Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar Pazartesi transferim olmuştu ama bugün adet ağrıları yaşıyorum çok korkuyorum ya bu normal mi sizce
merhaba cnm hayırlı olsun benimde bu pazertesi transferim oldu 5ci günüm hiç belirli yok bende salı günü tahlil yapsammı bilemedim 14 haziranda test günüm çok uzun zaman gibi geliyor

Son düzenleme:
Benim de Pazartesi olmuştu canım ben 1 hafta sonra Pazartesi tahlil yapmıştım çıktı kanda bende de hiç belirti yoktu tam tersi adet sancılarım başlamıştı o yüzden kan verdim ama çok şükür pozitif çıktı sonuç

Hamile olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.genelde bahçeci 5.gün embriyosu transferi yapıyor.5.gün kalite sınıflaması neydi acaba 4aa 4bb gibi sınıflama oluyormuş.hamile kalan arkadaşlar siZlerin kaliteleri neydi yardımcı olursanız sevinirim

canım sen bahçeciden memnun kaldınmı ?

canım sen bahçeciden memnun kaldınmı ?
Evet çok şükür memnunum.transferim henüz olmadı ama şimdiye kadar herşey güzel geçti.ben bahçeci umuttayım ama.5.gün hangi embriyo kalitesiyle hamile kaldılar onu merak ettim

Slm kızlar benim transfer pazartesi günü yapıldı bel ağrısı oluyor ara ara kasıkarım ağrıyor bide idrara çok sıkışıyorum sizce bütün bunlar belirtimi

merhaba cnm hayırlı olsun benimde bu pazertesi transferim oldu 5ci günüm hiç belirli yok bende salı günü tahlil yapsammı bilemedim 14 haziranda test günüm çok uzun zaman gibi geliyor
Merhaba benimde transfer pazartesi günü oldu 11 haziranda test yapacam sana niye 14 demişler ben d.bakır da yaptım

Slm kumral-ada Naptın gittinmi doktora

4aa idi bnm. Ama oyle olmasa da 2.kalite vs ile hamile kalan cok oldu bahcecide haberin olsun. İnsallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin

4aa idi bnm. Ama oyle olmasa da 2.kalite vs ile hamile kalan cok oldu bahcecide haberin olsun. İnsallah en kisa zamanda guzel sonuclar alirsin
Teşekkür ederim cevabın için Can'ım.başka yok mu hamile kalan.ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olmuş oluyorsunuz şimdiden teşekkürler

Teşekkür ederim cevabın için Can'ım.başka yok mu hamile kalan.ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olmuş oluyorsunuz şimdiden teşekkürler
Canım benimde 4aa idi tuttu çok şükür Pazartesi günü doktor kontrol üm var ama sen bunlara fazla takılma olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutunuyor o yüzden rahat ol biraz :)

Kızlar bugün itibariyle benim de dondurulmuş 4 embriyom var. Adet olmayı beklicem... Adetten sonra neler yapılıyor transfer için kaç gün geçiyor ortalama transfere kadar...

Canım benimde 4aa idi tuttu çok şükür Pazartesi günü doktor kontrol üm var ama sen bunlara fazla takılma olacağı varsa düşük kalite embriyo bile tutunuyor o yüzden rahat ol biraz :)
Teşekkür ederim Can'ım cevabın için.sizde bu yollarda
Kızlar bugün itibariyle benim de dondurulmuş 4 embriyom var. Adet olmayı beklicem... Adetten sonra neler yapılıyor transfer için kaç gün geçiyor ortalama transfere kadar...
Hayırlı olsun Can'ım.adetin 20.günü transfer oluyor genelde

5.gün embriyosuyla 3.gün embriyo transferi değişiyor mu acaba hiç bilmiyorum.

Teşekkür ederim Can'ım cevabın için.sizde bu yollarda

Hayırlı olsun Can'ım.adetin 20.günü transfer oluyor genelde
Teşekkür ederim canım inşallah bayrama kadar olmuş olur transfer... 5. Gün embriyosu dondurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…