Gittim cnm Çarşamba görüldü kese. Haftaya kalp atışı inş. Darısı başına ihmal etme git, genel tahlilleri fln istedi geciktirmeDoktora gittinmi keseye gördünmü ben hala gitmedim bekliyorum
Teşekkür ederim çok inşallah yolunda gider her şey. Doktorum Aytun hanım ama izindeymiş sanırım şu an için Remzi bey bakıcak. İsmini yanlış hatırlıyor da olabilirimHormonlarına fln bakılır cnm sonuç için beklersin biraz. Ona göre ilaç yazarlar. Doktorun kim. Hayırlı olsun şimdiden.
Canim hayirlisi boyleymis demekten baska bisey yapamiyoruz. Cok cok üzüldüm ama önüne bakman gerek. Umutlu olman gerek. Allah en kısa zamanda sapasağlıklı evlatlar versin sana..Bu seferde olmadi hastane bana dönmedi bile ne yapacam şimdi((
Canim benim Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. ÜzüldümBu seferde olmadi hastane bana dönmedi bile ne yapacam şimdi((
Canim Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin. Senin durumunda degilim ama ilerleyen aylarda saglikli beslenme ve annenin yuksek motivasyonuyla bebegin o acigi kapatacagini duydum. O yuzden moralini bozma derimKızlar mrb 19+6 haftalik tim dün tetayli ultrasona girdim çok şükür hersey yolunda ama Bebeğimin gelişimi bir hafta geriymis 18+5 olarak göründü çok üzüldüm sorun olur diye benim durumuMDA olan varsa iyi şeyler duymak istiyorum dünden beri agliyorum doktor sorum değil dedi ama tedirgin oldum dualarinizi da bekliyorum
Amin inşaallah dualarinizi eksik etmeyin.teşekkür ederim.☺Canim Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin. Senin durumunda degilim ama ilerleyen aylarda saglikli beslenme ve annenin yuksek motivasyonuyla bebegin o acigi kapatacagini duydum. O yuzden moralini bozma derim
Tesekkur ederim canim erbil bey aradi bu sagolsun rahatlatti beni bu sefer ki parayi denklestirirsem hem embriyo tarama hemde rahimin bebegi kabul ettigi tarihi belirlemwk icin teatler yapilacak belki hag tekrarlariz dedi esim sana tekrar ayni acilari yasatmak istemiyorum diyo ama ben cok istiyorum icimden bir his bu sefer olacak diyo sen ne yaptin umarim hersey yolundadir bari sen guzel haberler ver rabbim sana bagislicak insallah kalbini ferah tutCanim hayirlisi boyleymis demekten baska bisey yapamiyoruz. Cok cok üzüldüm ama önüne bakman gerek. Umutlu olman gerek. Allah en kısa zamanda sapasağlıklı evlatlar versin sana..
Tesekkurler canim rabbim sizinkileri bagislasin evet umut etmek allahtandir insallah rbbim nasip etmistirBi arasaydın keşke. Hayırlısı olsun cnm. Vardır bi vakti, tez zamanda dolsun kucağın üçüz beşiz inş. Kaldığın yerden dewam ümitle
Tesekkurler canim benim 2. Denemem ama 1. Si iyi bir merkezde yapmamistim erbil bey bunu saymadi bu ilk dedi bu arada sonucum negtif olmasina ragmen yine erbil bey diyorum icin rahat git cunki ben tekrar ona gidecem transfer opp tan sonra ki adetimde yapti herkese aynimi yapar bilmiyorum onu muaneden aonra kesin bilgi alirsin hadi bismillah rabbim hayirli etsin insallahCanim benim Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Üzüldümkaçıncı denemendi
İnsallah canim bnm..umarım en kisa zamanda maddi durumunuzu ayarlayip guzel haberlerle dönersin aramıza. Ben de durum aynı. Perşembe günü kontrolvar bakalım nolcak. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlı kandiller bu arada. Rabbim gönlümüzden geçeni en iyi bilen. En kısa zamanda kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun inşallah :)Tesekkur ederim canim erbil bey aradi bu sagolsun rahatlatti beni bu sefer ki parayi denklestirirsem hem embriyo tarama hemde rahimin bebegi kabul ettigi tarihi belirlemwk icin teatler yapilacak belki hag tekrarlariz dedi esim sana tekrar ayni acilari yasatmak istemiyorum diyo ama ben cok istiyorum icimden bir his bu sefer olacak diyo sen ne yaptin umarim hersey yolundadir bari sen guzel haberler ver rabbim sana bagislicak insallah kalbini ferah tut
Amin canim rabbim dualarimizo kabul etsinİnsallah canim bnm..umarım en kisa zamanda maddi durumunuzu ayarlayip guzel haberlerle dönersin aramıza. Ben de durum aynı. Perşembe günü kontrolvar bakalım nolcak. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlı kandiller bu arada. Rabbim gönlümüzden geçeni en iyi bilen. En kısa zamanda kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun inşallah :)
Allah yardimcin olsun cnm. İnsallah guzel sonuclarini paylaşırsın burda :)Kizlar benimde cikolata kistim var islemlere ocak ayinda basladik 3 ay menopaza girdim menopoz oncesi toplama yapilip donduruldu oydu buydu derken 3 haziranda transferim var cikolata kisti oldugunda menopoz uygulamasi kisti baskiliyormus dediler bakalim umarim olumlu sonuc alirim ve isteyen herkese bi umut olur
Canım bende vardı cikota kisti bende igneyle menopoz girdim ve olumlu sonuç aldım darısı başına olsun doktorum erbil bey..Kizlar benimde cikolata kistim var islemlere ocak ayinda basladik 3 ay menopaza girdim menopoz oncesi toplama yapilip donduruldu oydu buydu derken 3 haziranda transferim var cikolata kisti oldugunda menopoz uygulamasi kisti baskiliyormus dediler bakalim umarim olumlu sonuc alirim ve isteyen herkese bi umut olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?