İnş öyledir, yoruldum ondanmıki. Sizin de benden sonra heralde, olursa şimdiden sonra olur zatenbelkide bu iyi bir şeydir üzülme kafana takma tutunma kanaması olabilir, bu bir işaret olabilir bizde o bile yok :) sıfır belirti
Canım öncesinde kasık ya da bel ağrın oldu mu merak ettimİnş öyledir, yoruldum ondanmıki. Sizin de benden sonra heralde, olursa şimdiden sonra olur zaten
Canım öncesinde kasık ya da bel ağrın oldu mu merak ettim[/QUOTE
Ilk iki gün oldu sonra hiçbirşeyim yok gbi oldu, bugün 10. Gün karnım ağrıyo yatsammı yatmasammı bilemedim
Ben de cok umutsuzum niye bilmiyorum geri gelen fitillerde biraz kan vardi beklemek zor gercekten bence idrar bakma direk kan testi yap benim arada hafif agrim oluyo oda cok az sadece goguslerim cok ağriyoBenim bugün 7. günüm ama hiçbir belirti yok bendede git gide korkmaya başladım acaba olmadımı bu kadar rahatız tedirginim yani
Korkma insallah tutunma kanamasidir çok kanaman varsa bi doktorla görus istersenİnş öyledir, yoruldum ondanmıki. Sizin de benden sonra heralde, olursa şimdiden sonra olur zaten
Akşam geldi az bugün yok, yatıyorum hep gelmesin dye.Korkma insallah tutunma kanamasidir çok kanaman varsa bi doktorla görus istersen
Cumartesi günü 12. günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum daha fazla bekleyemem galiba test günüm salı ama olsun öğrenip ne çıkarsa kaderime razı olmam lazımBen de cok umutsuzum niye bilmiyorum geri gelen fitillerde biraz kan vardi beklemek zor gercekten bence idrar bakma direk kan testi yap benim arada hafif agrim oluyo oda cok az sadece goguslerim cok ağriyo
cnm bu arada senin trasfer günün ne zamanBu beklemeler hiç bitmiyor canım, adeti bekledim şimdi bantları kullanıyorum, transferi bekliyorum dört gözletransferden sonra da iyi haber almayı bekliycez, iyi haber alırsak doğumu beklicez derkeennnnnn ömrümüz geçip gidicek, dönüp baktığımızda da bu günleri hatırlayıp ufak bi gülümseme olacak yanaklarımızda Rabbim yeterki hayırlı beklemelere vesile olsun, Rabbim yardımız olsun...
Korkma canim az ise yerlesme kanamasidir insallah bebegin seninledir ne zaman test yapacaksin insallah umut olursun bize :)Akşam geldi az bugün yok, yatıyorum hep gelmesin dye.
Insallah poztif cikacak bende de belirti hic yok hem belirtiler 10 gun sonra gosteriyo kendini bazilarinda gostermiyo yapacak birsey yok bizde test gunumuzu bekleriz insallah yavrularimiz bizimledirCumartesi günü 12. günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum daha fazla bekleyemem galiba test günüm salı ama olsun öğrenip ne çıkarsa kaderime razı olmam lazım
20 mayıs canım 14 mayısta kontrole gidicem 20 sinde transferca
cnm bu arada senin trasfer günün ne zaman
sen ilaçlara yeni başladın galiba hakkında hayırlısı senin kaç yumurtalıgın oldu kusura bakma çok soru sordum20 mayıs canım 14 mayısta kontrole gidicem 20 sinde transfer
Ilk önce ponkiİlk kim öğrenicek bakalım merak ediyorum umarım herkezin çok güzel çıkacak sonuçları
Ilk önceİlk kim öğrenicek bakalım merak ediyorum umarım herkezin çok güzel çıkacak sonuçları
6 nisanda başladık canım tedaviye, 6 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi ve 1. kalite olduğu söylendi. 1 mayısta adet oldum gittim ve coraspine kan sulandırıcı ve bantlara başladık :) onlara deam ediyorum şu an, cumartesi günü kontrolüm var bidahaki cuma da transferim var. Erbil bey doktorumsen ilaçlara yeni başladın galiba hakkında hayırlısı senin kaç yumurtalıgın oldu kusura bakma çok soru sordumbiraz bahsedermisin ilkez gidiyorum bahçeciye mustafa beyin hastasıyım
soru sormadan olmuyor canım ne demek soracaksın tabiki, bende çok soruyorum benimde ilk denememsen ilaçlara yeni başladın galiba hakkında hayırlısı senin kaç yumurtalıgın oldu kusura bakma çok soru sordumbiraz bahsedermisin ilkez gidiyorum bahçeciye mustafa beyin hastasıyım
Ilk önce ponki
Ilk öncePinkopink ögrenecek sonra sen sonra ben ama buraya yazin olurmu insallah pozitif olacak herkesin[/QUOTE
Söylerim tabi hele pozitif olunca seve seve uça uça söylerim inşallah fikrim değişmezse cumartesi günü
Benim bi tane 4aa bi tanesi 4 ab transfer edildi ikiside tuttu yabancı sitelerde bile araştırdım yüksek kalite diyor :)Kızlar bugün adetimin 2. Günü dokor a gittim 5 tane 5. Gün embriyosu dondurmuştuk bunlar 1. Kalite denildi hepsi bugün gördüm birisi 4aa yazıyordu en kalitelîsi bu dedi doktorum sizce nasıl iyi mi??
Slm canim benimde kanamam.olmustu ama iyce kirmizi degildi doktora dedigmde bebek yerlesirken kilcal damarlari catlatir dedi korkulcak bisey degil dedi yani tutunma kanamsiymis ina seninde oyle olur herkezn pozitif sonuclarini bekliyorum insBenim bugün 9. Gün akşam çok az kanamam oldu. Yol yapmıştık biraz acaba ondanmı oldu bilmiyorum. Az da ağrım var. Yatıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?