- 1 Mart 2016
- 66
- 56
- 3
- 32
Bence de güzel inşaALLAH canım baya heyecanlıyımda:)Sence nasıl? Gayet güzel elbette
Gözün aydın, tebrik ediyorum. ..
Çok güzel Allah kucaklarımıza almayı nasip etsinBence de güzel inşaALLAH canım baya heyecanlıyımda:)
İnşallah cnm idrarda çıkmışsa kanda kesin güzel sonuç alırsın miniklerinden :)Hayırlısı olsun inşallah kan sonucu da... Transferden sonraki kaçıncı gündü bugün? Bir de 2 tane koyulmasını siz mi istediniz?
bilmiyorum bende birşey anlamadım inşallah hayırlı sonuçlar alırızMerhaba benimde transfer pazartesi günü oldu 11 haziranda test yapacam sana niye 14 demişler ben d.bakır da yaptım
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkes e bu duyguyu yaşatsın tez zamanda.Çok güzel Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin
cnm inşallah yükselir şimdiden hayırlı olsun bendede mide bulantısı var ben daha tahlil yaptırmadım senin kacıncı günKızlar mide bulantısı var iki gündür Dr gittim test yaptı test sonucum 39,5 sizce yükselirmi 4 gün sonra test yapacam
8. Günüm canım seninde hayırlı olsuncnm inşallah yükselir şimdiden hayırlı olsun bendede mide bulantısı var ben daha tahlil yaptırmadım senin kacıncı gün
10cu günüm bende belirtiler sol kasıgımda arada batma oluyor ve halsizlik var mide bulantısı falanda var rahimde akıntı falanda olması gerekirmi bende yok sende oldumu8. Günüm canım seninde hayırlı olsun
Senin Kaçıncı günün
Canimm hayırlı olsun çok sevindim. Yükselir tabi erken yapmışsın testi zaten günü gelince yukselicektir. İnşallah darısı bizeKızlar mide bulantısı var iki gündür Dr gittim test yaptı test sonucum 39,5 sizce yükselirmi 4 gün sonra test yapacam
Bende de adet sancısı başladı kızlar o yüzden test yapasim yok çok üZgünüm bana dua edin lutfenn
Amin darısı tüm istiyenlere.Canimm hayırlı olsun çok sevindim. Yükselir tabi erken yapmışsın testi zaten günü gelince yukselicektir. İnşallah darısı bize
Allah bebeyi ne kavuşturulması canım inşallahşu mübarek günler hurmetine Allahım bebeğine kavuştursun hayırlısıyla...
pardon yanlışlık oldu cnm bügün 9cu günümya günleride şaşırır oldum10cu günüm bende belirtiler sol kasıgımda arada batma oluyor ve halsizlik var mide bulantısı falanda var rahimde akıntı falanda olması gerekirmi bende yok sende oldumu
Bende akıntı var bel ağrısı kasıklarımda ağrı bulantı oluyorpardon yanlışlık oldu cnm bügün 9cu günümya günleride şaşırır oldum
aynı gün olmuş tranferimiz 30mayıs pazartesi benimde inşallah olurBende akıntı var bel ağrısı kasıklarımda ağrı bulantı oluyor
30 mayısta transfer yapıldı kafa kalmıyor insanda öyle uzun geliyor beklemek şaşırmakta haklısın
Amin canım sağolşu mübarek günler hurmetine Allahım bebeğine kavuştursun hayırlısıyla...
Amin canım beim 11 30 da yapıldı transferler Dr çok güveniyordum bi öncekilerinde bu kadar güven vermemişti Dr başka yerde yapmıştım Allaha şükürler olsun karşıma ii bi dr çıkardıaynı gün olmuş tranferimiz 30mayıs pazartesi benimde inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?