Jeli sonuna kadar yavasca itip sıkmalısın, geri kacmamasi icin sıktıgın yeri yine sıkarak cikarmalisin ki tüpun icine geri kacmasin. Sonra evin icinde 15 dk yuru rahim emiyor, emilmeyen kısmı dısari atiliyo zamanla. Renklere hic takilma bnde de oldu, ped doldurucak kadar kanama olmadikca sorun yok.Kizlar bisey sormam gerek.bu crione jeli kullanirken ucu ne kadar icerde olmali. Cikarken icerisinde cok hafif pembelikler var.herkeste ayni olmaz biliyorum ama endiselenmemi gerektircek bisey mi bu
akaleli merhaba inşllah iyisindir ne dicem senin hastalıgın neydi benim gibi hipo hipomu onu çok merak ettimHayırlı olsun canımmmm bende mustafa beyin hastasıydım hamileyim şimdi cok babacandır kendisi zaten bu işte bir numara
Cok teşekkür ettim. Yarin transferim var heyecandan neler yapcagmi nelere takılacağımi sasrdim inan ki. Rahatlattin beni Allah razi olsunJeli sonuna kadar yavasca itip sıkmalısın, geri kacmamasi icin sıktıgın yeri yine sıkarak cikarmalisin ki tüpun icine geri kacmasin. Sonra evin icinde 15 dk yuru rahim emiyor, emilmeyen kısmı dısari atiliyo zamanla. Renklere hic takilma bnde de oldu, ped doldurucak kadar kanama olmadikca sorun yok.
Ben bi sitede 5.gun embriyosu olup da 4a olan en iyi diye okumustum. Rahme tutunmasi digerlerine gore kolay yaziyodu. Gerci olcak olduktan sonra 2.gün donduranlardan hamile kalan arkadaşlarimiz var :)Kızlar bugün adetimin 2. Günü dokor a gittim 5 tane 5. Gün embriyosu dondurmuştuk bunlar 1. Kalite denildi hepsi bugün gördüm birisi 4aa yazıyordu en kalitelîsi bu dedi doktorum sizce nasıl iyi mi??
Anestezi yok cnm ama çok aç yada çok tok olma bence, sıkışık olacaksın zaten bir de yemekle tıka basa tok olma derimTransferden once açlık durumu nasil olmali. Anestezi alcaz mi yine
Sagol cnmAnestezi yok cnm ama çok aç yada çok tok olma bence, sıkışık olacaksın zaten bir de yemekle tıka basa tok olma derim
Sagol cnmsenin oldu mu transferin
Canın benim rahimde sorun vardı laparoskopi oldum ben hipohipo değildim ama bu forumda hipohipo olan birisi vardı diye hatırlıyorum hamile kalmıştı sanırım inşallah görüp döner sanaakaleli merhaba inşllah iyisindir ne dicem senin hastalıgın neydi benim gibi hipo hipomu onu çok merak ettim
Transfer en kolayı sayılır, sadece su içiyosun gerisini onlara bırak, inş güzel haberini alırızmerhaba arkadaşlar, ben de şu an transfere hazırlık aşamasındayım bantları ve coraspin hap kullanıyorum ayın 14 ü kontrolüm var ve ayın 20 si transfer günüm. Transferi çok merak ediyorum ve biraz da korkuyorum açıkcası transfer öncesi iğne falan var mı, serum var mı, transfere nasıl hazırlıyorlar bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olucam
Transfer gerçekten en kolayı sadece biraz su içme zor hiç acı olmuyor heyecanlı biraz asıl zor olan transfer sonrası beklemek 3 gün oldu sanki zaman geçmiyormerhaba arkadaşlar, ben de şu an transfere hazırlık aşamasındayım bantları ve coraspin hap kullanıyorum ayın 14 ü kontrolüm var ve ayın 20 si transfer günüm. Transferi çok merak ediyorum ve biraz da korkuyorum açıkcası transfer öncesi iğne falan var mı, serum var mı, transfere nasıl hazırlıyorlar bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olucam
Senin nasıl gidiyor beklemek hiç zaman geçmiyor sanki benim hiç bir belirti yok acaba olmadımı korkuyorumTransfer en kolayı sayılır, sadece su içiyosun gerisini onlara bırak, inş güzel haberini alırız
Merhaba arkadaşım, öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Erkek infertilesi konusunda ün yapmış, Kaan AYDOS hocayı tavsiye ederim sana, tüp tedavisine başlamadan önce eşinin uzun bir süre tedavi olması gerekiyor, bu doktoru bir araştırmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba, , öncelikle Rabbim herkese El-Şafi isminin hürmetine şifa versin, sabır versin, herkesin hakkında hayırlısını versin.
Hikayeme geçmek istiyor sizlerden destek ve öneri istiyorum.
2013 yılında eşime yapılan sayım sonucu sperm sayısının sıfır olduğunu öğrendik. Eşim 2014 yılında Cerrahpaşada yapılan kontrollerde Varikoselin alınması gerektiğini belki azda olsa sperm olabileceğini bunun engel teşkil edeceğini söyledi ve başka bir hastanede varikosel ameliyatı oldu. Aradan geçen 1 yıl sonra tekrar Cerrahpaşada sayıma ve kontrole gittiğimizde yine sperm sayısının sıfır olduğu görüldü ve bazı testler verildi DNA testi yaptırdı Kanuni Sultan Süleyman EAH (İst) 'de ve nitekim onda da bu sıfıra neden olan herhangi bir bulguya rastlanmadı ancak eşim 8 yaşında menenjit başlangıcı geçirip 15 gün hastanede yatmış. İncelenen tahliller sonucunda eşime mikro tese yapılması istenildi ve eşim 2015 Mayıs ayında mikro tese ameliyatı oldu. Ameliyatta herhangi bir sperm bulunmadı ve patolojik inceleme sonucusunda ''SERTOLİ CELL-GERM HÜCRESİ YOKLUĞU'' teşhisi konuldu, doktor ''boşuna uğraşmayın'' cümlesini yüzümüze dan diye söyledi ancak ilahi kudret ''OL'' dedi mi ''OLUR'' biz ona sığındık. O tarihten beride hiç bir girişimde bulunmadık ancak internetten burayı sıkça takip ediyorum. Şimdi ne yapmalıyım 1 sene geçti aradan artık bizde birşeylere başlamamız gerektiğinin farkındayım eşim 28 yaşında çok geç olmadan bizde güzel haberler almak vermek istiyoruz. Bende Tansel Kaplancana gitmeyi düşünüyorum.Mücadele eden arkadaşlardan ve muayeneye giden arkadaşlardan nacizane tavsiyeler istiyorum.
Herkese tekrar geçmiş olsun selam ve dua ile yine görüşeceğiz inşaallah.
Canım beklemek zor ikinci gün akşam kasıklarımdaki ağrı birden gitti. Sanki hiçbirşeyim yok. Bugün beşinci gün, dün ve bugün yordum biraz kendimi, iki saat fln yürüdüm, bilmiyorum inş olur. Artık ayakta kalmamın bi sakıncası var mıdır bilmiyorum. Tecrübelilerden yardııııııııımSenin nasıl gidiyor beklemek hiç zaman geçmiyor sanki benim hiç bir belirti yok acaba olmadımı korkuyorum
Bende yatmıyorum öyle çok fazla genelde evdeyim ama ev içinde hareket halindeyken sıkılıyorum yoksa arada oturuyorum dinleniyorum başka yaptığım bir şey yok doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama genel olarak normal hayatıma döndümCanım beklemek zor ikinci gün akşam kasıklarımdaki ağrı birden gitti. Sanki hiçbirşeyim yok. Bugün beşinci gün, dün ve bugün yordum biraz kendimi, iki saat fln yürüdüm, bilmiyorum inş olur. Artık ayakta kalmamın bi sakıncası var mıdır bilmiyorum. Tecrübelilerden yardııııııııım
Ilk denememde asiri derecede kendini yormadan herseyi yap demisti doktorum. Ozellikle de surekli yatma rahim kanlanmasi bozulur demislerdi. Benim tutmadi gerci ama su kasik agrilarina hic takilma cunku kan tahliline kadar surekli kasilmalar oldu bende. Tutan arkadasarin bazilari hic bir belirti yasamadigini, bazilari ise kasilmalar yasadigini soyluyor. Yani galiba bu is kasilmalara bakarak cok anlasilamiyor. Umarim bebis(ler) tutunur sana :) bize de umut olursun ve sevindirirsin :)))Canım beklemek zor ikinci gün akşam kasıklarımdaki ağrı birden gitti. Sanki hiçbirşeyim yok. Bugün beşinci gün, dün ve bugün yordum biraz kendimi, iki saat fln yürüdüm, bilmiyorum inş olur. Artık ayakta kalmamın bi sakıncası var mıdır bilmiyorum. Tecrübelilerden yardııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?