İnsallah cnm insallah. Kan testi yaptircaktim aslinda bugun ama sagolsun hemsire dün deşti kolumu çok acıyo. Yarın da resmi tatil dedi. Cumayı beklicem hayırlısıylaBilmiyorum canim hemsiresine artabilirmi dedim evet dedi icim kötu degil insallah yukselecek canim seninde duracak kanaman bizde guzel gunler görecez
Kanaman cok olmasinda bekleriz canim bisey olmaz allahin izniyleİnsallah cnm insallah. Kan testi yaptircaktim aslinda bugun ama sagolsun hemsire dün deşti kolumu çok acıyo. Yarın da resmi tatil dedi. Cumayı beklicem hayırlısıyla
Canim ben dun gttim de aletleri tadilattaymis cuma cikar sonuc dedi. Cuma cikcaksa gerek yok kan vermeye dedim cunku test günüm yarin zaten.Merak ediyoruz dicektim eksik olmuş
Benim sinirda çikti doktor cuma tekrar bak dedi yükselirmi bilmiyorum ama olsaydi yuksek çikardiMerak ediyoruz dicektim eksik olmuş
Cnm ben de internettn bakmıştım. Koyduklarında 14 gün artı embriyon kaç günlükse o. Sonrası da transferden sonraki günler ekleniyo diye yazıyodu. Ya o lekelenmeler beni çok korkutuyo işte. Yarın kan vercem ama aklım çıkıyo değerim düştüyse diyeOlur inş dua edelim, benimde şimdi lekelenmelerim başladı transferin 19. Günü Dr da beş haftalık dedi. Normalmi ki bilen biri cevaplasın lütfen.
Yes gayet normalOlur inş dua edelim, benimde şimdi lekelenmelerim başladı transferin 19. Günü Dr da beş haftalık dedi. Normalmi ki bilen biri cevaplasın lütfen.
Her gun 1 tane 5 gun yani ara vermeden canim. Transfer oncesindesin sanirimBu günden itibaren 5 gün süreyle günde 1 tane ne demek kızlar ya 5 gün ara vermeden mi yoksa 1 tane içip 5 gün ara mı vermeliyim
:) hayirli olsun. Dedigim gibi transfere kadar her gun bi taneEvet Pazartesi transferim var çok heyecanlıyım o yüzden tam anlayamadım nasıl oluğunu
:) hayirli olsun. Dedigim gibi transfere kadar her gun bi tane
İnş geç tutunmuştur ondan düşüktür. Kaç çıktı ki cnmBenim sinirda çikti doktor cuma tekrar bak dedi yükselirmi bilmiyorum ama olsaydi yuksek çikardi
Ay ödüm kopuyo yaa. Saol cnm içim rahatladı. Sen ne durumdasın rockcı:))Yes gayet normal
4.3 çikti yarin tekrar bakacam doktor sifir degilse umut var dedi 2 asilama 1 tup bebek yapmistim hep sifir çikti ilkkez 4 ü gördüm halen benimlelermi bilmiyorum insallah dedigin gibi gec tutunmuslardirİnş geç tutunmuştur ondan düşüktür. Kaç çıktı ki cnm
Doktora gittinmi keseye gördünmü ben hala gitmedim bekliyorumOlur inş dua edelim, benimde şimdi lekelenmelerim başladı transferin 19. Günü Dr da beş haftalık dedi. Normalmi ki bilen biri cevaplasın lütfen.
İyi gidiyor şimdilik tamamına ermeden belli olmaz sürekli dua bizim işimiz de.. ben yorulduğumda oluyor du kanama şimdilerde o da geçti.. Sıkıntı yapmaAy ödüm kopuyo yaa. Saol cnm içim rahatladı. Sen ne durumdasın rockcı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?