Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben çok memnun ayrıldım merkezden.hiç umut tüccarlığı yspmıyolar bi kere.neyse olduğu gibi anlatıyolar.havuz sistemi için en az 4-5 tane iyi kalitede yumurta gerekiyormuş.ikimiz içinde hayırlısı olsun

Kızlar Pazartesi transferim olmuştu ama bugün adet ağrıları yaşıyorum çok korkuyorum ya bu normal mi sizce
Forumlardan okuduğum kadarıyla hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyormuş.. Ama tüp bebek de durum nasıl olur bilemem. Bana kalırsa adeti görene kadar umut bitmemeli. İnşallah hamileliğe işarettir bu ağrılar

Canım inş öyledir genelde son günler adet ağrıları yaşanıyor sanırım ama yine de korkuyor insan tedirgin oldum

Canım inş öyledir genelde son günler adet ağrıları yaşanıyor sanırım ama yine de korkuyor insan tedirgin oldum
Cnm 2 güne belli olcak zaten. Dertlenme bu kdar. Bende de çok fena kasık ağrısı olmuştu. 8.gün mü 9. Gün mü ne idrar testi yapmştk.belli belirsiz çizgi çıkmıştı. Bi gün sonra kanamam oldu diye doktora gitmiştim. İğne oldum hatta hala devam ediyo. 12.gün yine kanama oldu ama adet kanaması gibi. Kan testi sonucu olumluydu. 15.gün tekrarladm değer iyi dedi doktor öyle devam ediyo çok şükür. Kendini üzme. 5.gün embriyosuysa salı ya da çarşamba kan verebilirsin. Gününde vermeye kadar dayanılmıyo çünkü biliyorm

Evet salı günü kan vericem inş olumlu olur kanama olsa bile olumlu olabilir dimi

Bide ben progestan iğnesi kullanıyorum günlük zaten hergün var iğnem
Cnm zaten o iğne de o belirtileri yapabiliyo.kasık ağrısı bel ağrısı. Kanama olsa da olumlu olabilir tabi. Biriyle tanışmıştım Hastanede. 4 aylık hamileydi. Her gün 1 paket ped bitiriyorum hamileliğin başındam beri demişti. Oğlu olcaktı. Olmuştur bile. Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve sağloklı evlatlar nasip etsin

Âmin inşaALLAH hepimizin hakkında hayırlısı olsun salı günü sonucumu burdan güzel bi şekilde vermek istiyorum

Canım bel ağrısı iyidir benimde olmuştu inş pozitifi gorursun..bende hamisim canım..

Kızlar Pazartesi transferim olmuştu ama bugün adet ağrıları yaşıyorum çok korkuyorum ya bu normal mi sizce
Canım adet ağrılarının olmasi iyiye işaret ben son tüp denememde adet agrim olmuştu ve pozitifi gordum..5 gün emriyoyla idrarda gorebilirsin canım benim 3 gün emriyosuydu transferin 7 günü idrardan çok hafifte olsada çift çizgi gormustum..

Idrar testi yapmaya cesaretim yok artık o kadar çok negatif i gördüm ki bu sefer salı gününe kadar sabredip kan testi vericem idrar da negatif i görürsem ister istemez bütün ümidim yıkılıyor o yüzden riske atmak istemiyorum inş hayırlı sonuçlar alırımm :)

Canım bende 4 tüp denemem olmuştu hiç pozitif görmemiştim tam umudum bitigi anda geldi melegim..ben yine idrarda gorup gitmek istemiştim herzaman..kand o kadar umutlanip yıkılmak daha zordu benim için...5 gün emriyosu idrarda çıkar mutlaka bazen idrarda geç çıkabiliyor .kan testine kadar umut var her zaman canım..

İnş canım insan adet sancısı yaşayınca ister istemez biraz tedirgin oluyor ama burda yazılanları okuyunca moral oluyor bana :))

Bence hiç belirti arama kendinde.3 tüp bebek denemem oldu.ilki negatif ikincisi pozitif fakat sonrasında 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu üçüncüsü ise biyokimyasal gebelikle sonuçlandı.hepsindede belirtiler aynıydı.birbirinden ne kadar farklı sonuçlarla karşılaşmış olmama rağmen hepsindede aynı belirtileri yaşadım.o yüzden olumlu yada olumsuz hiç birşeyi hiç birşeye bağlama.inşallah pozitif olur sonucun.bende 4. denememi orada yaptıracağım.umarım bu sefer başarırım

Kizlar merhaba transfer sonucu bekleyenler rabbim insallah hepineze pozitifi göstersin benim bu kez olmadi eylülde tekrar denicem bi sorum olacakti benim durumumu yasayanlara ilaclari biraktigimdan beridir bas agrisi yasiyorum hic gecmiyo ilaclardan mi acaba

çok teşekkür ederim cnm, ben ağustosta iğnelere başlarım sonraki aylar transfer olur diye düşünüyorum, o zaman 1 ay daha bekleyeyim. Sizin sorun neydi, bizim erkek infertilitesi. Bahçeci nin laboratuarını övüyorlar bu konuda umarım bizimde yüzümüz güler.

Sebepsiz infertilite. kesinlikle embriyologlar, laboratuvar çok iyi buradaki ilk denememde pozitif sonucu aldım inşaALLAH bu yolda uğraşan herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…