Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benim bugün 7. günüm ama hiçbir belirti yok bendede git gide korkmaya başladım acaba olmadımı bu kadar rahatız tedirginim yani
Ben de cok umutsuzum niye bilmiyorum geri gelen fitillerde biraz kan vardi beklemek zor gercekten bence idrar bakma direk kan testi yap benim arada hafif agrim oluyo oda cok az sadece goguslerim cok ağriyo

Ben de cok umutsuzum niye bilmiyorum geri gelen fitillerde biraz kan vardi beklemek zor gercekten bence idrar bakma direk kan testi yap benim arada hafif agrim oluyo oda cok az sadece goguslerim cok ağriyo
Cumartesi günü 12. günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum daha fazla bekleyemem galiba test günüm salı ama olsun öğrenip ne çıkarsa kaderime razı olmam lazım

ca
cnm bu arada senin trasfer günün ne zaman

Cumartesi günü 12. günüm kan testi yaptırmayı düşünüyorum daha fazla bekleyemem galiba test günüm salı ama olsun öğrenip ne çıkarsa kaderime razı olmam lazım
Insallah poztif cikacak bende de belirti hic yok hem belirtiler 10 gun sonra gosteriyo kendini bazilarinda gostermiyo yapacak birsey yok bizde test gunumuzu bekleriz insallah yavrularimiz bizimledir

sen ilaçlara yeni başladın galiba hakkında hayırlısı senin kaç yumurtalıgın oldu kusura bakma çok soru sordum biraz bahsedermisin ilkez gidiyorum bahçeciye mustafa beyin hastasıyım
6 nisanda başladık canım tedaviye, 6 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi ve 1. kalite olduğu söylendi. 1 mayısta adet oldum gittim ve coraspine kan sulandırıcı ve bantlara başladık :) onlara deam ediyorum şu an, cumartesi günü kontrolüm var bidahaki cuma da transferim var. Erbil bey doktorum

sen ilaçlara yeni başladın galiba hakkında hayırlısı senin kaç yumurtalıgın oldu kusura bakma çok soru sordum biraz bahsedermisin ilkez gidiyorum bahçeciye mustafa beyin hastasıyım
soru sormadan olmuyor canım ne demek soracaksın tabiki, bende çok soruyorum benimde ilk denemem

Kızlar bugün adetimin 2. Günü dokor a gittim 5 tane 5. Gün embriyosu dondurmuştuk bunlar 1. Kalite denildi hepsi bugün gördüm birisi 4aa yazıyordu en kalitelîsi bu dedi doktorum sizce nasıl iyi mi??
Benim bi tane 4aa bi tanesi 4 ab transfer edildi ikiside tuttu yabancı sitelerde bile araştırdım yüksek kalite diyor :)

Benim bugün 9. Gün akşam çok az kanamam oldu. Yol yapmıştık biraz acaba ondanmı oldu bilmiyorum. Az da ağrım var. Yatıyorum şimdi
Slm canim benimde kanamam.olmustu ama iyce kirmizi degildi doktora dedigmde bebek yerlesirken kilcal damarlari catlatir dedi korkulcak bisey degil dedi yani tutunma kanamsiymis ina seninde oyle olur herkezn pozitif sonuclarini bekliyorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…