- 7 Mart 2016
- 151
- 13
- 13
- 42
12. Günu beklicem canim insallah pozitiftir9.gün kan testinde pkzitif alan.arkadaslar vardi yanlis hatirlamiyosam. Ama herkeste belli olcak diye bisey de yok cnm ne yazik ki. O yüzden gonlunden ne geciyosa onu yap bence
Şimdi sonucu aldım 14. gün sonucum 1284 sizce ikizmidir acabaBu korkular hiç bitmeyecek galiba bende bu gün tekrardan test yaptırdım sonucu bekliyorum ama gerginim ya yükselmediyse diye yani bu böyle çocuklar doğana kadar gidiyor yok kalp atışı yok sağlığı sürekli endişeleneceğiz
Degerle ilgisi yok canim benim cok daha yuksekti ama tek gebelik,bnm yarim kadar degeri olup ikizi olan vardi. saglikla devam etsin insallahŞimdi sonucu aldım 14. gün sonucum 1284 sizce ikizmidir acaba
peki o zaman bekleyip göreceğiz :) hayırlısı neyse o olsun artık peki bir şey sorucam ben bugüne kadar hep progestan iğne yaptırıyordum ama iğne yerleri kötü olunca bugün hemşireye sordum crino jele geç o zaman dedi günde bir kere dedi günde bir kere az olmasın korkuyorum sizinki kaç kere acabaDegerle ilgisi yok canim benim cok daha yuksekti ama tek gebelik,bnm yarim kadar degeri olup ikizi olan vardi. saglikla devam etsin insallah
Tedavi görenler cevap verebilir misiniz acaba. Ngs mi yoksa cgh mi yapıldı size ayrıca gebelik aşısı ve era testi yapıldı mı size?Merhaba fulya bahçecide tedavi görenler. Genetik tarama yaptıranlar cgh mi yoksa ngs mi (yeni nesil genetik tarama) uygulanıyor. Ngs varsa ücreti nedir Teşekkürler
Canım hayırlı olsun darısı bize inşallah ☺peki o zaman bekleyip göreceğiz :) hayırlısı neyse o olsun artık peki bir şey sorucam ben bugüne kadar hep progestan iğne yaptırıyordum ama iğne yerleri kötü olunca bugün hemşireye sordum crino jele geç o zaman dedi günde bir kere dedi günde bir kere az olmasın korkuyorum sizinki kaç kere acaba
Canim baktinmi kan testine merak ettim9.gün kan testinde pkzitif alan.arkadaslar vardi yanlis hatirlamiyosam. Ama herkeste belli olcak diye bisey de yok cnm ne yazik ki. O yüzden gonlunden ne geciyosa onu yap bence
Kan testine gore pozitif canim. Prpgestan ignesi yaptiriyorum artik her gun kanamam oldugu icin. Doktor cuma günü yine yaptrmami söyledi. Dualarim seninle. İnsallah guzel ve hayirli haberlerini alcaz :)Canim baktinmi kan testine merak ettim
Ayyy çok sevindim insallah kanamanda durur saglikla kucagina alirsin rabbim banada nasip etsin carsamba bakacam bendeKan testine gore pozitif canim. Prpgestan ignesi yaptiriyorum artik her gun kanamam oldugu icin. Doktor cuma günü yine yaptrmami söyledi. Dualarim seninle. İnsallah guzel ve hayirli haberlerini alcaz :)
Amin cnm.isteyen herkese nasip etsin Allah. Dua edin bana daAyyy çok sevindim insallah kanamanda durur saglikla kucagina alirsin rabbim banada nasip etsin carsamba bakacam bende
Hayirli olsun tedavin oncelikle. Bana da memorial ve bahceciyi onerenler olmustu. bahceciye gelmeyi tercih ettim ve mustafa bahcecinin hastasiyim.şöyle bi durum var.mustafa bey cok cok yoğun.o olmadığında ya da meşgul olduğunda kübra hanım ilgileniyo her şeyle. Mustafa bey cuma ve cumartesileri olmuyo sanırım. Bnm için kübra hanım da çok iyi.o yüzden problem etmedim. Ama dersen ki hep doktorumu görmek onunla konuşmak isterim, o zaman diğerlerine de sor derim.burda genelde erbil bey ve güvenç beyin adı çok geciyo. Hakkında hayırlısı olsunmerhabaaaaaaaaaaa
uzun süren tüp bebek denemelerinden sonra bir de bahçeciye gitmeye karar verdim geçmişe dönük yazılarınızı okuyamadım o yüzden bana bahçeciyle ilgili bilgi verebilir misiniz hangi dr mesela bir de yaş sebebiyle amh düşük özellikle bu durumda giden arkadaş var mı acaba ilgi gösterirseniz çok sevinirim
Hayirli olsun tedavin oncelikle. Bana da memorial ve bahceciyi onerenler olmustu. bahceciye gelmeyi tercih ettim ve mustafa bahcecinin hastasiyim.şöyle bi durum var.mustafa bey cok cok yoğun.o olmadığında ya da meşgul olduğunda kübra hanım ilgileniyo her şeyle. Mustafa bey cuma ve cumartesileri olmuyo sanırım. Bnm için kübra hanım da çok iyi.o yüzden problem etmedim. Ama dersen ki hep doktorumu görmek onunla konuşmak isterim, o zaman diğerlerine de sor derim.burda genelde erbil bey ve güvenç beyin adı çok geciyo. Hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım ya teşekkür ederim ayrica seni de tebrik ediyorum darısı başımıza inşHayirli olsun tedavin oncelikle. Bana da memorial ve bahceciyi onerenler olmustu. bahceciye gelmeyi tercih ettim ve mustafa bahcecinin hastasiyim.şöyle bi durum var.mustafa bey cok cok yoğun.o olmadığında ya da meşgul olduğunda kübra hanım ilgileniyo her şeyle. Mustafa bey cuma ve cumartesileri olmuyo sanırım. Bnm için kübra hanım da çok iyi.o yüzden problem etmedim. Ama dersen ki hep doktorumu görmek onunla konuşmak isterim, o zaman diğerlerine de sor derim.burda genelde erbil bey ve güvenç beyin adı çok geciyo. Hakkında hayırlısı olsun
Allah razı olsun cnm. inşallah mutlu sonuç alırsın :)Sağol canım ya teşekkür ederim ayrica seni de tebrik ediyorum darısı başımıza inş
Tedavi görenler cevap verebilir misiniz acaba. Ngs mi yoksa cgh mi yapıldı size ayrıca gebelik aşısı ve era testi yapıldı mı size?
Kızlar cgh testi yaptıranlar vardı ama NGS yeni gelen bir test ve sanırım sadece bahcecide var muhtemelen cgh testinden daha iyi çünkü en son gelen test o bnce necati beyle konuş bu konularda en doğru bilgiyi o verir sanaCevap gelmiyorsa o testleri yaptirmamislardir yada isimlerini bilmiyorlardır kliniği arayarak ogrenebilirsin..
Benim nerdeyse tum randevularim cuma ve cumartesiye denk gelmisti o yuzden bahceci bulunamamisti. Ama opuda ve transferde o vardi. Olmadiginda kubra hanim bakiyo.Kartal 2 ve akaleli arkadaşlar cevabınız için teşekkürler. Ben mustafa bahçeciye gitmek istiyorum ama her zaman bulunmama durumu beni düşündürüyor. Önemli işlemlerde mesela transfer günü olmazsa ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?