- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Son bi saattir bel ve karin ağrim var bu ne simdiTakmamaya çalışıyorum zaten arada sadece aklıma geliyor umarım hamileyizdir gerçekten hepimiz için dua ediyorum umarım mutlu sona ulaşalım
Bnm de 5.gün. pazar aksami basladi. Sol tarafta ozellikleKizlar bugun transferin 4. Gunu ilk gunler hicbir agrim yoktu suan cok sidedtli karin ve bel agrim var benim gibi olan varmi
E ne anlama geliyoki umarim kotu birsey degildirBnm de 5.gün. pazar aksami basladi. Sol tarafta ozellikle
Şöyle düşündüm ben. Mesela normal zaman olsa tam da bugünlerde adet olmam gerekiyodu. Belki onun içindir bu ağrı. Ama doktor da dedi kasık ağrısı bel ya da karın ağrın olabilir normal diyeE ne anlama geliyoki umarim kotu birsey degildir
Evet banada öyle dediler korkma olur dediler benim adetime 8 gun var ama ne biliyim bazen burda agri oluo hamile kalan yada olmayip kalan var ne biliyim olmayincada korkuyodum simdide korkuyorum aslinda umut etmeye tekrar yerle bir olmaya korkuyorum taktiri ilahi ne diyelimŞöyle düşündüm ben. Mesela normal zaman olsa tam da bugünlerde adet olmam gerekiyodu. Belki onun içindir bu ağrı. Ama doktor da dedi kasık ağrısı bel ya da karın ağrın olabilir normal diye
İlk denemen değil mi cnm senin. Benim okulumda o kdar fazla tüp bebek denemesiyle hamile kalan var ki. Hikayeleri de cidden uzun ama umut verici. O yüzden umut yitirmek yok. Her şey Allah tan :) bu da bizim sınavımız.Evet banada öyle dediler korkma olur dediler benim adetime 8 gun var ama ne biliyim bazen burda agri oluo hamile kalan yada olmayip kalan var ne biliyim olmayincada korkuyodum simdide korkuyorum aslinda umut etmeye tekrar yerle bir olmaya korkuyorum taktiri ilahi ne diyelim
Yok canim ikinci denemem ne yazikki mersin tup bebekte yaptim tam bi paragoz merkezdi sonradan caktik benim tüpte problem var çikolata kisti bide haşimatom var erbil bey %65dedi bana bu iyi bir yuzde ama ne bileyim sonucta veren allah umarim nasibimizde vardirİlk denemen değil mi cnm senin. Benim okulumda o kdar fazla tüp bebek denemesiyle hamile kalan var ki. Hikayeleri de cidden uzun ama umut verici. O yüzden umut yitirmek yok. Her şey Allah tan :) bu da bizim sınavımız.
Senin test gunun nezaman benim 23 ndeİlk denemen değil mi cnm senin. Benim okulumda o kdar fazla tüp bebek denemesiyle hamile kalan var ki. Hikayeleri de cidden uzun ama umut verici. O yüzden umut yitirmek yok. Her şey Allah tan :) bu da bizim sınavımız.
20 sinde benim de cnm. Bnm de tüpler tıkalı ve de çikolata kisti varSenin test gunun nezaman benim 23 nde
Benimkini anlamadik canim bi ters donmus alta dogru birikme var falan tutmazsa ameliyat ederiz dediler aslinda ondan tedirginim bakalim sen benden once test yaptiracan hadi ilk mujdeyi senden alalim20 sinde benim de cnm. Bnm de tüpler tıkalı ve de çikolata kisti var
İnşallah hepimizden olumlu sonuç alırız. Allah yardımcımız olsunBenimkini anlamadik canim bi ters donmus alta dogru birikme var falan tutmazsa ameliyat ederiz dediler aslinda ondan tedirginim bakalim sen benden once test yaptiracan hadi ilk mujdeyi senden alalim
Canım çok sevindim, çok da duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah sevincini daim etsinAy yarın bi sorun çıkcak dye çok korkuyorum. Sanırım bu korkular hep dewam edecek. Öylemi olur böylemi fln, çok stresli bi durum. Ama herkes böyledir dimi yaa
Bende çok duygulandım ve o an kabul olur dye içten bi dua gönderdim hepinize, hemen ulaşsın. Haberler nasıl başladıysa öyle dewam etsin canımCanım çok sevindim, çok da duygulandım. İnşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın meleğini. Allah sevincini daim etsin
Cok tebrik ederim :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBende çok duygulandım ve o an kabul olur dye içten bi dua gönderdim hepinize, hemen ulaşsın. Haberler nasıl başladıysa öyle dewam etsin canım
Süper şimdiden tebrik ederim umarım herşey Güzel gider artıkKızlaaaaarr@ taze anne yazıyor şuan. Dün iğne olmaya gdince yalandan test verdim, 9. Gün bugün aldım :)) yarın tekrar ver dedi Dr um bakalım değerde artış varmı dye, şimdilik var inş hep kalır. Beşinci gün embriyosu 7. Günden itibaren kendini gösterebiliyormuş. Ona göre hesaplayın yaptırın bence. Çıkmazsa hmn üzülmeyin, sonra tekrar yaptırın derim. Ağrılar bendede 4. Günden sonra başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?