Aynen canim ya sen ne zaman bakacan teste az kaldi senle aramizda bir gun var sanirim insallah bu ayin ugurudur hepimiz hamiş kalacaz bugun agrim oldu bian sonra kayboldu anlamadin sende varmi agri falanSorma cnm ya. Kizlar adina cok sevincliyim. İnsallah ikimiz icin de sevinebiliriz :)
Tesekkur ederim canim benim istahim cok acildi hersey yiyorum süt icmeyide unutma bende surekli yatmiyorum evden cikmasamda her an yuruyus yapiyorumBütün kokulu tuvalet kağıdı yumuşatıcı parfüm klozet kokusu aklınıza ne gelirse iptal.her öğlen göbek salataya konserve balık yedim, tahin pekmez sabahları, ananas, elma, muz aç karnına sabahları sıcaksu+limon--> vc için. Fındık ceviz aralarda, bol dua. Tabiki takdiri İlahi çok şükür ama gayret sabır önemli. Hep bol giydim. Bi hafta pantolon giymedim etek dewam. Sürekli yatmadım, 4. Günden sonra baya yürüdüm Allah ım hepimize nasip etsin
:)tesekkur ederiz .Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin sende bizim gibi umutsuz tayfasindamiydin gunler gecmiyoKızlar maşallah pozitifleri duymaya başlıyoruz cici anne adayları 5 ay önce tedaviye başlamadan önce bende burada yazılanları okuyup moral ve destek alıyordum şimdi kuzucuğumla 3 ayımızı bitirdik ve 4 de girdik bu stresli beklemeler endişeler hep olacak ne zaman ki kucağımıza alıcaz o zaman bitecek galiba :) öncelikle rahat olun zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında öyle çabuk geçiyor ki bizi yoran sadece günlere bağlı kalmak test günü kese günü kalp atışı günü v.s ama inanın geçiyor ve o elleri kollarının hareket ettiğini gördüğünüzde herşeyi unutuyorsunuz inşallah rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip eder miniklerimizi dualarım sizlerle ve dualarınızdada olmak dileğiyle...
Ara ara agrim oluyo cnm. Sali gunu idrar testi yapcam.sonuca gore carsamba ya da cuma kan tahlili insallahAynen canim ya sen ne zaman bakacan teste az kaldi senle aramizda bir gun var sanirim insallah bu ayin ugurudur hepimiz hamiş kalacaz bugun agrim oldu bian sonra kayboldu anlamadin sende varmi agri falan
Bizde kimseye soylemedik sadece 3 kisi biliyor, ama insan bir zaman sonra paylasmak istiyor icinde tutamiyor, dedigin gibi tanimasakta burda insanlar birbirine destek oluyor, bu cok guzel birşey, bizi biz anliyoruz, 2 dusugum olsada umudum hep var , hayirlisi boyledir diyorum, inşallah hayirli zamanda hayirlisiyla bebislerimize kavuşuruz, senin transferin olmuş sanirim umarim bebisine kavusursun hayirlisiyla, sayfada pozitifler oldukça umut verici..Canım inşallah şifa buluruz. Benim tüp bebek tedavisi gördüğümü eşim hariç 3 kişi biliyo. Söylemek istemedik kimseye. O yüzden bu grup beni çok iyi motive ediyo. Dışarda seni anlamayan ya da anlayamayan bi ton insan var. Ama burda hepimizin derdi aynı. Kimse kimseyi hor görecek durumda değil. Ben ocaktan Beri takip ediyodum. Biri hamile kaldığında eşime anlatıyodum. Bak onun da şusu busu varmış ama olmuş diye. Gerçi o her daim umutlu çok şükür. Bi gün benim de burda hikayem geçsin isterim. Ve de gerçekten umudun ne olduğunu çok daha iyi anladığımı düşünüyorum. Var mıdır böyle bişey. Görmediğin adını bilmediğin insanlara gayet içten dua ediyosun.bence müthiş bi şey.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. İnşallah en kısa zamanda hayalimiz gerçek olur
Hadi insallah bende ptesi yada sali ama niye direk kan testi yapmiyosun kiAra ara agrim oluyo cnm. Sali gunu idrar testi yapcam.sonuca gore carsamba ya da cuma kan tahlili insallah
Bende once idrar testi yapmistim, 6. Gun cikmadi 8. Gun ikinci cizgi silik belli olmustu 5. Gun embriyosu erken çıkabiliyor cnmAra ara agrim oluyo cnm. Sali gunu idrar testi yapcam.sonuca gore carsamba ya da cuma kan tahlili insallah
Ben demi once idrar testi bakayim negatif olunca bi umudun daha kaliyo kan olunca kesin oluyoBende once idrar testi yapmistim, 6. Gun cikmadi 8. Gun ikinci cizgi silik belli olmustu 5. Gun embriyosu erken çıkabiliyor cnm
Hadi bakalim bana bilgi ver bende yaparim artik canim hadi hayirlisi allahim kucagimizi bos birrakmasinBilmiyorum cnm ya. idrar testi yapariz diye konusmustuk aslinda esimle. Belki dediginiz gibi direkt kan testi yaparım
İğne beni de zorluyor artık ilaç dediğiniz hangisi acaba?2 estrofem 1 progestan iğne bir de vajinal jel şeklinde her gün kullanıyorum sizin ilaç programiniz nasıl acabaCanım sen progestan olarak iğne mi kullanıyorsun yaksa hap falan mı iğne olayı beni zorlamaya başladı biraz çok morardı artık bende ilaca mı geçsem doktoru arayıp
Ben progestan iğne ile estrofem kullanıyorum günde 3 kez, ama doktorum transferden sonra söylemişti iğnelere dayanabildiğin kadar dayan zorlandığın yerde ara iğneyi bırakıp progestanı vajinal jel olarak verelim demişti tabiki onların etkisi iğne kadar çok olmayabilir ama artık iğne yerleri çok acıyarİğne beni de zorluyor artık ilaç dediğiniz hangisi acaba?2 estrofem 1 progestan iğne bir de vajinal jel şeklinde her gün kullanıyorum sizin ilaç programiniz nasıl acaba
Evet çok aciyor iğneyi vurandan vurana da farkediyor bence.bende gebelik testine kadar iğneye devam ediyorum ama pozitif olursa inşallah Dr. Vajinal jeli ikiye çıkarabilir dedi hemşiremBen progestan iğne ile estrofem kullanıyorum günde 3 kez, ama doktorum transferden sonra söylemişti iğnelere dayanabildiğin kadar dayan zorlandığın yerde ara iğneyi bırakıp progestanı vajinal jel olarak verelim demişti tabiki onların etkisi iğne kadar çok olmayabilir ama artık iğne yerleri çok acıyar
Canım inşallah şifa buluruz. Benim tüp bebek tedavisi gördüğümü eşim hariç 3 kişi biliyo. Söylemek istemedik kimseye. O yüzden bu grup beni çok iyi motive ediyo. Dışarda seni anlamayan ya da anlayamayan bi ton insan var. Ama burda hepimizin derdi aynı. Kimse kimseyi hor görecek durumda değil. Ben ocaktan Beri takip ediyodum. Biri hamile kaldığında eşime anlatıyodum. Bak onun da şusu busu varmış ama olmuş diye. Gerçi o her daim umutlu çok şükür. Bi gün benim de burda hikayem geçsin isterim. Ve de gerçekten umudun ne olduğunu çok daha iyi anladığımı düşünüyorum. Var mıdır böyle bişey. Görmediğin adını bilmediğin insanlara gayet içten dua ediyosun.bence müthiş bi şey.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. İnşallah en kısa zamanda hayalimiz gerçek olur
Canim benim gunde 2 taneydi sabahta yaptim aksamda bence yapman gereliTransferi olan yada hamile olan arkadaşlar bir sorum olacak transfer sabahı crinone jeli uyguladınızmı yoksa transfer sonrası akşammı yaptınız
Bende diyarbakirdayim ama ben istanbul da yaptirdim sonuc bekliyorumHayırlı cumalar Allah inş hepinizin bekleyişlerini hayırlı sonlandırır kucağınıza hayırlı bebişler verir bende bahçecide başladım üçüncü denemem dbakir a gidiyorum zeki beye haziran ı bekliyorum transfer için çok ta sabırsızlanıyorum hepinizin yolu aydın olsun sağlıkla
Cnm sabah da kullandm ben jeli.doktor kullan ilaclarinin hepsini demistiTransferi olan yada hamile olan arkadaşlar bir sorum olacak transfer sabahı crinone jeli uyguladınızmı yoksa transfer sonrası akşammı yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?