- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
Insallah canim dua et banaCanim hemen ümitsizliğe kapılma. Bi yarın olsun. Kan testinde kesinleşcek sonuçta
Allahim hayirlisini nasip etsin canim benim esimde sorun yok sorun benim cikolata kistim ciddi bir sorun olmamasina eagmen niye tutmadi anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi sende pes etme allah iyilere denk getirsinHayırlısını işte canım . Çok zor süreçler biliyorum . Ablamin 8 yıl çocuğu olmadı şimdi ikizleri var maşallah . Onunla da yaşadım bu stresleri şimdi siraa bana geldi.ben cikolata kistinden ameliyat oldum rezervim azalmıştır belki aynı zamanda pkoluyum eşimde morfoloji % 1. .
Rahim filmi çekildi di mi canim. Ayrıca daha sonuç belli değil bekle kan testi yaptir bakalımAllahim hayirlisini nasip etsin canim benim esimde sorun yok sorun benim cikolata kistim ciddi bir sorun olmamasina eagmen niye tutmadi anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi sende pes etme allah iyilere denk getirsin
Evet canim rahim filmi çekildi ciddi bir sorun yok denildi tüp bebeği etkileyen muhtemelen negatif cikarsa ameliyat yaparlar ama ben yaptirmicamRahim filmi çekildi di mi canim. Ayrıca daha sonuç belli değil bekle kan testi yaptir bakalım
Lütfen msjimi gören herkes bana dua edin yarin kanda baktiracam insallah bebeklerim benimledir
İnsallah canim.Rabbim. gönlünde olanı hakkında hayirli kilsinLütfen msjimi gören herkes bana dua edin yarin kanda baktiracam insallah bebeklerim benimledir
Teşekkür ederim canim insallah yarin pozitif olacak benimde ara sira öyle agrilarim var taktiri ilahi elimizden birsey gelmiyo duadan baskaO idrar testine hiç güvenme bir keresinde beni hamile ilan etmişti olmadığım halde 1000 de 1 olan olmuştu.. transfer sonrası bende hiç birşey hissetmiyordum hatta hareketlerime bile pek önem vermedim kasık ağrılarım vardı hep regl olucakmış gibi ama bak sonuç allah 'a şükür.. hiç üzülme.. eğer olmazsa bile hayırlısı buymuş de allah'a dua et.. dualarım seninle
Amin canimİnsallah canim.Rabbim. gönlünde olanı hakkında hayirli kilsin
İnşallah canım umutsuz olma inan benim hala bir belirtim yok belirti aramak boşunaymış anladımLütfen msjimi gören herkes bana dua edin yarin kanda baktiracam insallah bebeklerim benimledir
Belirti değilde csnim idrar testi umudumu kirdi tamam cok umut etmeye korkuyodum ama ne bileyim alt üst oldum sen idrar testine bakmismiydinİnşallah canım umutsuz olma inan benim hala bir belirtim yok belirti aramak boşunaymış anladım
Evet 9. Gün bakmıştım silik bir çizgi vardı çok net değildi o yüzden dayanamayıp ertesi gün kan testi yaptırdımBelirti değilde csnim idrar testi umudumu kirdi tamam cok umut etmeye korkuyodum ama ne bileyim alt üst oldum sen idrar testine bakmismiydin
Benim 8. Gün oluyomus bugun transfer günuni saymiyormusuz halen umut var insallah yarin bir mucize olurEvet 9. Gün bakmıştım silik bir çizgi vardı çok net değildi o yüzden dayanamayıp ertesi gün kan testi yaptırdım
Canim benim 10.gün bugun. Transfer gününu saymayinca. O yuzden biraz umutlu ol artik lutfennBenim 8. Gün oluyomus bugun transfer günuni saymiyormusuz halen umut var insallah yarin bir mucize olur
Peki yarin da bekliyimmi kan testi icin yoksa yarin yapayimm miCanim benim 10.gün bugun. Transfer gününu saymayinca. O yuzden biraz umutlu ol artik lutfenn
Tesekkur ederim canim Bugünde baktim yoktu sabah idrarinda ama carsamba gunu direk kan testi bakacam insallah rabbim nasip etmistir dün cok kötuüydüm ama bugun daha umutluyum insallah pozitifi görecem hepimiz saglikla kucagimiza alacaz insallah9.gün benim çıkmıştı. Az çok belli olabilir. Ama 12. Gün fln daha da netleşir. Ben dayanamadım yaptım.idrar da sabahları daha net çıkar. 8. Gün idrarda çıkmayabilir. Ona güvenme bencede. Dua et cnm. Bizimkilere arkadaş versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?