merhaba cnm hayırlı olsun benimde bu pazertesi transferim oldu 5ci günüm hiç belirli yok bende salı günü tahlil yapsammı bilemedim 14 haziranda test günüm çok uzun zaman gibi geliyorKızlar Pazartesi transferim olmuştu ama bugün adet ağrıları yaşıyorum çok korkuyorum ya bu normal mi sizce
canım sen bahçeciden memnun kaldınmı ?Hamile olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.genelde bahçeci 5.gün embriyosu transferi yapıyor.5.gün kalite sınıflaması neydi acaba 4aa 4bb gibi sınıflama oluyormuş.hamile kalan arkadaşlar siZlerin kaliteleri neydi yardımcı olursanız sevinirim
Evet çok şükür memnunum.transferim henüz olmadı ama şimdiye kadar herşey güzel geçti.ben bahçeci umuttayım ama.5.gün hangi embriyo kalitesiyle hamile kaldılar onu merak ettimcanım sen bahçeciden memnun kaldınmı ?
Merhaba benimde transfer pazartesi günü oldu 11 haziranda test yapacam sana niye 14 demişler ben d.bakır da yaptımmerhaba cnm hayırlı olsun benimde bu pazertesi transferim oldu 5ci günüm hiç belirli yok bende salı günü tahlil yapsammı bilemedim 14 haziranda test günüm çok uzun zaman gibi geliyor
Slm kumral-ada Naptın gittinmi doktoraBen bugun bahçeciye gittim görüşmeye. Mersinden geldim ki gelmeden önce sordum telefonda istediğiniz testler var mı yaptirayim geleyim . Ameliyattan önce rahim filmi çektirdim subatta ameliyat oldum. Bugün merkeze gittim erbil beyle görüştüm hsg çekilmeli dedi . Tedaviye basliycam diye adetliyken geldim .ee şimdi ben o kadar yol bunun için mo geldim .rahim filmi adet bitiminde çekilir bir de ben 7 gün burda nerde kalayim. Erbil beyi sevdim ama telefonla konuştuğumuz zaman diyebilirlerdi.
4aa idi bnm. Ama oyle olmasa da 2.kalite vs ile hamile kalan cok oldu bahcecide haberin olsun. İnsallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsinHamile olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.genelde bahçeci 5.gün embriyosu transferi yapıyor.5.gün kalite sınıflaması neydi acaba 4aa 4bb gibi sınıflama oluyormuş.hamile kalan arkadaşlar siZlerin kaliteleri neydi yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim cevabın için Can'ım.başka yok mu hamile kalan.ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olmuş oluyorsunuz şimdiden teşekkürler4aa idi bnm. Ama oyle olmasa da 2.kalite vs ile hamile kalan cok oldu bahcecide haberin olsun. İnsallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin
Canım benimde 4aa idi tuttu çok şükür Pazartesi günü doktor kontrol üm var ama sen bunlara fazla takılma olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutunuyor o yüzden rahat ol biraz :)Teşekkür ederim cevabın için Can'ım.başka yok mu hamile kalan.ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olmuş oluyorsunuz şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim Can'ım cevabın için.sizde bu yollardaCanım benimde 4aa idi tuttu çok şükür Pazartesi günü doktor kontrol üm var ama sen bunlara fazla takılma olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutunuyor o yüzden rahat ol biraz :)
Hayırlı olsun Can'ım.adetin 20.günü transfer oluyor geneldeKızlar bugün itibariyle benim de dondurulmuş 4 embriyom var. Adet olmayı beklicem... Adetten sonra neler yapılıyor transfer için kaç gün geçiyor ortalama transfere kadar...
Teşekkür ederim Can'ım cevabın için.sizde bu yollarda
Hayırlı olsun Can'ım.adetin 20.günü transfer oluyor genelde
Hayırlısı olsun canım benim 15 gün sonra yapıldı transferKızlar bugün itibariyle benim de dondurulmuş 4 embriyom var. Adet olmayı beklicem... Adetten sonra neler yapılıyor transfer için kaç gün geçiyor ortalama transfere kadar...
Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar olmuş olur transfer... 5. Gün embriyosu dondurdularTeşekkür ederim Can'ım cevabın için.sizde bu yollarda
Hayırlı olsun Can'ım.adetin 20.günü transfer oluyor genelde
Teşekkürler canım cevabın için... Bakalım benim ki ne zaman olacak... Bayramdan sonraya kalmasın inşallahHayırlısı olsun canım benim 15 gün sonra yapıldı transfer
Benimde 5.gün embriyosu donduruldu geçen ay.bir hafta sonra transferim olacak.adetin 20.günü olmuş oluyor transferTeşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar olmuş olur transfer... 5. Gün embriyosu dondurdular
Hakkında hayırlısı olsunTeşekkürler canım cevabın için... Bakalım benim ki ne zaman olacak... Bayramdan sonraya kalmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?