- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Yaaaa çok sevindim gözlerim doldu tebrik ederim C canbekle22 allah tamamina erdirsin sira A asyaname de hadi insallah bizde yazacaz:)Kızlaaaaarr@ taze anne yazıyor şuan. Dün iğne olmaya gdince yalandan test verdim, 9. Gün bugün aldım :)) yarın tekrar ver dedi Dr um bakalım değerde artış varmı dye, şimdilik var inş hep kalır. Beşinci gün embriyosu 7. Günden itibaren kendini gösterebiliyormuş. Ona göre hesaplayın yaptırın bence. Çıkmazsa hmn üzülmeyin, sonra tekrar yaptırın derim. Ağrılar bendede 4. Günden sonra başladı
Ya mesajlarinizi okudugumdan beridir icim icime sığmiyor allahim kimsenin duasini bos cevirmesin hadi biran once testine de bak bakalim :)Kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Canim süperr. Allah tamamina erdirsin. 5.gun embriyosu dimi senimKızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Benim 4. gün 2 tane transfer yapıldı 3. gün çözülmüştü iyi kalitedeydiler ama 2 tane olduğu için embriyolar 5. gün riskine girmedi doktorCanim süperr. Allah tamamina erdirsin. 5.gun embriyosu dimi senim
Olmaz bendede çıktı hadi gözün Aydın. Tadını çıkarıp elli kere test yapıp çift göresim var. Iki. Yıldır her ayın acısını mı çıkarsakKızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Saol canım beniiiimCok tebrik ederim :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
benimde iki yıl oldu uğraşmaya başlayalı ve çok para harcadım testlere :) umarım herkez için hayırlısı olurOlmaz bendede çıktı hadi gözün Aydın. Tadını çıkarıp elli kere test yapıp çift göresim var. Iki. Yıldır her ayın acısını mı çıkarsak
Canim kan degerlerini de paylasir misin sakincasi yoksa senin icinOlmaz bendede çıktı hadi gözün Aydın. Tadını çıkarıp elli kere test yapıp çift göresim var. Iki. Yıldır her ayın acısını mı çıkarsak
9. gün için çok iyi bir değer maşallah ikiz olma ihtimali var ne güzel iki tanemi embriyo koydular9.gün 256 birazdan bidaaa yapcas. Bu arada eşim henüz bilmiyor. Tepkisini çok merak ediyorumbenim de şaşırmış numarası yapmam lazım, ay gülesim gelir dye korkuyorum:))
Ay öylemi diyosun, artış durumuna göre belli olabilir az çok inşallah hayırlısı olsun. Iki tanee idi. Iki gün arayla yaptır dedi doktorum bakalım9. gün için çok iyi bir değer maşallah ikiz olma ihtimali var ne güzel iki tanemi embriyo koydular
Çok guzel ya bütun anini doya doya yaşa :)allahim bu tatli heycani bizede yasatsin:)9.gün 256 birazdan bidaaa yapcas. Bu arada eşim henüz bilmiyor. Tepkisini çok merak ediyorumbenim de şaşırmış numarası yapmam lazım, ay gülesim gelir dye korkuyorum:))
Yine harika haberler gelmeye basladi. Tebrikler :))) hepimize umut oluyorsunuz kizlar :)))Kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Bence de ikiz canim. Hayirlisi olsun tabi de olmusken iki tane olmasi iki kat mutluluk9.gün 256 birazdan bidaaa yapcas. Bu arada eşim henüz bilmiyor. Tepkisini çok merak ediyorumbenim de şaşırmış numarası yapmam lazım, ay gülesim gelir dye korkuyorum:))
Canim ben tedavi suresince kubra hanimi gordum. Cunku 2.gunlerim olsun kontrol gunlerim olsun hep cuma ya da cumartesiye denk geldi. İlaclarimi o belirledi. Yumurtalari o topladi. Ama hepimizin bildigi gibi suna inaniyorum ki Rabbim ol derse olcak. Kendini strese sokma ve akisina bırak.mutlu ol ve olacagina inan :*
Hayirli olsun cnm. Umarim her sey gonlumce olur. Kübra hanim seni de rahatlatacaktir eminim :)kubra cok bilgili iyi bir doktor bence. bazen yorgun ve enerjisiz olabiliyor ama sabah saatleri iyidir. gelecek ay natural siklusta beraber ilerleyecegiz.
Teşekkür ederim canım ya inanamıyorum hala bir gün sonra tekrar yapıncada umarım böyle devam eder hala içimde bir şüphe var görene kadar devam edicek galiba :)Taze anneyi tebrik ederim cnm. Diğerleri de bizi takip etsin lütfeeeeeen. Herkes göbişli gezsin bu yaz, kıyafetler olmasın, babetlere talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?