Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba, bende Güvenç Bey'in hastayım ve çok memnunum. İlk görüşmemizi Aralık ayında yapmıştık, transferimi Mart'ta yaptı. Bu arada da istediği testleri yaptırdım, benimde başka yerde negatif denemelerim olmuştu. İlk görüşmede ücret ödedim ve sonra tüp bebek için paket satın aldım ve pozitif sonucu görene kadar da başka bir ücret ödemedim. 325 TL muayene ücreti. İnşaALLAH doğumumu da Güvenç Bey'e yaptırmak istiyorum.
Bence direk Güvenç Bey'e git derim, o seni zaten yönlendirir.

Cevabın için teşekkür ederim cnm, Allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek paketini ilk görüşmede mi aldın, içeriği neler ve ne kadar ödedin. İstenilen testleri başka hastanede mi yaptırdın? Bir de Aralık ayında görüştükten sonra iğnelere ne zaman başladın bende ona göre zaman olarak bir hesap yapayım cnm. şimdiden teşekkürler:)

merhaba pazartesi transferim var mustafa bey izinde oldugu için kübra hnm yapıcak teransferi ve çoookkk heyecanlıyım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Rica ederim, Amin Canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2015 fiyatlarıydı şu anda zamlı olduğunu düşünüyorum. Yumurta toplama, dondurma, transfer, ilaçlar testler derken 10000 ni geçmişti. Testlerin çoğunu da Zeynep Kamil hastanesinde yaptırmıştım. İğnelere de 1 ay sonra başladım, 1 ay da donduruldu. Doktoruma güvendim, sabırlı ve sakin olmaya çalıştım. Zor bir süreç maddi ve manevi yıpranıyorsun. Olumlu düşünmek çok önemliymiş herşey daha kolay yoluna giriyor böylelikle. Güzel düşünün, stres yapmayın sonuçta güzel olacak göreceksiniz inşaAllah

Günaydın hepinize dün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi heyecanlı bekleyiş başladı inşallah bu bekleyişler güzel sonuçlara gebedir 10 haziran test günüm hakkımızda hayırlısı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin cnm hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah hepimiz alırız kucagimiza bebeklerimizi :)

çok saol inşallah tranfer sonrası siz neler yaptınız nelere dikkat etmeliyim
Cnm genelde protein ağırlıklı beslen. Onun haricinde düsünmemeye çalış. Hareketlerini de çok kısıtlama ama eğilip uzanma bi yerlere.Transferden snra 10-12 günde belli oluyo

Kızlar pazartesi benim de yumurta toplama işlemim var inşallah sorun çıkmazz...
Bir de sorum olacaktı işlem ne kadar sürüyor çanta fln hazırlamamıza gerek var mı

denizege34 selam canım ben de ocak ayında ilk görüşmemi Aytun hanımla yaptırmıştım testleri de ocak sonu gibi başka yerde yaptırmıştım araya kimyasal gebeliğim girdi o yüzden birqz beklemek zorunda kaldık şu anda da yumurta takibindeyim pazartesi toplama işlemim var ama bunsürte Aytun hanım izinde olduğu için doktor değilikliği yapmak zorunda kaldım Remzi beyle devam ediyoruz. Ben de kendisinden memnunum. Yumurta takibine kadar olan görüşmelerde ücret ödüyorsun ama daha sonra adetle birlikte başlayan takip sürecinde ücret ödenmiyor be fiyat bilgisini de o süreçten önce konuşuyorsun. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Bir de sorum olacaktı işlem ne kadar sürüyor çanta fln hazırlamamıza gerek var mı
Merhaba :) oncelikle hayirli olsun umarim hersey cok guzel olur senin icin. Islem cok kisa 15-20 dk suruyor. Bir 20 -30 dk islemden sonra yatiriyorlar sonra cikiyorsun. Yaninda sadece bir ped alman yeterli cunku kanama oluyor bir-iki gun. Tabi bu soylediklerim hersey yolunda giderse. Bazen kusma bulanti vs olabiliyormus. Sonuc olarak kolay bir islem.

Çok teşekkür ederim cevap için ben de maksimum bir alt bir üst ve iç çamaşırı ve ped almayı kafamda kurmuştum dediğiniz gibi pedi atlamayayım o zaman iyi dilekleriniz için teşekkür ederim... İnşallah bu yolda olan herkesin işlemi sorunsuz geçer :)

Kızlar merhaba.ben başka merkezde 3 tüp bebek denemesi yaptırdım ve 4. deneme için bahçeli kliniğini seçtim.dün ilk görüşmeye gittim.doktorum Güvenç Bey.benim rezerv problemim olduğu için belli aralıklarla yumurtalarım toplanıp biriktirilecek.yani yumurta toplama olayını tahminen en az 3 kez tekrarlayacağız.bu şekilde bu yol seçen oldumu aranızda.birde bu aralar tedaviye başlayan arkadaşlar varsa deneyimleri paylaşmak isterim

Merhaba bendede rezerv problemi var ve kalite sorunu bende dun baska bi yerle görüşmeye gittim guvenc beylede haftaya gorusmeye gidicem.ilk izlenimin nasildi bide havuz sistemi icin kac yumurtan olmasi gerekliymis.

Herkeste kanama olacak diye bişey yok.ben 3 kez tüp bebek denedim hiçbir yumurta toplama işleminde sancı yada kanama yaşamadım

Cuma günü transferim oldu ve bugün belim çok ağrıyor acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi bebek belirtisi için henüz çok erken diye düşünüyorum sizde de bel ağrısı olmuş muydu jelin etkisi mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…