Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

chalbestego
anım benim transferim akşam 7 oldu ben günboyu 1lt su içtim en son saat 6 gibi son idrarımı yaptım tuvalete gittim merkeze gidince 1 bardak su içtim oda birden değil yudum yudum biraz ayakta dolaştm gün boyu içtiklerim süzülsün diye.. transfere girdiğimde çokta sıkışık değildim senin sorununda farklı aslında tutabilmen bir açıdan iyi..benim 2 donduruldu bir gün bekletilip öyle transfer oldum.çook umutsuzdum canım ya rezrev azlığı vardı bende daha önce 4 negatif tüp denemem oldu..şükür Allahım erbil beyi çıkardı karşımıza onunda vesilesiyle oldu..

Daha aramadilar heycanla bekliyorum saate gore senin gibi yapacam çok sagol canim allah razi olsun

Benim trasferim ayın 2 sinde oldu bana test günü için ayın 17 si dediler biraz geç değilmi sanki 12 gün sonra olmuyomuydu

Karbonatli suyun faydasi nedir arkadaşim hiç duymamistim daha once,tedavinde basarilar...

Sanirim cikolata kisti olanlar için bu kür,allahim kullanan herkese şifa versin,bende oyle bir sikıntı yok ama karbonat suyunun vucudun sivi dengesini alkali yaptigi icin kullanilmasinin faydali oldunu anlatan bir yazi okumuştum daha once

kızlar bizim merkezde natural siklus yapan yok mu?ilk ben mi olacagım?
kızlar bizim merkezde natural siklus yapan yok mu?ilk ben mi olacagım?
Merhabalar, ben naturel siklus yaptım. yalnızca transferimden beş gün önce jel kullanmaya başladım gebeliğimle birlikte buna sadece coraspirin eklendi. jeli de 11. haftaya kadar kullandım sonra onu da bıraktım. şu an sadece coraspirin, omega 3 ve elevit kullanıyorum. bana doktorum önermişti bende çok memnun kaldım. sadece transfer günü yaklaştıkça daha sık kontrole gidiliyor ve her gün kan verilip lh değeri kontrol ediliyor. lh değeri düşüşe geçtikten 5 gün sonra da trasferim oldu. benim için naturel yapmak daha iyi oldu sanırım umarım senin içinde herşey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız. tüm annelerin, anne adaylarının ve bu yola baş koymuş herkesin anneler günü kutlu olsun. Allah hepimize sağlıkla bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Sevgiler.

canım cok tesekkur ederim cevabın icin. cok sevindim senin adına. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. doktorun kimdi?

slm bayanlar bende adet olmayı bekliyorum zaman birtürlü geçmiyor çok zor büyük ihtimal bu çarşamba inşallah hastalanırım

Transfer sonrasi gün sayanlar nasil gidiyo benim 3 gün hicbir belirti agri yok ve cok rahatim digerinde cok agrim olmustu sizde nasil durumlar

Birde idrar testi yapılmalımı önceden kaçıncı gün yapılmalı yada hiç o işe bulaşmayıp direk kan testinimi beklemeli kafam karışık

Benim bugün 9. Gün akşam çok az kanamam oldu. Yol yapmıştık biraz acaba ondanmı oldu bilmiyorum. Az da ağrım var. Yatıyorum şimdi

slm bayanlar bende adet olmayı bekliyorum zaman birtürlü geçmiyor çok zor büyük ihtimal bu çarşamba inşallah hastalanırım
Bu beklemeler hiç bitmiyor canım, adeti bekledim şimdi bantları kullanıyorum, transferi bekliyorum dört gözle transferden sonra da iyi haber almayı bekliycez, iyi haber alırsak doğumu beklicez derkeennnnnn ömrümüz geçip gidicek, dönüp baktığımızda da bu günleri hatırlayıp ufak bi gülümseme olacak yanaklarımızda Rabbim yeterki hayırlı beklemelere vesile olsun, Rabbim yardımız olsun...

Benim bugün 9. Gün akşam çok az kanamam oldu. Yol yapmıştık biraz acaba ondanmı oldu bilmiyorum. Az da ağrım var. Yatıyorum şimdi
belkide bu iyi bir şeydir üzülme kafana takma tutunma kanaması olabilir, bu bir işaret olabilir bizde o bile yok :) sıfır belirti

amin inşallah herşey kolay ve çabuk geçer bu günler bizim bi imtahan belkide

Belirti olmasi mi iyi olmamasi mi bilemedim. Onceki konusmalari okuyorum deli gibi. Pozitif sonuç alanlarin kimisi hicbi belirti yoktu demis kimisi de kasık,bel ağrılarım vardı demiş. Bekleyip görcez bizler de. İnşallah sapsağlıklı veletlerimiz olur.. junior tüpler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…