Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cevabın için teşekkürederim cnm, merkezdeki doktorların geneli iyi sanırım, burada okuduğum kadarıyla kimsenin şikayeti yok. Bizde kendimize ağustosa kadar süre verdik sonra başlayacağız inşallah, öncesinde araştırıyorum doktora gidecektim bu ay ama vazgeçtim bir ay daha bekleyeyim direk Güvenç bey e gideyim diyorum. Sizinde işiniz rast gider umarım, kaliteli yumurtaların toplanır inşallah, belkide toplanmıştır şuanda Ayy ben böyle okuyunca çok heycanlanıyorum, şu bekleme kısmı olmasa bide.. hadi bakalım güzel haberler duyarız umarımm..

Sebepsiz infertilite. kesinlikle embriyologlar, laboratuvar çok iyi buradaki ilk denememde pozitif sonucu aldım inşaALLAH bu yolda uğraşan herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alırlar.
Bizde 2 senedir sebepsiz infertiliteyle uğraşıyoruz. İlk denemede yumurta kalitesiz çıktı. Her gittiğim doktor çok olumsuz yumurtanın yapısı değişmez ,her ay kalite değişiyor ama buna yapacak bişey yok ne yapacağımızı şaşırdık güvenç beye randevu aldım bakalım o ne dicek yaşım 28 ama çok umutsuzum artık demek ki 2 senedir yumurtalar kalitesiz ya sürekli böyle devam ederse hamile kalamaz mıyım kafamda deli sorular

Ç
çok teşekkürler güzel dilekler için canım henüz olmadı 2 de işlemim... İnşallah güzel kaliteli yumurtalar oluşmuştur sonu güzel olur dileğimiz.. Hayırlısı olsun sizin için de ne zaman rahat hissedecekseniz o zaman en uygun zamanı

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN.. bende yumurta rezerv azlığı var üçüncü tüp bebek denemem ve aklım çok karışık şuan 2 tane yumoş var iki gün önce biri 18 diğeri 13 ama e2 değerim 79 ben kaliteli olacağına inanmıyorum boş çıkar gibi geliyo önceki iki tedavimde 1. de 1 tane yum ve içi boş 2. de ise 1 yumurta ve döllenemedi şimdide korkuyorum içi boş olacak diye ne yapmalıyım

Yumurtanın kalitesini arttırmak için incir kürünü tavsiye ederim. Bir arkadaşımda yumurta oluşmuyordu ve doktoru asla çocuğun olmaz demiş. Bu kürü denedikten sonra normal yolla hamile kaldı. Umudunu kaybetme sakın, çok dua et. Tüm kalbimle çocuğumun olacağına inanarak dualarımı hiç eksik etmedim ve Rabbim kabul etti hala da dualarıma devam ediyorum. Yaşa da takılma daha çok gençsin ben 33 yaşındayım.

merhaba, ben de 13 gun sonra yaptiacagim testi. ucret olarak ne kadar odedin?

Ne güzel sonuç su an pozitf 2 günde bir 2 katına çıkmadı lazım hayırlı olsun
Kızlar bugün transferden sonra 8. Günüm ve sabah dayanamayıp kan verdim 77 çıktı sonuç nasıl sizce bişey söyleyin

Çok geçmiş olsun cnm, hayırlısı olsun

Çok sağol canm sen napıyosun hangi aşamadasın
Pazartesi yumurtalarım toplandı şu an 9 tane döllenmiş embriyomuz var yarın eğer 3. Gün gelişimleri tamamsa dondurulacak bir dahaki adetimle tedavi sonucunda da transferim var kısmetse canım

Ben bugun bahçeciye gittim görüşmeye. Mersinden geldim ki gelmeden önce sordum telefonda istediğiniz testler var mı yaptirayim geleyim . Ameliyattan önce rahim filmi çektirdim subatta ameliyat oldum. Bugün merkeze gittim erbil beyle görüştüm hsg çekilmeli dedi . Tedaviye basliycam diye adetliyken geldim .ee şimdi ben o kadar yol bunun için mo geldim .rahim filmi adet bitiminde çekilir bir de ben 7 gün burda nerde kalayim. Erbil beyi sevdim ama telefonla konuştuğumuz zaman diyebilirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…