Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar benimde bugun transferim oldu hayırlısıyla. bundan sonra zaman nasıl geçer artık bilmiyorum heyecan başladı
Hayirlisi olsun insallah. Bu sürec sanirim hep inşallahlarla geciyo :) umut etmek,umut vermek, umutlu olmak.. Bi bakmışız on gün geçmiş mutlu haberini vermişsin bizlere.

İnşallah canım
Hayirlisi olsun insallah. Bu sürec sanirim hep inşallahlarla geciyo :) umut etmek,umut vermek, umutlu olmak.. Bi bakmışız on gün geçmiş mutlu haberini vermişsin bizlere.
çok isterim kendimde belirli aramaya çalışıyorum ama Yok gibi psikolojisi çok kötü yaa

İnşallah canım

çok isterim kendimde belirli aramaya çalışıyorum ama Yok gibi psikolojisi çok kötü yaa
Bence o arayışa girme.şu anda hamileymişsin gibi düşün.çünkü içinde 6 günlük bi bebek var.seninle kalır ya da kalmaz Allah bilir ama en azında mutlu olmaya odaklan

Valla cnm hayırlı olsun öncelikte hiç bir belirti olmadı bende. Sadece 9. Gün bi küçük yerlleşme işareti geldi o da korkuttu zaten eyvah gittimi dye. Çok şükür tutunmuş. Bol su ve ewde hafif yürüyüş yap mutlaka. Kan dolaşımı için. Ben dördüncü gün dışarı çıkmıştım üç saat fln gezmişim bi geldim saat kaç olmuş. Korktum ama nasipte varmış demekki hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sağol canım
Ayy benimm de 3 haziranda nasil gecer o bekleme sureci merak ediyorum canim hayirlisyla suan tutunmaua calisiyordur bebislerin gusel haberler verirsin insallah
Benim tek transfer oldu kalitesi güzel denildi 4 aa diğer türlü de herşey normal bi sıkıntı yok denildi artık ben gerisini Allah a bıraktım beklemek gerçekten zor ama mecburuz :)

Valla 9. Gün kanda çıktı bnm. 5.gün embriyosu çıkabiliyomuştu. 10.gün idrarda da çıktı ewde. Ağır işler dışında ew işlerimi yaptım. Çok ayakta kalmadım ilk günler, az iş az yatış böyle 4-5 gün geçti . Bol su ve sağlam kahvaltı. Meyve ceviz fındık süt yoğurt ne canım istediyse yedim. Tabi ki bu yaptıklarımız hikaye allahım nasip ederse her türlü olur. İnş hepinizden hayırlı haberler gelir

Selam güzel arkadaşlarım,bende durumlar bulutlu .fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahiolmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Kızlar anlayacağınız zor günler beni bekliyor...dua edin lütfen...
ben hepiniz için. Hep dua ediyorum ...aynı zor yollardan geçip geldim,defalarca yazdım burda hikayemi,günü var sadece...bir gün olacak emin olun.

Canım inşaallah evladını kucağına sağlıkla alırsın diğer detayları pek düşünme senin kadar şanslı olmayanlar var hala tedavi de devam edenler var küçük prensesin gelecek annesi onu düşün bende muhasebeciyim heyet raporu almanın faydası olacaktır bir aylık heyet raporu alırsın işyerine verirsin canım bana da dua et kuzum ya Allah bize de nasip etsin

Sorularinin ceveplerini bilemiyorum ama dualarim seninle canim. Zor biliyorum ama inaniyorum bebisini saglikla kucagina alacaksin ve hersey geride kalacak... Gercekten en icten sevgi ve dualarimi gonderiyorum sana... Az kaldi!

Günaydın arkadaşlar cuma günü 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edilecek fakat o gün benim adet tarihinden itibaren saydığımda 22. Günüm oluyor sizce bu tarih geç değil mi normalde 28 günde bir adet oluyorum 6 gün kalmış oluyor adetime bu kadar geç transfer olan oldu mu aranızda ve pozitif sonuç alan ? Doktoruma sorduğumda geç değil mi dediğimde biz onu ayarladık diyor yine de kafamda soru işareti

Canim beniiim seni merak edip girdim foruma, bak benimde 11. Hafyadan sonra kanamalarim oldu ve neredeyse 20 li haftalardan sonra da isi biraktim. Ankarada ve ise gidis gelisim cok rahat oldugu halde. İsi falan hiiic dusunme bebek eşyasını da dusunme bak ben de alisveris yapamadim ama hic bir seyleri eksik degil internet var yardim edenler oluyor vs onlara hatta hic bir seye kafa yorma sen. Sadece evde yat eline kitap al tv kumandasi al telefonunu al oku uyu izle hic ama hic bir seyi kafana takma. Ben sadece coraspin kullandigim halde kanamam oluyirdu sen bir de igne kullaniyormussun o yuzden kanamalarin canini sıkmasina hiiiic izin verme moralini yuksek tut dua et dua edelim insallah saglikla kuzucugunu kucagina al :)

Kızlar merhaba,
ilk denemem memorialde negatif oldu. Sebepsiz infertilite dendi fakat yumurta kalitesiz çıktı. Hastaneyi tavsiye eder misiniz hangi doktoru önerirsiniz birde yasım 28 kaç embriyo transfer olur.

Kızlar merhaba,
ilk denemem memorialde negatif oldu. Sebepsiz infertilite dendi fakat yumurta kalitesiz çıktı. Hastaneyi tavsiye eder misiniz hangi doktoru önerirsiniz birde yasım 28 kaç embriyo transfer olur.
Canım ben mustafa bahceci hastasıydım şimdi gebeyim gözüm kapalı güven duyuyorum doktoruma ve sonuna kadar herkese tavsiye ederim

Kızlar merhaba,

Ben de öneririm.. Doktorum Güvenç bey. Sonn derece tecrübeli, zaten aşağı yukarı hepsi aynı, bayan doktorları pek tanımıyorum. Sitesinden doktorların cv sine bak, hangisi aklına yatarsa, sempatik gelirse bi gider görüşürsün. Daha önce negatifin olduğu için iki embriyo transfer edilir muhtemelen ama bu en son aşamada konuşulacak şey zaten.. şansın bol olsun..

Ben de 26 günde bir oluyorum canım 20.gün transfer oldu endişe etme hiç.

Merhaba bayanlar, uzun zamandır sizi takip ediyorum, benimde daha önceden iki negatif tüp denemem var, üzerinden nerdeyse 1 sene geçti, şimdi Ağustos gibi tekrardan düşünüyoruz. Burdan okuduğum kadarı ile Güvenç bey den genelde memnun herkes bende ona gitmek istiyorum. Şimdi benim sorum şu, bu ay regl dönemimde normal bir kadın doğumcuya kontrole gitmek istiyordum, Ama sonradan aklıma acaba şimdiden Güvenç beye gitsem hem öncesinde ne testler yapılması gerekiyor öğrensem hemde adam akıllı muayene olsam diye düşündüm. Sizce erken mi olur? Yani şimdiden testleri yaptırdığımda Ağustosta tekrar isterlermi aynı testleri, bu arada hormon testlerinden bahsediyorum. Bir de ben daha önce histeroskopi oldum bunun içinde rahim filmi istememişti doktorum sizce çektirmelimiyim. Bir de Güvenç bey in muayene ücreti ne kadar? çok soru sordum kusura bakmayın daha da kafamda bir sürü soru var yavaştan aranıza gireyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…