Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bilmiyorum canim hemsiresine artabilirmi dedim evet dedi icim kötu degil insallah yukselecek canim seninde duracak kanaman bizde guzel gunler görecez
İnsallah cnm insallah. Kan testi yaptircaktim aslinda bugun ama sagolsun hemsire dün deşti kolumu çok acıyo. Yarın da resmi tatil dedi. Cumayı beklicem hayırlısıyla

Olur inş dua edelim, benimde şimdi lekelenmelerim başladı transferin 19. Günü Dr da beş haftalık dedi. Normalmi ki bilen biri cevaplasın lütfen.

Olur inş dua edelim, benimde şimdi lekelenmelerim başladı transferin 19. Günü Dr da beş haftalık dedi. Normalmi ki bilen biri cevaplasın lütfen.
Cnm ben de internettn bakmıştım. Koyduklarında 14 gün artı embriyon kaç günlükse o. Sonrası da transferden sonraki günler ekleniyo diye yazıyodu. Ya o lekelenmeler beni çok korkutuyo işte. Yarın kan vercem ama aklım çıkıyo değerim düştüyse diye

Bu günden itibaren 5 gün süreyle günde 1 tane ne demek kızlar ya 5 gün ara vermeden mi yoksa 1 tane içip 5 gün ara mı vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…