Merhaba bayanlar, uzun zamandır sizi takip ediyorum, benimde daha önceden iki negatif tüp denemem var, üzerinden nerdeyse 1 sene geçti, şimdi Ağustos gibi tekrardan düşünüyoruz. Burdan okuduğum kadarı ile Güvenç bey den genelde memnun herkes bende ona gitmek istiyorum. Şimdi benim sorum şu, bu ay regl dönemimde normal bir kadın doğumcuya kontrole gitmek istiyordum, Ama sonradan aklıma acaba şimdiden Güvenç beye gitsem hem öncesinde ne testler yapılması gerekiyor öğrensem hemde adam akıllı muayene olsam diye düşündüm. Sizce erken mi olur? Yani şimdiden testleri yaptırdığımda Ağustosta tekrar isterlermi aynı testleri, bu arada hormon testlerinden bahsediyorum. Bir de ben daha önce histeroskopi oldum bunun içinde rahim filmi istememişti doktorum sizce çektirmelimiyim. Bir de Güvenç bey in muayene ücreti ne kadar? çok soru sordum kusura bakmayın daha da kafamda bir sürü soru var yavaştan aranıza gireyim ben
Merhaba, bende Güvenç Bey'in hastayım ve çok memnunum. İlk görüşmemizi Aralık ayında yapmıştık, transferimi Mart'ta yaptı. Bu arada da istediği testleri yaptırdım, benimde başka yerde negatif denemelerim olmuştu. İlk görüşmede ücret ödedim ve sonra tüp bebek için paket satın aldım ve pozitif sonucu görene kadar da başka bir ücret ödemedim. 325 TL muayene ücreti. İnşaALLAH doğumumu da Güvenç Bey'e yaptırmak istiyorum.
Bence direk Güvenç Bey'e git derim, o seni zaten yönlendirir.
Umut tüp bebekte alınmıyordu ama fulyayı bilmiyorumilk görüşmede ücret alınıyormu
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi alırız inşallahmerhaba pazartesi transferim var mustafa bey izinde oldugu için kübra hnm yapıcak teransferi ve çoookkk heyecanlıyım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Cevabın için teşekkür ederim cnm, Allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek paketini ilk görüşmede mi aldın, içeriği neler ve ne kadar ödedin. İstenilen testleri başka hastanede mi yaptırdın? Bir de Aralık ayında görüştükten sonra iğnelere ne zaman başladın bende ona göre zaman olarak bir hesap yapayım cnm. şimdiden teşekkürler:)
Amin cnm hakkinda hayirlisi olsun. İnsallah hepimiz alırız kucagimiza bebeklerimizi :)Günaydın hepinize dün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi heyecanlı bekleyiş başladıinşallah bu bekleyişler güzel sonuçlara gebedir 10 haziran test günüm hakkımızda hayırlısı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Cnm genelde protein ağırlıklı beslen. Onun haricinde düsünmemeye çalış. Hareketlerini de çok kısıtlama ama eğilip uzanma bi yerlere.Transferden snra 10-12 günde belli oluyoçok saol inşallah tranfer sonrası siz neler yaptınız nelere dikkat etmeliyim
Merhaba :) oncelikle hayirli olsun umarim hersey cok guzel olur senin icin. Islem cok kisa 15-20 dk suruyor. Bir 20 -30 dk islemden sonra yatiriyorlar sonra cikiyorsun. Yaninda sadece bir ped alman yeterli cunku kanama oluyor bir-iki gun. Tabi bu soylediklerim hersey yolunda giderse. Bazen kusma bulanti vs olabiliyormus. Sonuc olarak kolay bir islem.Kızlar pazartesi benim de yumurta toplama işlemim var inşallah sorun çıkmazz...
Bir de sorum olacaktı işlem ne kadar sürüyor çanta fln hazırlamamıza gerek var mı
Çok teşekkür ederim cevap için ben de maksimum bir alt bir üst ve iç çamaşırı ve ped almayı kafamda kurmuştum dediğiniz gibi pedi atlamayayım o zaman iyi dilekleriniz için teşekkür ederim... İnşallah bu yolda olan herkesin işlemi sorunsuz geçer :)Merhaba :) oncelikle hayirli olsun umarim hersey cok guzel olur senin icin. Islem cok kisa 15-20 dk suruyor. Bir 20 -30 dk islemden sonra yatiriyorlar sonra cikiyorsun. Yaninda sadece bir ped alman yeterli cunku kanama oluyor bir-iki gun. Tabi bu soylediklerim hersey yolunda giderse. Bazen kusma bulanti vs olabiliyormus. Sonuc olarak kolay bir islem.
Merhaba bendede rezerv problemi var ve kalite sorunu bende dun baska bi yerle görüşmeye gittim guvenc beylede haftaya gorusmeye gidicem.ilk izlenimin nasildi bide havuz sistemi icin kac yumurtan olmasi gerekliymis.Kızlar merhaba.ben başka merkezde 3 tüp bebek denemesi yaptırdım ve 4. deneme için bahçeli kliniğini seçtim.dün ilk görüşmeye gittim.doktorum Güvenç Bey.benim rezerv problemim olduğu için belli aralıklarla yumurtalarım toplanıp biriktirilecek.yani yumurta toplama olayını tahminen en az 3 kez tekrarlayacağız.bu şekilde bu yol seçen oldumu aranızda.birde bu aralar tedaviye başlayan arkadaşlar varsa deneyimleri paylaşmak isterim
Herkeste kanama olacak diye bişey yok.ben 3 kez tüp bebek denedim hiçbir yumurta toplama işleminde sancı yada kanama yaşamadımKızlar pazartesi benim de yumurta toplama işlemim var inşallah sorun çıkmazz...
Bir de sorum olacaktı işlem ne kadar sürüyor çanta fln hazırlamamıza gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?