Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bu korkular hiç bitmeyecek galiba bende bu gün tekrardan test yaptırdım sonucu bekliyorum ama gerginim ya yükselmediyse diye yani bu böyle çocuklar doğana kadar gidiyor yok kalp atışı yok sağlığı sürekli endişeleneceğiz

Şimdi sonucu aldım 14. gün sonucum 1284 sizce ikizmidir acaba

Degerle ilgisi yok canim benim cok daha yuksekti ama tek gebelik,bnm yarim kadar degeri olup ikizi olan vardi. saglikla devam etsin insallah
peki o zaman bekleyip göreceğiz :) hayırlısı neyse o olsun artık peki bir şey sorucam ben bugüne kadar hep progestan iğne yaptırıyordum ama iğne yerleri kötü olunca bugün hemşireye sordum crino jele geç o zaman dedi günde bir kere dedi günde bir kere az olmasın korkuyorum sizinki kaç kere acaba

Merhaba fulya bahçecide tedavi görenler. Genetik tarama yaptıranlar cgh mi yoksa ngs mi (yeni nesil genetik tarama) uygulanıyor. Ngs varsa ücreti nedir Teşekkürler
Tedavi görenler cevap verebilir misiniz acaba. Ngs mi yoksa cgh mi yapıldı size ayrıca gebelik aşısı ve era testi yapıldı mı size?

merhabaaaaaaaaaaa
uzun süren tüp bebek denemelerinden sonra bir de bahçeciye gitmeye karar verdim geçmişe dönük yazılarınızı okuyamadım o yüzden bana bahçeciyle ilgili bilgi verebilir misiniz hangi dr mesela bir de yaş sebebiyle amh düşük özellikle bu durumda giden arkadaş var mı acaba ilgi gösterirseniz çok sevinirim

Canım hayırlı olsun darısı bize inşallah ☺
ben günde bir progestan iğne bir crinone jel kullanıyorum ben de progestan iğneyi birakcam sorup.sanki tek jel az gibi geldi bana eğer bant ya da ilaç kullanmiyorsan

Kan testine gore pozitif canim. Prpgestan ignesi yaptiriyorum artik her gun kanamam oldugu icin. Doktor cuma günü yine yaptrmami söyledi. Dualarim seninle. İnsallah guzel ve hayirli haberlerini alcaz :)
Ayyy çok sevindim insallah kanamanda durur saglikla kucagina alirsin rabbim banada nasip etsin carsamba bakacam bende

Hayirli olsun tedavin oncelikle. Bana da memorial ve bahceciyi onerenler olmustu. bahceciye gelmeyi tercih ettim ve mustafa bahcecinin hastasiyim.şöyle bi durum var.mustafa bey cok cok yoğun.o olmadığında ya da meşgul olduğunda kübra hanım ilgileniyo her şeyle. Mustafa bey cuma ve cumartesileri olmuyo sanırım. Bnm için kübra hanım da çok iyi.o yüzden problem etmedim. Ama dersen ki hep doktorumu görmek onunla konuşmak isterim, o zaman diğerlerine de sor derim.burda genelde erbil bey ve güvenç beyin adı çok geciyo. Hakkında hayırlısı olsun

Sağol canım ya teşekkür ederim ayrica seni de tebrik ediyorum darısı başımıza inş

Cevap gelmiyorsa o testleri yaptirmamislardir yada isimlerini bilmiyorlardır kliniği arayarak ogrenebilirsin..
Kızlar cgh testi yaptıranlar vardı ama NGS yeni gelen bir test ve sanırım sadece bahcecide var muhtemelen cgh testinden daha iyi çünkü en son gelen test o bnce necati beyle konuş bu konularda en doğru bilgiyi o verir sana

Kartal 2 ve akaleli arkadaşlar cevabınız için teşekkürler. Ben mustafa bahçeciye gitmek istiyorum ama her zaman bulunmama durumu beni düşündürüyor. Önemli işlemlerde mesela transfer günü olmazsa ne olacak

Benim nerdeyse tum randevularim cuma ve cumartesiye denk gelmisti o yuzden bahceci bulunamamisti. Ama opuda ve transferde o vardi. Olmadiginda kubra hanim bakiyo.

Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler gelsin sizlerden de inşallah yine.bu arada kızlar emin olun doğru klinikteyiz bunu bugün bir kez daha anladım...öyle telaşlı gittim ki kliniğe Deniz hemşire çok tatlı karşıladı beni,sonra doktorum sanki abim Güvenç bey sakinleştirdi beni ,o
sakinliğini bana geçirdi,elimi bırakmadı hiç o gücü verdi bana...çok kıymetli insanlar onlar,bizden birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…