Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Çikolata kistin kaç cm di ki ameliyat oldun bide nerde oldun
Mersin tup bebeğin kapısına bile uğramadim. Gitmeyi de düşünmüyorum .adana düşünmüştüm başkent veya acıbadem sonra vazgeçtim . Benim.kist 6 cm civarindaydi istanbulda yucel karaman yaptı ameliyatı sisli memorial da oldum

Keske o donem biride beni uyarsaydi sanslisin bu konuda ben memorial şisli bahceci arasinda kalmistim sonr bahceci de karar aldim insallah hayirlisiyla pozitifi görürüz sormak istedigin aklina takilan birsey varsa cekinmeden sorbilirsin

Keske o donem biride beni uyarsaydi sanslisin bu konuda ben memorial şisli bahceci arasinda kalmistim sonr bahceci de karar aldim insallah hayirlisiyla pozitifi görürüz sormak istedigin aklina takilan birsey varsa cekinmeden sorbilirsin
Cnm yapcak misin test.ne karar aldin son olarak

Doktorun kim canım bahçecide memnun musun . İstanbulda kaç gün kalıyorsun bu süreçte ve nerde kalıyorsun

Cnm yapcak misin test.ne karar aldin son olarak
Canim hic cesaretim yok nasil yapacaz bilmiyorum sen ne yaptin sali idrardan mi bakacan buyuk ihtimal bende senin gibi yapacam allahim insallah pozitif cikacak ama korkuyorum test gunu yaklastikca daha stres oluyo insan nasil bakacaz ya

Benim sabah gelen jelde hafif kahve lekeler vardi. Korktum biraz. Carsamba kan testi yapcam. Cuma da tekrar edicem kan testino insallah

H helbestgevo gidiş geliş de pahalı olur gibi. Hangi otelde kaldın canım güzel miydi. Yumurta toplanana kadar agrin oluyor mu
Canim bence daha uygun olur dusun seni 5 gun sonra cagiracaklar 5 gun otel en kotu ihtimal 500 tutsun gidis gelisin 300 tutar yemek falanda ekstra tutmicak ben bi yakinim vasitasiyla gittim otel 100 tl ye verdiler ama 150 falan herhalde normal ucreti mecidiyeköy de monarch vite otelde kaldim canim yumurta toplama isleminden sonra agrin oluyo evet ama zaten hastene de agrin olmasin diye epey ilac veriyolar sonrasinda cok bi agrim olmadi

Aradım evet ilaçlarımı devam etmemi söylediler ama daha randevu almadım şehir dışındayım ben o yüzden burda bir doktora karar verip gitmem lazım acaba ne zaman kese gözüküyor ne zaman gitmeliyim onuda bilmiyorum

Hayırlı olsun bebeğin.. dilerim sağlıkla dewam eder. Keseyi, 2.kan tahlilinden 15 gün sonra net olarak + kalp atışıyla birlikte görebilirsin. Daha erken gidersen dayanamayıp, kalp atışı duyulmaz, ki bu en mühimi.. Bahçeci doktorları 15 gün sonra çağırıyor bu sebeple..

Tedaviye ilk basladigim siralarda hamile kalmistin canim sen.masallah 3 ay bitmis. Cinsiyeti belli oldu mu miniğin

Mersinden uçakla gidicem eşimle daha pahali olur gibi ama bakalım . O gün gelince daha iyi netleşir. Mersinde gittiğin bir doktor var miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…