Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kizlar insallah guzel sonuclar alirsiniz:) yine senlenmis buralar transfer sonrasi heyecanli bekleyisler♡ herkesin sureci tamamen kendine özgü, zor biliyorum ama şu oldu mu bu oldu mu diye sormayin kendinizi kiyaslamayin..Kanama cok olmadikca korkmayinn, rastgele kızçeler:)

İyi akşamlar bugün bende bantlara başladım iki tane 5. Gün embriyo transferi yapılacak inşallah 2 hafta sonra pazartesi kontrolüm var kan vereceğim sanırım duruma göre transfer günüm belli olacak yalnız ne kadar uzun bir süreçti Zaman geçmedi bir türlü önceki denemelerimde herşey 15-20 günde bitmişti çok bekledik inşallah sonu güzel olur

Benim kır
Slm canim benimde kanamam.olmustu ama iyce kirmizi degildi doktora dedigmde bebek yerlesirken kilcal damarlari catlatir dedi korkulcak bisey degil dedi yani tutunma kanamsiymis ina seninde oyle olur herkezn pozitif sonuclarini bekliyorum ins
Benim kırmızıydı daha gelmedi o kadarcıkmış hayırlısı inş cnm.

kızlar benimde trasfer günüm mustafa beyin iznine denk geliyor kübra hnm yapıcak trasferi yada bidaki ayı beklicez ne yapıcamı bilmiyorum kübra hnmı bilen varmı bu benim için çok kötü oldu bana fikir verin bugün bi karar verip hastaneyi aramam gerek ya bidaki ayı beklicem yada 12gün sonra trasfer olucak oda kübra hnm olucak

inşallah sonu güzel olur ama gerçekten uzun sürüyor bende baklemedeyim

Benim kır

Benim kırmızıydı daha gelmedi o kadarcıkmış hayırlısı inş cnm.
canım kaçıncı gün emriyosu transfer oldun kanama iyiye işaret olabilir ama doktorunu ara sor artı iğne verilebilir belki.. ben 9 gün kan testinde öğrenmiştim hamiş olduğumu ve 2 öncesi idrar testinde öğrendim..

Oncelikle hayirli olsun :) isin duygusal boyutu var o yuzden kendi doktorunu istemekle haklisin, ancak transfer cok kolay bir islem. Bahcecideki her doktor neredeyse hergun birkac transfer yapiyor, zaten Kubra Hanimda iyi bir doktor diye biliyorum ben. Ama tabi senin duygudurumun onemli olan o yuzden cok da yonlendirici olamak istemem. Kolay gelsin, umarim hersey istedigin gibi gelisir. :)

çok saol inan okadar karışık durumdayımki sizin yorumlarınız benim için çok önemli dedigin gibi kübra hnmda sonuçta oda bahçecide ve iyibi doktordur karar verirsem yarın ilaçlara başlıcam

Canim ben tedavi suresince kubra hanimi gordum. Cunku 2.gunlerim olsun kontrol gunlerim olsun hep cuma ya da cumartesiye denk geldi. İlaclarimi o belirledi. Yumurtalari o topladi. Ama hepimizin bildigi gibi suna inaniyorum ki Rabbim ol derse olcak. Kendini strese sokma ve akisina bırak.mutlu ol ve olacagina inan :*

sen ne durumdasın cnm trasfer falan yapıldımı inşallah senin içinde herşey iyi olur kübra hnmı en yakın tanıma şansı sende olmuş sence nasıl

çok saol inan okadar karışık durumdayımki sizin yorumlarınız benim için çok önemli dedigin gibi kübra hnmda sonuçta oda bahçecide ve iyibi doktordur karar verirsem yarın ilaçlara başlıcam
Genelde hep iyi yorum okudum hakkında. Ama ben olsam olumsuz sonuç alırsam kendimi suçlarmıyım keşke bekleseydim dermiyim diye sorarım kendimi, her ne kadar nasipse bu işler kafanda acaba kalacaksa

Be
beşinci gün embriyosu, idrar yanıltır mı acaba? Varken yok, yokken var çıkabilirmi ilaçlardan dolayı

sen ne durumdasın cnm trasfer falan yapıldımı inşallah senin içinde herşey iyi olur kübra hnmı en yakın tanıma şansı sende olmuş sence nasıl
Ben her insana isinamam mesela.bana cok sicak gelmisti. Konuşkan ve rahatlaticiydi. Esim cok meraklidir cok soru sorar mesela. Hepsine tek tek cevap verdi sagolsun.

Ama bu kadar takma belirtiler icin cok erken benimde hemen hemen hic yok sen korkunca bende korkuyorum :) insallahhh hamileyuzdir dua et ve rahat ol
Takmamaya çalışıyorum zaten arada sadece aklıma geliyor umarım hamileyizdir gerçekten hepimiz için dua ediyorum umarım mutlu sona ulaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…