Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bütün kokulu tuvalet kağıdı yumuşatıcı parfüm klozet kokusu aklınıza ne gelirse iptal.her öğlen göbek salataya konserve balık yedim, tahin pekmez sabahları, ananas, elma, muz aç karnına sabahları sıcaksu+limon--> vc için. Fındık ceviz aralarda, bol dua. Tabiki takdiri İlahi çok şükür ama gayret sabır önemli. Hep bol giydim. Bi hafta pantolon giymedim etek dewam. Sürekli yatmadım, 4. Günden sonra baya yürüdüm Allah ım hepimize nasip etsin

Sorma cnm ya. Kizlar adina cok sevincliyim. İnsallah ikimiz icin de sevinebiliriz :)
Aynen canim ya sen ne zaman bakacan teste az kaldi senle aramizda bir gun var sanirim insallah bu ayin ugurudur hepimiz hamiş kalacaz bugun agrim oldu bian sonra kayboldu anlamadin sende varmi agri falan

Te
Tesekkur ederim canim benim istahim cok acildi hersey yiyorum süt icmeyide unutma bende surekli yatmiyorum evden cikmasamda her an yuruyus yapiyorum

:)tesekkur ederiz .Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin sende bizim gibi umutsuz tayfasindamiydin gunler gecmiyo

Aynen canim ya sen ne zaman bakacan teste az kaldi senle aramizda bir gun var sanirim insallah bu ayin ugurudur hepimiz hamiş kalacaz bugun agrim oldu bian sonra kayboldu anlamadin sende varmi agri falan
Ara ara agrim oluyo cnm. Sali gunu idrar testi yapcam.sonuca gore carsamba ya da cuma kan tahlili insallah

Bizde kimseye soylemedik sadece 3 kisi biliyor, ama insan bir zaman sonra paylasmak istiyor icinde tutamiyor, dedigin gibi tanimasakta burda insanlar birbirine destek oluyor, bu cok guzel birşey, bizi biz anliyoruz, 2 dusugum olsada umudum hep var , hayirlisi boyledir diyorum, inşallah hayirli zamanda hayirlisiyla bebislerimize kavuşuruz, senin transferin olmuş sanirim umarim bebisine kavusursun hayirlisiyla, sayfada pozitifler oldukça umut verici..

Bilmiyorum cnm ya. idrar testi yapariz diye konusmustuk aslinda esimle. Belki dediginiz gibi direkt kan testi yaparım

Canım sen progestan olarak iğne mi kullanıyorsun yaksa hap falan mı iğne olayı beni zorlamaya başladı biraz çok morardı artık bende ilaca mı geçsem doktoru arayıp
İğne beni de zorluyor artık ilaç dediğiniz hangisi acaba?2 estrofem 1 progestan iğne bir de vajinal jel şeklinde her gün kullanıyorum sizin ilaç programiniz nasıl acaba

İğne beni de zorluyor artık ilaç dediğiniz hangisi acaba?2 estrofem 1 progestan iğne bir de vajinal jel şeklinde her gün kullanıyorum sizin ilaç programiniz nasıl acaba
Ben progestan iğne ile estrofem kullanıyorum günde 3 kez, ama doktorum transferden sonra söylemişti iğnelere dayanabildiğin kadar dayan zorlandığın yerde ara iğneyi bırakıp progestanı vajinal jel olarak verelim demişti tabiki onların etkisi iğne kadar çok olmayabilir ama artık iğne yerleri çok acıyar

Evet çok aciyor iğneyi vurandan vurana da farkediyor bence.bende gebelik testine kadar iğneye devam ediyorum ama pozitif olursa inşallah Dr. Vajinal jeli ikiye çıkarabilir dedi hemşirem

Transferi olan yada hamile olan arkadaşlar bir sorum olacak transfer sabahı crinone jeli uyguladınızmı yoksa transfer sonrası akşammı yaptınız

Hayırlı cumalar Allah inş hepinizin bekleyişlerini hayırlı sonlandırır kucağınıza hayırlı bebişler verir bende bahçecide başladım üçüncü denemem dbakir a gidiyorum zeki beye haziran ı bekliyorum transfer için çok ta sabırsızlanıyorum hepinizin yolu aydın olsun sağlıkla

Bende diyarbakirdayim ama ben istanbul da yaptirdim sonuc bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…