doktorunun içine sinmesi çok önemli gerçekten ilgileniyorlar burda ben mustafa beyin hastasıyım tranferimide o yaptı çok şükür memnunumAmin canım beim 11 30 da yapıldı transferler Dr çok güveniyordum bi öncekilerinde bu kadar güven vermemişti Dr başka yerde yapmıştım Allaha şükürler olsun karşıma ii bi dr çıkardı
AminnnnÇok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkes e bu duyguyu yaşatsın tez zamanda.
Bende zeki beyden ve ekibinden çok memnun kaldım sonuç ne olursa olsun hiç fark etmezdi yine kendisi için aynı şeyleri söylerdimdoktorunun içine sinmesi çok önemli gerçekten ilgileniyorlar burda ben mustafa beyin hastasıyım tranferimide o yaptı çok şükür memnunum
Hayırlısı olsun değeriniz inşallah kat kat artar.. Bu arada bişey sorabilir miyim? Fulya hastasısınız değil mi? Transferiniz geçen pazartesi 4 civarı mı yapıldı? Benim de o gün opum vardı yan tarafımda birine transfer yapılacaktı acaba o musunuz diye sordum? Onu da merak etmiştim tuttu mu acaba diyekızlar merhaba geçen hafta pazartesi trnsferim oldu ve bugün tahlil yaptım sonuç 108.9 çıktı çok mutluyum cuma günü tekrar tahlil yapıcam inşallah degerler ikiye katlanır dua edin ne olur
ok saol fulyadayım mustafa beyin hastasıyım evet geçen pazartesi yapıldı saat 5 gibi falan yapıldı yan odadaysam bilmem benimdir belki bu arada geçmiş olsun sanada inşallah herşey iyi olurHayırlısı olsun değeriniz inşallah kat kat artar.. Bu arada bişey sorabilir miyim? Fulya hastasısınız değil mi? Transferiniz geçen pazartesi 4 civarı mı yapıldı? Benim de o gün opum vardı yan tarafımda birine transfer yapılacaktı acaba o musunuz diye sordum? Onu da merak etmiştim tuttu mu acaba diye
çok saol fulyadayım mustafa beyin hastasıyım evet geçen pazartesi yapıldı saat 5 gibi benim odada kimse kalmıyordu
Hayırlısı olsun inşallah kat kat artar değerlerinkızlar merhaba geçen hafta pazartesi trnsferim oldu ve bugün tahlil yaptım sonuç 108.9 çıktı çok mutluyum cuma günü tekrar tahlil yapıcam inşallah degerler ikiye katlanır dua edin ne olur
çok saol fulyadayım mustafa beyin hastasıyım evet geçen pazartesi yapıldı saat 5 gibi falan yapıldı yan odadaysam bilmem benimdir belki bu arada geçmiş olsun sanada inşallah herşey iyi olur
Çok bğyük ihtimalle zannettiğim kişisiniz... Hayırlısı olsun çok sevindim güzel habere... Ben de adet olmayı bekliyorum inşallah transfer sonucu güzel haber gelir benden deçok saol fulyadayım mustafa beyin hastasıyım evet geçen pazartesi yapıldı saat 5 gibi falan yapıldı yan odadaysam bilmem benimdir belki bu arada geçmiş olsun sanada inşallah herşey iyi olur
Tedavin hayırlı olsunÇok bğyük ihtimalle zannettiğim kişisiniz... Hayırlısı olsun çok sevindim güzel habere... Ben de adet olmayı bekliyorum inşallah transfer sonucu güzel haber gelir benden de
Çok teşekkürler inşallah transferim bayrama kadar yetişir gerçekten beklemek çok yorucu hele şu an dondurulmuş embriyoları bilince insan daha da heyecanlanıyorTedavin hayırlı olsun
Rabbim isteyen herkese versin
inşallah şu mübarek günde rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın sendende güzel haberler bekliyorum nasip işte bak burda tanıştıkÇok bğyük ihtimalle zannettiğim kişisiniz... Hayırlısı olsun çok sevindim güzel habere... Ben de adet olmayı bekliyorum inşallah transfer sonucu güzel haber gelir benden de
Amin inşallah hiç birimiz boş dönmeyiz inşallah... Nasipten öte köy yok aynen öyle burdan kısmetmiş... İnşallah güzel haberler gelir burdan da ben sizlere verebilirim..inşallah şu mübarek günde rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın sendende güzel haberler bekliyorum nasip işte bak burda tanıştık
Sorma benim aklımdan neler geçiyordu eşime bak diyorum biz burda oturmuş sıcak sıcak çay içiyoruz çocuklarımız soğuktan donmuş ilk gün sabaha kadar uyumadım gözüme uyku girmedi neyseki benim fazla sürmedi apu lar toplandıktan üç gün sonra donduruldu 12 gün sonra transfer yapıldı yazarken heyecanlanıyorum 3 gün sonra test yapacam inşallah değerler dahada yükselmiş olurÇok teşekkürler inşallah transferim bayrama kadar yetişir gerçekten beklemek çok yorucu hele şu an dondurulmuş embriyoları bilince insan daha da heyecanlanıyor
Aynen öyle vallahi... Benim şu an ki tedirginliğim bayrama yetişmesi sonra belki de diğer aya kalır transfer o korkutuyor araya bayram tatili girerse tarih şaşar... Benim de 30 mayısta opu yapıldı hala adet olmadım cuma 12. Gün inş cumaya kadar adet olurum bir de birşey sorabilir miyim adetin 2. Günü muayene çağırdı doktorum ondan sonraki süreçte noluyor tansfere kadarSorma benim aklımdan neler geçiyordu eşime bak diyorum biz burda oturmuş sıcak sıcak çay içiyoruz çocuklarımız soğuktan donmuş ilk gün sabaha kadar uyumadım gözüme uyku girmedi neyseki benim fazla sürmedi apu lar toplandıktan üç gün sonra donduruldu 12 gün sonra transfer yapıldı yazarken heyecanlanıyorum 3 gün sonra test yapacam inşallah değerler dahada yükselmiş olur
Ben apu dan sonra Dr hiç gitmedim apu dan iki gün sonra adet oldum ilaçları nasıl kullanacağım anlatmıştı bana adetin 13. gün Dr gittim cuma günüydü pazar günü aradılar pazartesi transfer yapılacağını söyledi çok rahat geçtiAynen öyle vallahi... Benim şu an ki tedirginliğim bayrama yetişmesi sonra belki de diğer aya kalır transfer o korkutuyor araya bayram tatili girerse tarih şaşar... Benim de 30 mayısta opu yapıldı hala adet olmadım cuma 12. Gün inş cumaya kadar adet olurum bir de birşey sorabilir miyim adetin 2. Günü muayene çağırdı doktorum ondan sonraki süreçte noluyor tansfere kadar
Sizin süreç baya hızlı işlemiş ne güzel benim baya oldu işte bugün 10. Gün opudan sonrakiBen apu dan sonra Dr hiç gitmedim apu dan iki gün sonra adet oldum ilaçları nasıl kullanacağım anlatmıştı bana adetin 13. gün Dr gittim cuma günüydü pazar günü aradılar pazartesi transfer yapılacağını söyledi çok rahat geçti
Benim çok rahat geçti sürekli söylüyorum Allah razı olsun zeki beyden tedavim beni hiç sokması yormadıSizin süreç baya hızlı işlemiş ne güzel benim baya oldu işte bugün 10. Gün opudan sonraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?