Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar merhaba beni bugun aradilar embriyolari çozmusler yari yada ctesi transfer çok gerginim Pinkopink C canbekle22 sanirim sizin yakin donemde olmus ne yaptiniz su meselesini kac saat kaldiniz hastanede 2 gundur uyuyamiyorum çok korkuyorum

Korkcak hiçbişe yok, ben gün içinde hep su içtim ve vc ye gittim. Son bi saat gitmedim ve oraya gdince de üç bardak su yetti. Çok kolay bi işlem diğerlerine nazaran tek sıkıntı sıkışık olmak, sıkışmazsan ayakta dolan, balkonuna çık oraya gdince, transferden sonrada sürgü iste öyle tutmaya çalışıp kendini yorma derim. Bol şans

İnş
inş yaa, bakalım nolcek:) sen ne durumdasın şimdi

Hayırlısı olsun inşallah zor değil merak etme benim trasferim akşam 7 deydi beş buçukta rrdaydım biraz erken gitmiştim orda ilk tuvalete gittim Sonra beş buçukta f bardak altıda 1 bardak içtim sonra yedide kadarda 3 bardak içtim ama yeterli olmuş dolaştım biraz oda iyi geldi transferden sonra yarım saat kırkbeş dakika sonra falan çkıtır rahat ol korkma

canım inş pozitifi görürürsün sana tavsiyem devamlı yatma evdeki işlerini yap ağır kaldırma uzanma ani hareketler yapma bol havuç portakal ve elma suyu sık iç bol bol anans ye çiğ yer fıstığı ye ben bunları yaptın pozitif sonuç aldım inş devam eder..benim ilk 4 gün kasık bel ağrım vardı sonrası geçti ara ara adet olcam ağrılarım oldu göğüs ucunda ağrım vardı bazılarında hiç belirti olmuyor pozitif düşün Allahım yardımcı olsun..

yeni transfer olan arkadaşlar günde üç dilim anans bol havuçlu portakal elma meyva suyu taze sıkın için çiğ yer fıstığı. günde en az 2 buçuk litre su için benim yptıklarım bunlar canlar..ilk 3 gün daha dikkatli yatarak geçirin ben yemeklerimi yapmıştım mesela transferin 4 günden itibaren evdeki işlerimide yapmıştım ağır kaldırmak uzanma ani hareketler dışında..

Bugün adet oldum yarın ikinci günüm ve kontrolüm var inşallah sona yaklaşmışımdır artık embriyolarıma kavuşmak için gün sayıyorum nerdeyse her şeyi atlattım şu transferi de hayırlısıyla atlatırım inşallah bu arada transfer tahminen kaçıncı gün oluyor ?kimisi 18. Gün diyor ?

Evde 5,5 yaşında bıcırık bir erkek çocuğu olunca malesef fazla dinlenemeyeceğim ama yeme içme tavsiyelerine uyacağım teşekkür ederim bilgi için

Bnm transferim dun oldu cnm. 18.gunumdu adetten itibaren

Merhaba hayirli olsun umarim saglikla kucagina alirsin benimde yarin transferim ptesi ucakla seyahat edecem sence problem olurmu

Pinkopink C canbek embriyolar 5. Gunu buluyolar insallah yarina transfer :) siz sehir disindan mi gelmistiniz ben ptesi ucakla memlekete gidecem sizce birgun yeterli mi dinlenmek icin insallah herkesten guzel haberler aliriz once sizinkini duyacaz hadi insallah :)

Merhaba hayirli olsun umarim saglikla kucagina alirsin benimde yarin transferim ptesi ucakla seyahat edecem sence problem olurmu
Canım ben transfer sonrası çok kararsız kalmistim bir gün otelde kalsami diye eşim beni ikna eti kalmayalim diye transfer 1 saat sonra arabanızla döndük eve 3 saat hoplaya ziplaya geldim arka koltukta yatm..bence hemen uçağı binip gelsen tutucagi varsa tutar yeterli Allah yazsın..bol havuçlu meyva suyu kendin sik artı çiğ yer fıstığı günde 3 dilim anans ve transfere çok sikisik girme canım..bol şanslar sana en önemlisi kafama takma rahat ol çok hareketsiz kalma transfer sonrası bol su ic

Cin e gitmedigin surece sıkıntı yok dedi bana doktor. Biz de 4 saatlik araba yolculuğu yaptık transfer sonrası
:) banada birgun dinlen yeter imkanin varsa iki gun dedi ama esimin isi dolasiyla gitmek zorundayiz allah emegimizi bosa cikarmasin insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Tesekkur ederim canim hepsine dikkat edecem senin bir embriyomu yerlestirdiler bide kacinci gun embriyosuydu çok sikisik olmamak icin ne yapayim kac saat once ne kadar su iciyim bide bende norojenik mesane var cok sikisik olunca yapamiyorum idrarimi en az 15 dakka tuvalette beklemem gerek

Kusura bakma cok soru sordum panik haldeyim:)

Slm canim benim 20.günüm yarin transfer olacak sanirim en gec benim olmuş benimkileri 3 gun dondurdulr cozunce 2 gun daha beklettiler sanirim ondan hadi hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…