- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Yok canim ama yaşam hastanesinde iyi bir doktor vardi diye biliyorum ben erdemlide hastanede calistigim icin hastanemin doktorlariyla görsyorduk esinle gideceksen şişlide uygun güzel apartlar var gecelegi 100 hatta daha uyguna da bulursun hakkinizda hayirlisi insallahMersinden uçakla gidicem eşimle daha pahali olur gibi ama bakalım . O gün gelince daha iyi netleşir. Mersinde gittiğin bir doktor var miydi
Evet eşimle giderim canım. Merkez seçmek zormus. Bahceci hiç aklımda yoktu şimdi düşünüyorum. 1. Tercih bruksel tup bebek merkezi 2. Ve 3. Tercih hep değişiyor nedense .Yok canim ama yaşam hastanesinde iyi bir doktor vardi diye biliyorum ben erdemlide hastanede calistigim icin hastanemin doktorlariyla görsyorduk esinle gideceksen şişlide uygun güzel apartlar var gecelegi 100 hatta daha uyguna da bulursun hakkinizda hayirlisi insallah
Tedaviye ilk basladigim siralarda hamile kalmistin canim sen.masallah 3 ay bitmis. Cinsiyeti belli oldu mu miniğin
Haha cok heycanli. Ben catlarim :)Darısı başınıza olsun.. zaman çabuk geçiyorhenüz belli değil ama ben zaten öğrenmek istemiyorum, doktor ağzından kaçırmazsa..
Sen diger merkezleri bi söyle istersen ama bahceci ilk siralarda olmali türkiyenin en iyi labaratuvar orasi canimEvet eşimle giderim canım. Merkez seçmek zormus. Bahceci hiç aklımda yoktu şimdi düşünüyorum. 1. Tercih bruksel tup bebek merkezi 2. Ve 3. Tercih hep değişiyor nedense .
Brüksel, bahçeci ,sisli memorialSen diger merkezleri bi söyle istersen ama bahceci ilk siralarda olmali türkiyenin en iyi labaratuvar orasi canim
Bürüksel hakkinda bi bilgim yok canim ama sisliye gittim semra hanima muane tedavimi onda yapmak istedim gittigimde ki son dakikaya kadar orayi dusundum bir ay onceden yazisiyodum gorusuyodum ama beni semra hanimdan once baska bi doktora yonlendirdiler hemsire gergin doktor sinirli semra hanima ulasman sorun oldu tabi bu benim bakis acim taksiye atladigim gibi bahceciye gittim iyikide gitmisim sonucum daha belli degil ama yinede iyiki erbil beyi tanimisimBrüksel, bahçeci ,sisli memorial
Cnm hadi yarin test yaptiralim *-* bakalim ne cikcakBürüksel hakkinda bi bilgim yok canim ama sisliye gittim semra hanima muane tedavimi onda yapmak istedim gittigimde ki son dakikaya kadar orayi dusundum bir ay onceden yazisiyodum gorusuyodum ama beni semra hanimdan once baska bi doktora yonlendirdiler hemsire gergin doktor sinirli semra hanima ulasman sorun oldu tabi bu benim bakis acim taksiye atladigim gibi bahceciye gittim iyikide gitmisim sonucum daha belli degil ama yinede iyiki erbil beyi tanimisim
İdrar testimi:)Cnm hadi yarin test yaptiralim *-* bakalim ne cikcak
Ben çok umutsuzum ve çok korkuyorum nasil bakacam bilmiyorum saat kacta yapalimCnm hadi yarin test yaptiralim *-* bakalim ne cikcak
Kan testi yaptrcam ben. Dun doktoru aradim yaptirabilirsin DediBen çok umutsuzum ve çok korkuyorum nasil bakacam bilmiyorum saat kacta yapalim
Sen ne hissdiyorsun varmi bi belirti falanKan testi yaptrcam ben. Dun doktoru aradim yaptirabilirsin Dedi
İnsallah cnm. İyi hissediyorum. Dun bi iki damla kanamam oldu. İgne yaptrdim acile gidip. Yarin gidip kan testini yaptircaz. Dua edelim birbirimizeEşime söyledim simdi bakalim dedi oda yarin insallah ikimizde pozitif güzel haberle doneriz sayfaya
Tutunma kanamasidir insallah canim bende oda olmadi hic bisey yok ben hic iyi hissetmiyom iki gecedir uyuyamiyorum teste bile gerek duymicam o kadar eminim olmadigindanİnsallah cnm. İyi hissediyorum. Dun bi iki damla kanamam oldu. İgne yaptrdim acile gidip. Yarin gidip kan testini yaptircaz. Dua edelim birbirimize
Sen baktinmi ki idrar testiİcini ferah tut cnm bmm. Allah yardimcimiz olsun. Keske bi idrar testi yapsan. O zaman kan testinde daha rahat olursun
Baktim.belli belirsiz var gibi geldi bana. Esim anlam yükleme sonra moralin bozuluyo dedigi icin ses edemedimSen baktinmi ki idrar testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?