Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar bugun transferin 4. Gunu ilk gunler hicbir agrim yoktu suan cok sidedtli karin ve bel agrim var benim gibi olan varmi

Şöyle düşündüm ben. Mesela normal zaman olsa tam da bugünlerde adet olmam gerekiyodu. Belki onun içindir bu ağrı. Ama doktor da dedi kasık ağrısı bel ya da karın ağrın olabilir normal diye
Evet banada öyle dediler korkma olur dediler benim adetime 8 gun var ama ne biliyim bazen burda agri oluo hamile kalan yada olmayip kalan var ne biliyim olmayincada korkuyodum simdide korkuyorum aslinda umut etmeye tekrar yerle bir olmaya korkuyorum taktiri ilahi ne diyelim

İlk denemen değil mi cnm senin. Benim okulumda o kdar fazla tüp bebek denemesiyle hamile kalan var ki. Hikayeleri de cidden uzun ama umut verici. O yüzden umut yitirmek yok. Her şey Allah tan :) bu da bizim sınavımız.

İlk denemen değil mi cnm senin. Benim okulumda o kdar fazla tüp bebek denemesiyle hamile kalan var ki. Hikayeleri de cidden uzun ama umut verici. O yüzden umut yitirmek yok. Her şey Allah tan :) bu da bizim sınavımız.
Yok canim ikinci denemem ne yazikki mersin tup bebekte yaptim tam bi paragoz merkezdi sonradan caktik benim tüpte problem var çikolata kisti bide haşimatom var erbil bey %65dedi bana bu iyi bir yuzde ama ne bileyim sonucta veren allah umarim nasibimizde vardir

Kızlaaaaarr@ taze anne yazıyor şuan. Dün iğne olmaya gdince yalandan test verdim, 9. Gün bugün aldım :)) yarın tekrar ver dedi Dr um bakalım değerde artış varmı dye, şimdilik var inş hep kalır. Beşinci gün embriyosu 7. Günden itibaren kendini gösterebiliyormuş. Ona göre hesaplayın yaptırın bence. Çıkmazsa hmn üzülmeyin, sonra tekrar yaptırın derim. Ağrılar bendede 4. Günden sonra başladı

Ay yarın bi sorun çıkcak dye çok korkuyorum. Sanırım bu korkular hep dewam edecek. Öylemi olur böylemi fln, çok stresli bi durum. Ama herkes böyledir dimi yaa

Ay yarın bi sorun çıkcak dye çok korkuyorum. Sanırım bu korkular hep dewam edecek. Öylemi olur böylemi fln, çok stresli bi durum. Ama herkes böyledir dimi yaa
Canım çok sevindim, çok da duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah sevincini daim etsin

Canım çok sevindim, çok da duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah sevincini daim etsin
Bende çok duygulandım ve o an kabul olur dye içten bi dua gönderdim hepinize, hemen ulaşsın. Haberler nasıl başladıysa öyle dewam etsin canım

Süper şimdiden tebrik ederim umarım herşey Güzel gider artık
Umarım devamı gelir hepimizin olumlu olur

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…