ferah tut ins guzel sonuclarinizi bekliyorum hepinizinBayanlar c tesi transfer oldum. Pazar akşamına kadar kasıklarımda bi baskı bi hissiyat vardı. Akşam birden gitti o şuan hiçbişey hissetmiyorum. Acaba diyorum fazla sert döndüm kötü bişe mi oldu.
Böyle olup hamile kalan varmıı
Amin cnm hepimiz icin hayirlisi olsun. İnsallah böyle daha iyi olur senin icin :)canım cok sevindim senin adına geri sayım basladıı her sey guzel olacak insallah. ben ilacları 5. gunumde bıraktım ve ani bir kararla bir sonraki reglimle beraber natural siklus yaptırmaya karar verdim. hayırlısı insallah
Canim ben 5 gun snra olmustum hap bitince. 2.gun pazara denk geldiginden 3.gun gitmistim.ignelere baslayip yumurtalari topladilar. Toplama islemimden sonra Adet olunca da ilk gunden ilaclara basladim.Şimdi benim kafama takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok sevinirim öncelikle doktorum Güvenç Bey ve yumurtalar toplandı altı gün sonra adet oldum adetimin 2. Günü yasmin doğum kontrol hapına başlattı yarın son hapımı içeceğim haptan kaç gün sonra adet olurum ve adet olunca 2. Gün gideceğim sanırım sonraki transfer aşaması Nasıl olacak o güne kadar neler yapılacak merak ediyorum çünkü daha önceki denemelerim başka bir merkezde olmuştu embriyolar oluşunca transfer yapılmıştı bu kadar beklememiştim haliyle artık sabırsızlanıyorum Zaman zor geçiyor beklerken
6500+ ilaclarçok pardon kızlar ama bu işlemin maliyeti nekadar????
teşekkür ederim:)6500+ ilaclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?