- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
denizege34 selam canım ben de ocak ayında ilk görüşmemi Aytun hanımla yaptırmıştım testleri de ocak sonu gibi başka yerde yaptırmıştım araya kimyasal gebeliğim girdi o yüzden birqz beklemek zorunda kaldık şu anda da yumurta takibindeyim pazartesi toplama işlemim var ama bunsürte Aytun hanım izinde olduğu için doktor değilikliği yapmak zorunda kaldım Remzi beyle devam ediyoruz. Ben de kendisinden memnunum. Yumurta takibine kadar olan görüşmelerde ücret ödüyorsun ama daha sonra adetle birlikte başlayan takip sürecinde ücret ödenmiyor be fiyat bilgisini de o süreçten önce konuşuyorsun. İnşallah güzel sonuç alırsınız
Bizde 2 senedir sebepsiz infertiliteyle uğraşıyoruz. İlk denemede yumurta kalitesiz çıktı. Her gittiğim doktor çok olumsuz yumurtanın yapısı değişmez ,her ay kalite değişiyor ama buna yapacak bişey yok ne yapacağımızı şaşırdık güvenç beye randevu aldım bakalım o ne dicek yaşım 28 ama çok umutsuzum artık demek ki 2 senedir yumurtalar kalitesiz ya sürekli böyle devam ederse hamile kalamaz mıyım kafamda deli sorularSebepsiz infertilite. kesinlikle embriyologlar, laboratuvar çok iyi buradaki ilk denememde pozitif sonucu aldım inşaALLAH bu yolda uğraşan herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alırlar.
çok teşekkürler güzel dilekler için canım henüz olmadı 2 de işlemim... İnşallah güzel kaliteli yumurtalar oluşmuştur sonu güzel olur dileğimiz.. Hayırlısı olsun sizin için de ne zaman rahat hissedecekseniz o zaman en uygun zamanıCevabın için teşekkürederim cnm, merkezdeki doktorların geneli iyi sanırım, burada okuduğum kadarıyla kimsenin şikayeti yok. Bizde kendimize ağustosa kadar süre verdik sonra başlayacağız inşallah, öncesinde araştırıyorum doktora gidecektim bu ay ama vazgeçtim bir ay daha bekleyeyim direk Güvenç bey e gideyim diyorum. Sizinde işiniz rast gider umarım, kaliteli yumurtaların toplanır inşallah, belkide toplanmıştır şuandaAyy ben böyle okuyunca çok heycanlanıyorum, şu bekleme kısmı olmasa bide.. hadi bakalım güzel haberler duyarız umarımm..
Bizde 2 senedir sebepsiz infertiliteyle uğraşıyoruz. İlk denemede yumurta kalitesiz çıktı. Her gittiğim doktor çok olumsuz yumurtanın yapısı değişmez ,her ay kalite değişiyor ama buna yapacak bişey yok ne yapacağımızı şaşırdık güvenç beye randevu aldım bakalım o ne dicek yaşım 28 ama çok umutsuzum artık demek ki 2 senedir yumurtalar kalitesiz ya sürekli böyle devam ederse hamile kalamaz mıyım kafamda deli sorular
merhaba, ben de 13 gun sonra yaptiacagim testi. ucret olarak ne kadar odedin?Mrb arkadaşlar benimde bir sorum olucak bana 12 haftada ikili tarama testi dedi burçak hanima yönlendiedi doktorum ikili tarama testi yaptıranlar bana bilgi verirmisiniz fiyati ne kadar birde ense ölçümünü ordami yapıyorlar
Kızlar bugün transferden sonra 8. Günüm ve sabah dayanamayıp kan verdim 77 çıktı sonuç nasıl sizce bişey söyleyin
Kızlar bugün transferden sonra 8. Günüm ve sabah dayanamayıp kan verdim 77 çıktı sonuç nasıl sizce bişey söyleyin
Cnm hayirli olsun insallah. Allah daim etsin :)İnşaallah kızlar dua edin çok heyecanlıyımm:)
Çok geçmiş olsun cnm, hayırlısı olsunKizlar merhaba transfer sonucu bekleyenler rabbim insallah hepineze pozitifi göstersin benim bu kez olmadi eylülde tekrar denicem bi sorum olacakti benim durumumu yasayanlara ilaclari biraktigimdan beridir bas agrisi yasiyorum hic gecmiyo ilaclardan mi acaba
inşaALLAH Rabbim isteyen herkes e nasip etsin :))Cnm hayirli olsun insallah. Allah daim etsin :)
Sizin son durumunuzu merak ettim bir daha tahlil yaptırdınız mı?Âmin
inşaALLAH Rabbim isteyen herkes e nasip etsin :))
Evet canım bugün testi tekrarladım 192 olmuş değerim çok şükür.Sizin son durumunuzu merak ettim bir daha tahlil yaptırdınız mı?
Çok sevindim durumunuzaa bundan sonrası da sorunsuz olur inşallahEvet canım bugün testi tekrarladım 192 olmuş değerim çok şükür.
Pazartesi yumurtalarım toplandı şu an 9 tane döllenmiş embriyomuz var yarın eğer 3. Gün gelişimleri tamamsa dondurulacak bir dahaki adetimle tedavi sonucunda da transferim var kısmetse canımÇok sağol canm sen napıyosun hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?