Hayırlısı olsun inşallah sizin için de... Çok olmazsam bir soru daha sormak istiyorum... Yumurta toplamadan kaç gün sonra adetiniz geldi normal periyodunuzda mıydı yoksa önce yada geç mi?Benimde 5.gün embriyosu donduruldu geçen ay.bir hafta sonra transferim olacak.adetin 20.günü olmuş oluyor transfer
Çok teşekkür ederim senin için de... Test gününü mü bekliyorsun şimdilerdeHakkında hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşallah sizin için de... Çok olmazsam bir soru daha sormak istiyorum... Yumurta toplamadan kaç gün sonra adetiniz geldi normal periyodunuzda mıydı yoksa önce yada geç mi?
Ben pcosluyum ilaçsız adet göremiyorum o yüzden bir periyodum da yok doktorum bu tedaviyle ilaçsız gelir dedi o yüzden gelmesi gereken tarihi bir türlü kestiremiyorum
Dr.bana 10 gün içinde adet olursun demişti tam 10.gün oldum.bir hafta sonra olan da var.normal periyotun devam etmiyor yani.toplamadan sonra en fazla 2 hafta içinde olman lazımÇok teşekkür ederim senin için de... Test gününü mü bekliyorsun şimdilerde
O zaman haftaya gelmeli benim de... Pazartesi toplamam olmuştu.. Dünden beridir garip bir karın ağrım başladı ben de erken diyordum belki de şimdiden başlamıştır adet sancıları..Dr.bana 10 gün içinde adet olursun demişti tam 10.gün oldum.bir hafta sonra olan da var.normal periyotun devam etmiyor yani.toplamadan sonra en fazla 2 hafta içinde olman lazım
Evet canım 11 haziran test günümÇok teşekkür ederim senin için de... Test gününü mü bekliyorsun şimdilerde
O zaman haftaya gelmeli benim de... Pazartesi toplamam olmuştu.. Dünden beridir garip bir karın ağrım başladı ben de erken diyordum belki de
Hayırlısı olsun canımEvet canım 11 haziran test günüm
Normal canm jel kullanan herkes te oluyor hemen hemen.Slm kızlar ben crinone jel kullanıyorum pötür pötür geri geliyor sizce normalmi
Teşekkür ederim canımNormal canm jel kullanan herkes te oluyor hemen hemen.
Bendede olmuştu birakmama rağmen daha halsizim bazilarinda hemen geciyo bende tsh icin kullaniyorum bi tahliline bak biliyosun tsh yuksekligide yapiyo halsizlikMerhaba arkadaşlar. Tüp Bebek tedavisinde vitamin haplarını kullanıp halsizlik ve yorgunluk yaşayan oldu mu acaba? Ben omega 3 hapları dahil bir de tsh nedeniyle hap kullanıyorum.
Hayırlısı olsun inşallah kan sonucu da... Transferden sonraki kaçıncı gündü bugün? Bir de 2 tane koyulmasını siz mi istediniz?Merhaba arkadaşlar
Cuma günü test günüm az kaldı heyecanlıyım sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok belirgin çıktı inşallah kan testi sonucumda iyi çıkar 5. Gün embriyosu 2 tane koydular merakla cumayı bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Teşekkür ederim transferimin 11.günü ve 35 yaş üzeri olanlara 2 embriyo transferi yapılıyor benim özellikle istediğim bir şey değil kanunlar böyleHayırlısı olsun inşallah kan sonucu da... Transferden sonraki kaçıncı gündü bugün? Bir de 2 tane koyulmasını siz mi istediniz?
Hayırlısı olsun tekrardan idrarda belirgin çizgi varsa kan da kesin güzel sonuç çıkar... Anladım durumuTeşekkür ederim transferimin 11.günü ve 35 yaş üzeri olanlara 2 embriyo transferi yapılıyor benim özellikle istediğim bir şey değil kanunlar böyle
İnşallahHayırlısı olsun tekrardan idrarda belirgin çizgi varsa kan da kesin güzel sonuç çıkar... Anladım durumu
Kızlar 14. Gün değerim 2176 çıktı nasıl olmuş sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?