Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Insallah tutunma kanamasidir senin 10. Gün dimi bende sadece agri oluyo bugun agri sekli batmaya döndu ama hic bir his yok sadece umutlanmaya korkuyorum idrar testini sabah ilk idrar la yapsaydin
İlk idrarla yapmadim cnm. Hatta saat 4 müydü ne. Nöbetçi eczane bulabilirsen yap. Bi arkadasin 8.gün cikmisti mesela iki çizik :)

İlk idrarla yapmadim cnm. Hatta saat 4 müydü ne. Nöbetçi eczane bulabilirsen yap. Bi arkadasin 8.gün cikmisti mesela iki çizik :)
Eşim eczanede calisiyo söylesemmi acaba gidip alirda hemen ben korkuyorum ya çikmazsa offf ya test günü gelmez diyoduk şimdide cesaret edemiyoruz :)

5 gün 2 taneside genelde herkesin idrarda hafifte olsa belirgindi benim hiç yok cok kötü oldum insallah dedigin gibidir
Canim idrarda çıkmayı kanda çıkanlar var strese girme şimdi belki hamilesin üzülme. Ayrıca gec tutunmus olabilir lütfen ilaçlarını aksatma dua et. RABBİM herseyin hayirlisini nasip etsin kuzum

Canim idrarda çıkmayı kanda çıkanlar var strese girme şimdi belki hamilesin üzülme. Ayrıca gec tutunmus olabilir lütfen ilaçlarını aksatma dua et. RABBİM herseyin hayirlisini nasip etsin kuzum
Bilmiyorum insallah dedigin gibidir bizimkilere belli ettiremiyorum ama bagira bagira aglamak istiyorum iinsallah daha belli degildir insallah kanda pozitifi görurum

Bilmiyorum insallah dedigin gibidir bizimkilere belli ettiremiyorum ama bagira bagira aglamak istiyorum iinsallah daha belli degildir insallah kanda pozitifi görurum
Cnm bnm bi tanıdığım kaç.aylık hamileydi gene de idrarda çıkmıyodu da kanda çıkıyodu. Ümit edicez
Allah a bırakcaz. Bana embriyoloji uzmanı öyle söylemişti. Elimizden geleni yaptık 5.güne kadar geldi. Bu saatten sonra olması olmaması bize bağlı değil. Dua et,kendini sakın yıpratma.

Hayırlısını işte canım . Çok zor süreçler biliyorum . Ablamin 8 yıl çocuğu olmadı şimdi ikizleri var maşallah . Onunla da yaşadım bu stresleri şimdi siraa bana geldi.ben cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim azalmıştır belki aynı zamanda pkoluyum eşimde morfoloji % 1. .

Cnm bana bahçeciyi öneren kişinin eşinde de dedğin gibi problem vardı. Üstelik sperm de yok denecek kadar azdı. Düşün ameliyat oldu iki tane düzgün sperm hücresi elde ettiler. İki yumurtayı döllediler ve ikisi de tuttu.bi kız bi erkek bebekleri var şimdi. Ben de umutsuzdum ama düşünsenize olcağı varsa nasıl da güzel oluyo. Hayırlısı demek gerek.

Ben bazen umutsuz oluyorum ama Allah büyük. İnşallah Rabbim isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin . Eşimde sperm var ama morfolojisi bozuk .

Ben bazen umutsuz oluyorum ama Allah büyük. İnşallah Rabbim isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin . Eşimde sperm var ama morfolojisi bozuk .
Hepimizin derdi ayrı işte. Nedense bazen ben de kendimi normal olarak göremiyorum. Arkadaşlar konuşuyo işte 2.yi şu aya denk getircez filan diye şaşıp kalıyorum mesela. Büyük lüks bana göre. Ama pes etmeyelim. İnanalım ki olsun. Yoksa kenara çekilip sinmek en kolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…