Canim cok gecmis olsun bende seni merak etmistim allahim kucagimiza almayi nasip etsin neden olduki kanama benimde arada agrilarim oluyor korkutuyor beni belirti oldumu hicSelam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler gelsin sizlerden de inşallah yine.bu arada kızlar emin olun doğru klinikteyiz bunu bugün bir kez daha anladım...öyle telaşlı gittim ki kliniğe Deniz hemşire çok tatlı karşıladı beni,sonra doktorum sanki abim Güvenç bey sakinleştirdi beni ,o
sakinliğini bana geçirdi,elimi bırakmadı hiç o gücü verdi bana...çok kıymetli insanlar onlar,bizden birileri.
Sağol Can'ım,bir haftadır karnımda ağrı vardı ama başka bişey yoktu,kasılmadan olabilir Dedi Dr,kasılmada ben hissetmedimCanim cok gecmis olsun bende seni merak etmistim allahim kucagimiza almayi nasip etsin neden olduki kanama benimde arada agrilarim oluyor korkutuyor beni belirti oldumu hic
Ins bisey olmaz canm kuck bir kanama olarak kalir bendede vardi agrilar doktor toz verdi onun faydasi oluyor bu ayda kasilma oluyormus oyle soylemislerdi hayirlisi ile dolduralim ins 9 ayiSağol Can'ım,bir haftadır karnımda ağrı vardı ama başka bişey yoktu,kasılmadan olabilir Dedi Dr,kasılmada ben hissetmedim
ben gunde 2 defa kullandim sonra 10.haftada da biraktirdilarpeki o zaman bekleyip göreceğiz :) hayırlısı neyse o olsun artık peki bir şey sorucam ben bugüne kadar hep progestan iğne yaptırıyordum ama iğne yerleri kötü olunca bugün hemşireye sordum crino jele geç o zaman dedi günde bir kere dedi günde bir kere az olmasın korkuyorum sizinki kaç kere acaba
cok gecmis olsun canim,saglikla vaktinde gelir insallahSağol Can'ım,bir haftadır karnımda ağrı vardı ama başka bişey yoktu,kasılmadan olabilir Dedi Dr,kasılmada ben hissetmedim
Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler gelsin sizlerden de inşallah yine.bu arada kızlar emin olun doğru klinikteyiz bunu bugün bir kez daha anladım...öyle telaşlı gittim ki kliniğe Deniz hemşire çok tatlı karşıladı beni,sonra doktorum sanki abim Güvenç bey sakinleştirdi beni ,o
sakinliğini bana geçirdi,elimi bırakmadı hiç o gücü verdi bana...çok kıymetli insanlar onlar,bizden birileri.
Canim naptin. Yaptirdin mi testCanim baktinmi kan testine merak ettim
Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez,tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim ve güzel haberler gelsin sizlerden de inşallah yine.bu arada kızlar emin olun doğru klinikteyiz bunu bugün bir kez daha anladım...öyle telaşlı gittim ki kliniğe Deniz hemşire çok tatlı karşıladı beni,sonra doktorum sanki abim Güvenç bey sakinleştirdi beni ,o
Tabi ki hayır, öğrenmek istemiyorum ben ama zaten yanıltıcı olur demişti geçen haftaHurdunya naptın kız öğrendin mi cinsiyetini..
Tabi ki hayır, öğrenmek istemiyorum ben ama zaten yanıltıcı olur demişti geçen hafta
Sen naptın? Du tahmin edeyim erkek mi?
Sağol Can'ım,inşallah Amin.10 haftalıkken olmuştu bide 1-2 gün sürmüştü ama azdı ,yine 5 gün yatmıştım tedbir için.KELEBEK0908 çok geçmiş olsun. İnşallah bi aksilik çıkmadan alırsın kucagna yavrunu. Sana bişey sormak istiyorum. İlk başlarda da kanamam oldu demiştin ya. Ne zaman olmuştu ve ne kadar sürmüştü
Canim 4. 3 cikti doktor cuma yine yaptir dedi galiba yokCanim naptin. Yaptirdin mi test
Ya öğren sen bana söyle ben sana söylememgeçen hafta baktırdım bende kızım olucak Hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi diye yalannn sürekli canım tatlı istedi ama ayşe geliyor
Sagolasin bilgi verdigin icin. Hayirli günler :)Sağol Can'ım,inşallah Amin.10 haftalıkken olmuştu bide 1-2 gün sürmüştü ama azdı ,yine 5 gün yatmıştım tedbir için.
Ben de cuma tekrar yaptrcam cnm. Dun baya kanamam oldu. Korkutuyo bu beniCanim 4. 3 cikti doktor cuma yine yaptir dedi galiba yok
Sifir çikmadigi icin tekrar bak dedi benim gibi olup artan varmis insallah olur canim sende dinlen hic kallma. Allah sana bagislasin insallahBen de cuma tekrar yaptrcam cnm. Dun baya kanamam oldu. Korkutuyo bu benihakkimizda hayirlisi olsun ama insallah olumlu sonuclar aliriz
Sifir cikmamasi iyiye isaret bence. Cuma günü guzel haberler alalim ikimiz deSifir çikmadigi icin tekrar bak dedi benim gibi olup artan varmis insallah olur canim sende dinlen hic kallma. Allah sana bagislasin insallah
Bilmiyorum canim hemsiresine artabilirmi dedim evet dedi icim kötu degil insallah yukselecek canim seninde duracak kanaman bizde guzel gunler görecezSifir cikmamasi iyiye isaret bence. Cuma günü guzel haberler alalim ikimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?