Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allahim hayirlisini nasip etsin canim benim esimde sorun yok sorun benim cikolata kistim ciddi bir sorun olmamasina eagmen niye tutmadi anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi sende pes etme allah iyilere denk getirsin

E="helbestgevo, post: 46503135, member: 744168"]Insallah canim dua et bana [/QUOTE]
Ederim tabiki cnm bnm. Sikma canini hayirlisiyla guzel gunlerimiz olcak

Allahim hayirlisini nasip etsin canim benim esimde sorun yok sorun benim cikolata kistim ciddi bir sorun olmamasina eagmen niye tutmadi anlamiyorum vardir rabbimin bir bildigi sende pes etme allah iyilere denk getirsin
Rahim filmi çekildi di mi canim. Ayrıca daha sonuç belli değil bekle kan testi yaptir bakalım

Lütfen msjimi gören herkes bana dua edin yarin kanda baktiracam insallah bebeklerim benimledir

O idrar testine hiç güvenme bir keresinde beni hamile ilan etmişti olmadığım halde 1000 de 1 olan olmuştu.. transfer sonrası bende hiç birşey hissetmiyordum hatta hareketlerime bile pek önem vermedim kasık ağrılarım vardı hep regl olucakmış gibi ama bak sonuç allah 'a şükür.. hiç üzülme.. eğer olmazsa bile hayırlısı buymuş de allah'a dua et.. dualarım seninle

Teşekkür ederim canim insallah yarin pozitif olacak benimde ara sira öyle agrilarim var taktiri ilahi elimizden birsey gelmiyo duadan baska

9.gün kan testinde pkzitif alan.arkadaslar vardi yanlis hatirlamiyosam. Ama herkeste belli olcak diye bisey de yok cnm ne yazik ki. O yüzden gonlunden ne geciyosa onu yap bence

Merhaba fulya bahçecide tedavi görenler. Genetik tarama yaptıranlar cgh mi yoksa ngs mi (yeni nesil genetik tarama) uygulanıyor. Ngs varsa ücreti nedir Teşekkürler

9.gün benim çıkmıştı. Az çok belli olabilir. Ama 12. Gün fln daha da netleşir. Ben dayanamadım yaptım.idrar da sabahları daha net çıkar. 8. Gün idrarda çıkmayabilir. Ona güvenme bencede. Dua et cnm. Bizimkilere arkadaş versin rabbim

Tesekkur ederim canim Bugünde baktim yoktu sabah idrarinda ama carsamba gunu direk kan testi bakacam insallah rabbim nasip etmistir dün cok kötuüydüm ama bugun daha umutluyum insallah pozitifi görecem hepimiz saglikla kucagimiza alacaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…