- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Insallah tutunma kanamasidir senin 10. Gün dimi bende sadece agri oluyo bugun agri sekli batmaya döndu ama hic bir his yok sadece umutlanmaya korkuyorum idrar testini sabah ilk idrar la yapsaydinBide tam onun ustune kanamam oldu lafam karisti
İlk idrarla yapmadim cnm. Hatta saat 4 müydü ne. Nöbetçi eczane bulabilirsen yap. Bi arkadasin 8.gün cikmisti mesela iki çizik :)Insallah tutunma kanamasidir senin 10. Gün dimi bende sadece agri oluyo bugun agri sekli batmaya döndu ama hic bir his yok sadece umutlanmaya korkuyorum idrar testini sabah ilk idrar la yapsaydin
Eşim eczanede calisiyo söylesemmi acaba gidip alirda hemen ben korkuyorum ya çikmazsa offf ya test günü gelmez diyoduk şimdide cesaret edemiyoruz :)İlk idrarla yapmadim cnm. Hatta saat 4 müydü ne. Nöbetçi eczane bulabilirsen yap. Bi arkadasin 8.gün cikmisti mesela iki çizik :)
Yavrum bu kadar kasma kendini. Stres de iyi bisey degil bizim icin. Her sey olcagna variyo.nasibimizde varsa olcakEşim eczanede calisiyo söylesemmi acaba gidip alirda hemen ben korkuyorum ya çikmazsa offf ya test günü gelmez diyoduk şimdide cesaret edemiyoruz :)
Doğru diyorsun canim ben en iyisi test alip yapiyim beni tekrar heveslendirdigin icin sagol canim :)Yavrum bu kadar kasma kendini. Stres de iyi bisey degil bizim icin. Her sey olcagna variyo.nasibimizde varsa olcak
Insallah canim *)İnsallah güpgüzel haberler verirsin cnm :)
Negatif hafif bile yok çizgi bugun 9. Günİnsallah güpgüzel haberler verirsin cnm :)
İdrar testine güvenme canım . Strese girme hemen . En iyisi kandan baktırmak . Kaçıncı gün embriyosuNegatif hafif bile yok çizgi bugun 9. Gün
5 gün 2 taneside genelde herkesin idrarda hafifte olsa belirgindi benim hiç yok cok kötü oldum insallah dedigin gibidirİdrar testine güvenme canım . Strese girme hemen . En iyisi kandan baktırmak . Kaçıncı gün embriyosu
Canim idrarda çıkmayı kanda çıkanlar var strese girme şimdi belki hamilesin üzülme. Ayrıca gec tutunmus olabilir lütfen ilaçlarını aksatma dua et. RABBİM herseyin hayirlisini nasip etsin kuzum5 gün 2 taneside genelde herkesin idrarda hafifte olsa belirgindi benim hiç yok cok kötü oldum insallah dedigin gibidir
Bilmiyorum insallah dedigin gibidir bizimkilere belli ettiremiyorum ama bagira bagira aglamak istiyorum iinsallah daha belli degildir insallah kanda pozitifi görurumCanim idrarda çıkmayı kanda çıkanlar var strese girme şimdi belki hamilesin üzülme. Ayrıca gec tutunmus olabilir lütfen ilaçlarını aksatma dua et. RABBİM herseyin hayirlisini nasip etsin kuzum
Cnm bnm bi tanıdığım kaç.aylık hamileydi gene de idrarda çıkmıyodu da kanda çıkıyodu. Ümit edicezBilmiyorum insallah dedigin gibidir bizimkilere belli ettiremiyorum ama bagira bagira aglamak istiyorum iinsallah daha belli degildir insallah kanda pozitifi görurum
Hayırlısını işte canım . Çok zor süreçler biliyorum . Ablamin 8 yıl çocuğu olmadı şimdi ikizleri var maşallah . Onunla da yaşadım bu stresleri şimdi siraa bana geldi.ben cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim azalmıştır belki aynı zamanda pkoluyum eşimde morfoloji % 1. .Bilmiyorum insallah dedigin gibidir bizimkilere belli ettiremiyorum ama bagira bagira aglamak istiyorum iinsallah daha belli degildir insallah kanda pozitifi görurum
Cnm bana bahçeciyi öneren kişinin eşinde de dedğin gibi problem vardı. Üstelik sperm de yok denecek kadar azdı. Düşün ameliyat oldu iki tane düzgün sperm hücresi elde ettiler. İki yumurtayı döllediler ve ikisi de tuttu.bi kız bi erkek bebekleri var şimdi. Ben de umutsuzdum ama düşünsenize olcağı varsa nasıl da güzel oluyo. Hayırlısı demek gerek.Hayırlısını işte canım . Çok zor süreçler biliyorum . Ablamin 8 yıl çocuğu olmadı şimdi ikizleri var maşallah . Onunla da yaşadım bu stresleri şimdi siraa bana geldi.ben cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim azalmıştır belki aynı zamanda pkoluyum eşimde morfoloji % 1. .
Ben bazen umutsuz oluyorum ama Allah büyük. İnşallah Rabbim isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin . Eşimde sperm var ama morfolojisi bozuk .Cnm bana bahçeciyi öneren kişinin eşinde de dedğin gibi problem vardı. Üstelik sperm de yok denecek kadar azdı. Düşün ameliyat oldu iki tane düzgün sperm hücresi elde ettiler. İki yumurtayı döllediler ve ikisi de tuttu.bi kız bi erkek bebekleri var şimdi. Ben de umutsuzdum ama düşünsenize olcağı varsa nasıl da güzel oluyo. Hayırlısı demek gerek.
Hepimizin derdi ayrı işte. Nedense bazen ben de kendimi normal olarak göremiyorum. Arkadaşlar konuşuyo işte 2.yi şu aya denk getircez filan diye şaşıp kalıyorum mesela. Büyük lüks bana göre. Ama pes etmeyelim. İnanalım ki olsun. Yoksa kenara çekilip sinmek en kolayıBen bazen umutsuz oluyorum ama Allah büyük. İnşallah Rabbim isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin . Eşimde sperm var ama morfolojisi bozuk .
Mustafa bahçeci bnm doktorum. Kübra hanım var bide yanındaPeki bahçecide hangi doktora gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?