- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Müjdeli haberlerin olur inş ben mardinde oturuyorumBende diyarbakirdayim ama ben istanbul da yaptirdim sonuc bekliyorum
Teşekkür ederim canımCanim benim gunde 2 taneydi sabahta yaptim aksamda bence yapman gereli
Teşekkür ederim canımCnm sabah da kullandm ben jeli.doktor kullan ilaclarinin hepsini demisti
Bende istanbul düşünmüştüm eşimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle dbakir da yaptım öncesinde vene vidi de iki tane başarısız denemem olmuştu ama zeki beyin tedavisi tabikide çok başka işinde çok titiz dikkatli hastaya güven veren bi doktor herşey çok ii ilerliyor bakalimMüjdeli haberlerin olur inş ben mardinde oturuyorum
AMMMİİNNN CNM İNŞALLAHHayirli cumalar canlar..bu mubarek gunde Allah gönlümzdekini versin hayırlısıyla :)
4günde bir iğnem var vajinal jel estrofem vitamin aspirin bi hap daha vardı unuttum. Ewde değilim deİğne beni de zorluyor artık ilaç dediğiniz hangisi acaba?2 estrofem 1 progestan iğne bir de vajinal jel şeklinde her gün kullanıyorum sizin ilaç programiniz nasıl acaba
Amin canimHayirli cumalar canlar..bu mubarek gunde Allah gönlümzdekini versin hayırlısıyla :)
Bende cok arastirdim canim veni vidi cok kötü diye duydum suan en iyi merkezde yapmanin rahatligi var sizin sorununuz neydi ben zeki beye isinamadim ondan istanbul dusundumBende istanbul düşünmüştüm eşimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle dbakir da yaptım öncesinde vene vidi de iki tane başarısız denemem olmuştu ama zeki beyin tedavisi tabikide çok başka işinde çok titiz dikkatli hastaya güven veren bi doktor herşey çok ii ilerliyor bakalim
Benim Tüplerim hasarlıydı hamile kalamıyordum laparaskopi oldum talip beyde ardından bi aşılama iki tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra istanbula Bülent beye gittik Tüplerim açıktı ama hasarlıydı Bülent bey ikisinide bağlattı tüp bebek şansını artırır diye zeki bey gereksiz yere bağlatıldığını söyledi zaten geçiş izlenmiş tüplerde bütün tahliller yumurta rezervi herşey normal ama normal yoldan gebe kalamıyorum artıkBende cok arastirdim canim veni vidi cok kötü diye duydum suan en iyi merkezde yapmanin rahatligi var sizin sorununuz neydi ben zeki beye isinamadim ondan istanbul dusundum
Kan testi kesin sonuc ama ben verilen günü bekledigim icin once onu yapmistim :) cikmasada erken diye uzulmem diye dusundum ki 6. Gun erkendi ama kan testi erken yaparsaniz dusuk değer olursa üzülürsunuz kafaya takarsiniz falan yada kimyasal olma ihtimali oluyorBen demi once idrar testi bakayim negatif olunca bi umudun daha kaliyo kan olunca kesin oluyo
Zeki beyde bana ameliyat dedi olmadim istanbula gittim cok sukur gerek yok dediler orda suan transfer sonucumu bekliyorum hakkinda hayirlisi olsun bende bugune dek yanlis tedavilerle bu hale geldim suan ki merkezimden de cok memnunum hic aklimda soru isareti yok allahim kucagimizi bos birakmasin zor bi surecti allah aratmasin bidahaBenim Tüplerim hasarlıydı hamile kalamıyordum laparaskopi oldum talip beyde ardından bi aşılama iki tane başarısız tüp bebek denemesinden sonra istanbula Bülent beye gittik Tüplerim açıktı ama hasarlıydı Bülent bey ikisinide bağlattı tüp bebek şansını artırır diye zeki bey gereksiz yere bağlatıldığını söyledi zaten geçiş izlenmiş tüplerde bütün tahliller yumurta rezervi herşey normal ama normal yoldan gebe kalamıyorum artık
Senin yine iyiymiş benim de sonuç belli olsun ona göre bir ilaç reçete eder inşallah selen hn4günde bir iğnem var vajinal jel estrofem vitamin aspirin bi hap daha vardı unuttum. Ewde değilim de
Amin Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bende zeki beyin doğru bi karar olduğunu düşünüyorum senin sorunun neZeki beyde bana ameliyat dedi olmadim istanbula gittim cok sukur gerek yok dediler orda suan transfer sonucumu bekliyorum hakkinda hayirlisi olsun bende bugune dek yanlis tedavilerle bu hale geldim suan ki merkezimden de cok memnunum hic aklimda soru isareti yok allahim kucagimizi bos birakmasin zor bi surecti allah aratmasin bidaha
Canim benim çikolata kistim var sol tüpumde şekil bozuklugu yapmis diger tüpümdede alta doğru bi tikaniklik var bide haşimato hastasiyim ama ameliyat gerektiren bi durum degil su anda önemli olan doktoruna güvenmek zeki beydede bu guveni hissettiysen güzel herkeste ayni etki olmuyo iste hakkimizda hayirlisi canimAmin Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bende zeki beyin doğru bi karar olduğunu düşünüyorum senin sorunun ne
Canim sen mersinde misin ben de mersindeyim tup bebek maceramız başlıyor benimde . Çikolata kistim vardı ameliyat oldum . Benimle tecrubelerini paylaşır misin.Yok canim ikinci denemem ne yazikki mersin tup bebekte yaptim tam bi paragoz merkezdi sonradan caktik benim tüpte problem var çikolata kisti bide haşimatom var erbil bey %65dedi bana bu iyi bir yuzde ama ne bileyim sonucta veren allah umarim nasibimizde vardir
Canim merhaba evet mersindeydim bi kac ay once diyarbakira geldik senden bi ricam ne olur mersin tup bebek merkezinde yapma baska ne ögrenmek istiyorsan sor bu arada kac yasindasinCanim sen mersinde misin ben de mersindeyim tup bebek maceramız başlıyor benimde . Çikolata kistim vardı ameliyat oldum . Benimle tecrubelerini paylaşır misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?