Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ne zaman su içmeye başlamıştın transfer öncesi
Cnm benim akşam beş gbi oldu gün içinde içmiştim ama vc ye gttim. Kişiden kişiye değişir. Ben orda 4 gbi üç bardak su içtim yetti bana kendine göre ayarla. Iyi ayarla çıkıncada hmn sürgü iste yarım saat öyle yatmak çok zor. Faydasıda yok. Rahatça dinlen

Üçün

üçüncü gün embriyosu da olabilirdi. Hem de tutuyorlar. Onlar riske atmamak için çağırmışlardr. Annesini özlemiştr

Ne güzel moral vermişsiniz

Ben henüz o aşamalara gelmedim,bilmiyorum nedir ne değildir...

canbekle,kendini 1 gün için üzeceğine,dua et ki araştırıp ilgileniyorlar ve sizin için en uygun zamanda işlem yapıyorlar.Böyle düşünüp rahatlayın...

İnşallah hayırlısı artık doktorum bana kaç embriyo koyulacağını söylemedi sana 1 tanemi transfer yapıldı
Bana iki tane transfer. Mesela şimdide ben korkuyorum acaba ters bi hareket mi yaptım dye kimsede cvp vermedi kasıklarımn ağrısı hepten geçti, ordalardır inş yaa . Sana kaç tane transfer olcak.

Ewet çok ilgililer, içiniz rahat olsun gerisi bize kalmış

Bana iki tane transfer. Mesela şimdide ben korkuyorum acaba ters bi hareket mi yaptım dye kimsede cvp vermedi kasıklarımn ağrısı hepten geçti, ordalardır inş yaa . Sana kaç tane transfer olcak.
Daha bilmiyorum kaç tane transfer olacağını sende içini ferah tut doktorlar ne diyo bir belirti aramayın bence hala ordada senin bebekler sen dinlenmeye devam et

4. Gün olunca üzüldüm 5. Güne gelmedi demek embriyolarımız ona takıldım kısmet artık
Merhaba benimde cuma yada ctesi dediler transfer icin emriyolar çozulncedemi bekletiyor 5. Gune anlamadim bu arada üzulme hersey olacagina varir 2. Gune bile hamile kalanlar var hayirlisiyla kucagina alirsin umarim

Kizlar transfer sonrasi ucakla seyahat eden varmi doktorum 1 gun dinlenmen yeter diyo gidebilirsin hemen ama ne biliyim risklimi sizce

Slm canm herkezn belirtisi farkli onceki denemelerimdede cok kasik agrisi cekmistim ama tutmadi bundada 9. Gunden sonra yogun yasadim agrilari korkma biz cok zor bulunca herseyden korkuyoruz doktoruma sordugumda pamuk ipligiyle bagli degil onlar hic bisey olmaz demisti icini ferah tut ins guzel sonuclarinizi bekliyorum hepinizin

Amin cnm hepimiz icin hayirlisi olsun. İnsallah böyle daha iyi olur senin icin :)

Şimdi benim kafama takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok sevinirim öncelikle doktorum Güvenç Bey ve yumurtalar toplandı altı gün sonra adet oldum adetimin 2. Günü yasmin doğum kontrol hapına başlattı yarın son hapımı içeceğim haptan kaç gün sonra adet olurum ve adet olunca 2. Gün gideceğim sanırım sonraki transfer aşaması Nasıl olacak o güne kadar neler yapılacak merak ediyorum çünkü daha önceki denemelerim başka bir merkezde olmuştu embriyolar oluşunca transfer yapılmıştı bu kadar beklememiştim haliyle artık sabırsızlanıyorum Zaman zor geçiyor beklerken

Kişiye göre değişir sanıyorum.Ben uzun yıllar kullandım yasmin.İlaç bittikten 5 gün sonra,yani 26. Gün adet oluyorum.Su an bende kullanıyorum yine,perşembe bitiyor ilaç,salı günü adet olup çarşamba günü müstecep beyle görüşebilmeyi umuyorum :)

Canim
Canim ben 5 gun snra olmustum hap bitince. 2.gun pazara denk geldiginden 3.gun gitmistim.ignelere baslayip yumurtalari topladilar. Toplama islemimden sonra Adet olunca da ilk gunden ilaclara basladim.

Kizlar bisey sormam gerek.bu crione jeli kullanirken ucu ne kadar icerde olmali. Cikarken icerisinde cok hafif pembelikler var.herkeste ayni olmaz biliyorum ama endiselenmemi gerektircek bisey mi bu

Ya bu konu biraz karıştı sanki bende

Dün gece birkaç kişi yazmıştı,bildirim gelmedi,yeni mesajlarda konuyu görünce baktım.205 sayfa gözüküyordu onda.Yazanlarda hep olumsuz şeyler yazmış,Müstecep beyle ilgili özellikle.Hatta bende cevap yazdım ona.Ama bakınca sanki bu konudan farklı bir konu gibi oldu...

Kafamı da karıştırdı bıraktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…