Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benimde 5.gün embriyosu donduruldu geçen ay.bir hafta sonra transferim olacak.adetin 20.günü olmuş oluyor transfer
Hayırlısı olsun inşallah sizin için de... Çok olmazsam bir soru daha sormak istiyorum... Yumurta toplamadan kaç gün sonra adetiniz geldi normal periyodunuzda mıydı yoksa önce yada geç mi?
Ben pcosluyum ilaçsız adet göremiyorum o yüzden bir periyodum da yok doktorum bu tedaviyle ilaçsız gelir dedi o yüzden gelmesi gereken tarihi bir türlü kestiremiyorum

Çok teşekkür ederim senin için de... Test gününü mü bekliyorsun şimdilerde
Dr.bana 10 gün içinde adet olursun demişti tam 10.gün oldum.bir hafta sonra olan da var.normal periyotun devam etmiyor yani.toplamadan sonra en fazla 2 hafta içinde olman lazım

Dr.bana 10 gün içinde adet olursun demişti tam 10.gün oldum.bir hafta sonra olan da var.normal periyotun devam etmiyor yani.toplamadan sonra en fazla 2 hafta içinde olman lazım
O zaman haftaya gelmeli benim de... Pazartesi toplamam olmuştu.. Dünden beridir garip bir karın ağrım başladı ben de erken diyordum belki de şimdiden başlamıştır adet sancıları..

Slm kızlar ben crinone jel kullanıyorum pötür pötür geri geliyor sizce normalmi

Kizlar merhaba benim gibi negatif olup ara kanamasi olan var mi ilkkez basima geldi bilen varsa ne yapmam gerektigini söyleyebilirmi

Merhaba arkadaşlar. Tüp Bebek tedavisinde vitamin haplarını kullanıp halsizlik ve yorgunluk yaşayan oldu mu acaba? Ben omega 3 hapları dahil bir de tsh nedeniyle hap kullanıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Tüp Bebek tedavisinde vitamin haplarını kullanıp halsizlik ve yorgunluk yaşayan oldu mu acaba? Ben omega 3 hapları dahil bir de tsh nedeniyle hap kullanıyorum.
Bendede olmuştu birakmama rağmen daha halsizim bazilarinda hemen geciyo bende tsh icin kullaniyorum bi tahliline bak biliyosun tsh yuksekligide yapiyo halsizlik

Merhaba arkadaşlar
Cuma günü test günüm az kaldı heyecanlıyım sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok belirgin çıktı inşallah kan testi sonucumda iyi çıkar 5. Gün embriyosu 2 tane koydular merakla cumayı bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Hayırlısı olsun inşallah kan sonucu da... Transferden sonraki kaçıncı gündü bugün? Bir de 2 tane koyulmasını siz mi istediniz?

Hayırlısı olsun inşallah kan sonucu da... Transferden sonraki kaçıncı gündü bugün? Bir de 2 tane koyulmasını siz mi istediniz?
Teşekkür ederim transferimin 11.günü ve 35 yaş üzeri olanlara 2 embriyo transferi yapılıyor benim özellikle istediğim bir şey değil kanunlar böyle

Teşekkür ederim transferimin 11.günü ve 35 yaş üzeri olanlara 2 embriyo transferi yapılıyor benim özellikle istediğim bir şey değil kanunlar böyle
Hayırlısı olsun tekrardan idrarda belirgin çizgi varsa kan da kesin güzel sonuç çıkar... Anladım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…