Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Burdan okuduğum kadarıyla fulya bahçeci başarılı bir merkez umarım bizimki de başarılı olur. Ngs genetik tarama Mart ayından bu yana var acaba yaptıran yok mu başarıyı arttırıyormuş anladığıma göre. Bizde pozitif olup ilelemiyor gebelik tutunmaya yönelik bir tedavi arzuluyoruz.

Canim cok gecmis olsun bende seni merak etmistim allahim kucagimiza almayi nasip etsin neden olduki kanama benimde arada agrilarim oluyor korkutuyor beni belirti oldumu hic

Canim cok gecmis olsun bende seni merak etmistim allahim kucagimiza almayi nasip etsin neden olduki kanama benimde arada agrilarim oluyor korkutuyor beni belirti oldumu hic
Sağol Can'ım,bir haftadır karnımda ağrı vardı ama başka bişey yoktu,kasılmadan olabilir Dedi Dr,kasılmada ben hissetmedim

Sağol Can'ım,bir haftadır karnımda ağrı vardı ama başka bişey yoktu,kasılmadan olabilir Dedi Dr,kasılmada ben hissetmedim
Ins bisey olmaz canm kuck bir kanama olarak kalir bendede vardi agrilar doktor toz verdi onun faydasi oluyor bu ayda kasilma oluyormus oyle soylemislerdi hayirlisi ile dolduralim ins 9 ayi

ben gunde 2 defa kullandim sonra 10.haftada da biraktirdilar

Ah kuzum benim, çok geçmiş olsun. Eminim geçeceğine.. elbette olmasa iyiydi ama geçecek...
Tanımıyorum ama ben de seni seviyorum. Hatta geçen hafta üstü kapalı dedikodu yaptık Güvenç beyle, " ah ne fanlarınız var ah bilmiyorsunuz siz, ben hayret ediyorum ama var işte.." falan dedim de kahkahalarla güldük.. biliyorsun benim yaşadıklarımı da, başta pek sevişememiştik kendisiyle...

KELEBEK0908 çok geçmiş olsun. İnşallah bi aksilik çıkmadan alırsın kucagna yavrunu. Sana bişey sormak istiyorum. İlk başlarda da kanamam oldu demiştin ya. Ne zaman olmuştu ve ne kadar sürmüştü

Tabi ki hayır, öğrenmek istemiyorum ben ama zaten yanıltıcı olur demişti geçen hafta
Sen naptın? Du tahmin edeyim erkek mi?

Ya öğren sen bana söyle ben sana söylemem geçen hafta baktırdım bende kızım olucak Hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye yalannn sürekli canım tatlı istedi ama ayşe geliyor

Sağol Can'ım,inşallah Amin.10 haftalıkken olmuştu bide 1-2 gün sürmüştü ama azdı ,yine 5 gün yatmıştım tedbir için.

İlahi
Diğer sayfaya gel, dün etiketlemiştim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…