Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yaaaa çok sevindim gözlerim doldu tebrik ederim C canbekle22 allah tamamina erdirsin sira A asyaname de hadi insallah bizde yazacaz:)

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Ya mesajlarinizi okudugumdan beridir icim icime sığmiyor allahim kimsenin duasini bos cevirmesin hadi biran once testine de bak bakalim :)

Kızlar bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgi vardı hemde belirgin öyle çok silik falan değil belirgin daha bugün 9. Gün yarın kan testi yaptırıcam karar verdim umarım bu idrar yanıltıcı olmaz
Canim süperr. Allah tamamina erdirsin. 5.gun embriyosu dimi senim

Olmaz bendede çıktı hadi gözün Aydın. Tadını çıkarıp elli kere test yapıp çift göresim var. Iki. Yıldır her ayın acısını mı çıkarsak

9.gün 256 birazdan bidaaa yapcas. Bu arada eşim henüz bilmiyor. Tepkisini çok merak ediyorumbenim de şaşırmış numarası yapmam lazım, ay gülesim gelir dye korkuyorum:))

9.gün 256 birazdan bidaaa yapcas. Bu arada eşim henüz bilmiyor. Tepkisini çok merak ediyorumbenim de şaşırmış numarası yapmam lazım, ay gülesim gelir dye korkuyorum:))
9. gün için çok iyi bir değer maşallah ikiz olma ihtimali var ne güzel iki tanemi embriyo koydular

Yine harika haberler gelmeye basladi. Tebrikler :))) hepimize umut oluyorsunuz kizlar :)))

kubra cok bilgili iyi bir doktor bence. bazen yorgun ve enerjisiz olabiliyor ama sabah saatleri iyidir. gelecek ay natural siklusta beraber ilerleyecegiz.

Taze anneyi tebrik ederim cnm. Diğerleri de bizi takip etsin lütfeeeeeen. Herkes göbişli gezsin bu yaz, kıyafetler olmasın, babetlere talim

Taze anneyi tebrik ederim cnm. Diğerleri de bizi takip etsin lütfeeeeeen. Herkes göbişli gezsin bu yaz, kıyafetler olmasın, babetlere talim
Teşekkür ederim canım ya inanamıyorum hala bir gün sonra tekrar yapıncada umarım böyle devam eder hala içimde bir şüphe var görene kadar devam edicek galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…