Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ayy aman allahım bir iki gün girmedim neler olmuş sayfada ne güzel ne uğurlu bir ay herkes hamiş :) darısı bekleyenlerin başına

Kızlar daha öncede gruba yazmıştım bende bahçeci hastasıyım 2 tedavi ve 2 tane düsüğüm var, moralim cok bozuk, sizler birbirinize moral oluyorsunuz bende aranıza katılmak istedim :) pozitif sonuç alanları tebrik ederim, bende temmuzda dondurulmuş transferi olacağım sabırsızlıkla bekliyorum, umarım çözüm bulunur da bu kez hayırlısıyla sağlıkla doğar.

Hakkinda hayirlisi canim zor bir surec allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Sıkıntı yapma cnm şimdi daha tecrübelisin,transferden sonra herşeyine dikkat et bi ara yazarım neler yaptığımı belki işine yarar

Canım inşallah şifa buluruz. Benim tüp bebek tedavisi gördüğümü eşim hariç 3 kişi biliyo. Söylemek istemedik kimseye. O yüzden bu grup beni çok iyi motive ediyo. Dışarda seni anlamayan ya da anlayamayan bi ton insan var. Ama burda hepimizin derdi aynı. Kimse kimseyi hor görecek durumda değil. Ben ocaktan Beri takip ediyodum. Biri hamile kaldığında eşime anlatıyodum. Bak onun da şusu busu varmış ama olmuş diye. Gerçi o her daim umutlu çok şükür. Bi gün benim de burda hikayem geçsin isterim. Ve de gerçekten umudun ne olduğunu çok daha iyi anladığımı düşünüyorum. Var mıdır böyle bişey. Görmediğin adını bilmediğin insanlara gayet içten dua ediyosun.bence müthiş bi şey.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. İnşallah en kısa zamanda hayalimiz gerçek olur

Kızlar maşallah pozitifleri duymaya başlıyoruz cici anne adayları 5 ay önce tedaviye başlamadan önce bende burada yazılanları okuyup moral ve destek alıyordum şimdi kuzucuğumla 3 ayımızı bitirdik ve 4 de girdik bu stresli beklemeler endişeler hep olacak ne zaman ki kucağımıza alıcaz o zaman bitecek galiba :) öncelikle rahat olun zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında öyle çabuk geçiyor ki bizi yoran sadece günlere bağlı kalmak test günü kese günü kalp atışı günü v.s ama inanın geçiyor ve o elleri kollarının hareket ettiğini gördüğünüzde herşeyi unutuyorsunuz inşallah rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip eder miniklerimizi dualarım sizlerle ve dualarınızdada olmak dileğiyle...

Canım bnm Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. İnşallah o günler de gelcek. Gece uykularımızı minik sesler bölcek ve biZ buna şükredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…