- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız10 haziran test günüm çok heyecanlıyım geri sayım başladıinşallah güzel haberler alırım
İnşallahHadi inşallah güzel haberlerini alırız
Aslında bana yatmadan önce al dediler demek ki bu yüzdenmis biraz ağır galiba benimde midem hassas hemen yanma yaptıBen omega 3 ü yemeklerden sonra alıyorum midem hassas olduğundan
Tedavin hayırlı olsun Dr kimMerhaba arkadaşlar
Bende dun bahçeci Fulya merkezine gittim. Baya hazırlıklı olduğumu söyledi doktor. Testler falan birde adetimin 2. Günü gittim hemen tedaviye başlayalım dedi durumun kotu değil %60 başarı oranın var dedi. 6 gün kullanacağım 2 adet iğne verdi yumurta gelişsin diye sonrasında pazartesi günü gel bakalım ne durumdasın diye birde bir suru vitamin falan verdi. Hiç bu kadar ilaç almamıştım bi sıkıntı yaratır mı arkadaşlar biraz korktum galiba. Birde yardımcı olabilir misiniz bana sizce başarı oranım nedir? Seneler sonra içime azda olsa umut girdi ama yine korkuyorum ya olmazsa diye çünkü birdaha tüp bebek yaptiramayabilirim cok pahalı çünkü
Tesekkurler. Remzi abalı doktorumTedavin hayırlı olsun Dr kim
Hayırlı olsun tedaviniz.. Normal aslında o kadar ilaç hemen hemen herkes aynı ilaçları kullanıyor... Benim doktorum en başta aytun hanımdı ama tam yumurtlama tedavisine başlıcağımız sırada izindeymiş ve o yüzden doktor değiştirmek zorunda kaldım benimki de şimdi Remzi bey... Takibimi opumu kendisi yaptım 4 tane dondurulmuş embriyomuz var şimdi adet olmayı bekliyorum ki transfer tedavisne başlayabilelim... Sizin problem neydi... Kaçıncı denemeniz... Ben pcosluyum ve ilk denememTesekkurler. Remzi abalı doktorum
Benimde ilk denemem o yüzden hiç bir şey bilmiyorum :) bende pko luyum diye gittim Remzi bey baktı tamda değilsin dedi normal dedi kafam karıştı bu yüzden. Tedavi görüyordum ilaçlardan dolayı düzelmiş olabilir belki. Bu arada kendiliğinden oluşan iki gebeliğim oldu ikisi de duştu. Sonrasında başarısız bir aşılama ve son çare tüp bebek. İnsallah bi sıkıntı çıkmaz herşey yolunda gider. Size kac tane iğne verdiler yumurta toplamak icin ne Zaman çağırdılar, ve son olarak kac tane yumurta vardı. Cok soru sordum galiba ama merak ediyorum :) birde ayıptır söylemesi ishal yaptı ilaçlar yan etki yaptı galiba Glukofen de kullanıyorum hepsi birlikte ağır geldi galiba birazdan arayıp sorarım belki.Hayırlı olsun tedaviniz.. Normal aslında o kadar ilaç hemen hemen herkes aynı ilaçları kullanıyor... Benim doktorum en başta aytun hanımdı ama tam yumurtlama tedavisine başlıcağımız sırada izindeymiş ve o yüzden doktor değiştirmek zorunda kaldım benimki de şimdi Remzi bey... Takibimi opumu kendisi yaptım 4 tane dondurulmuş embriyomuz var şimdi adet olmayı bekliyorum ki transfer tedavisne başlayabilelim... Sizin problem neydi... Kaçıncı denemeniz... Ben pcosluyum ve ilk denemem
Benim biraz ağır pco ilaçsız adet göremiyorum... Ayrıca kilo ve insülin direnci faktörlerim de var tabii... Ocak ayında ben de kendiliğimden bir kimyasal gebelik geçirdim... Ben iğneleri 9 gün kullandım gonal f ve menapur sonra bu süre zarfında ilk kontrolden sonra orgalutran da eklendi iğne olarak opudan 36 saat önce de çatlatma iğnesi vuruldum.. 11. Gün opu oldum totalde 12 yumurtam toplandı... 10 u kaliteliydi 9 u embriyo oldu ve şu an 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak dondurulmuş durumda.. Opudan sonraki 11. Günüm bugün adet olmayı bekliyorum hala umarım olabilirim... Bende glukofen kullanıyorum yan etkiler normal aslındaBenimde ilk denemem o yüzden hiç bir şey bilmiyorum :) bende pko luyum diye gittim Remzi bey baktı tamda değilsin dedi normal dedi kafam karıştı bu yüzden. Tedavi görüyordum ilaçlardan dolayı düzelmiş olabilir belki. Bu arada kendiliğinden oluşan iki gebeliğim oldu ikisi de duştu. Sonrasında başarısız bir aşılama ve son çare tüp bebek. İnsallah bi sıkıntı çıkmaz herşey yolunda gider. Size kac tane iğne verdiler yumurta toplamak icin ne Zaman çağırdılar, ve son olarak kac tane yumurta vardı. Cok soru sordum galiba ama merak ediyorum :) birde ayıptır söylemesi ishal yaptı ilaçlar yan etki yaptı galiba Glukofen de kullanıyorum hepsi birlikte ağır geldi galiba birazdan arayıp sorarım belki.
Anladım Can'ım cok gecmiş olsun insallah herşey olumlu geçer ve istediğin olur:) tabi ben daha yolun basında olduğum icin bu söylediklerin Suanlik yabancı geliyor ama sanırım Zaman'la bende öğreneceğim bunları. 5. Gün embriyosu nedir. Sende de oldu mu Can'ım ishal falan. Bu arada bana da gonal f ve Merional diye iki iğne omega 3 decavit birde co Q-10 verildi bunlara ek birde daha önceden kullandığım Glukofen varBenim biraz ağır pco ilaçsız adet göremiyorum... Ayrıca kilo ve insülin direnci faktörlerim de var tabii... Ocak ayında ben de kendiliğimden bir kimyasal gebelik geçirdim... Ben iğneleri 9 gün kullandım gonal f ve menapur sonra bu süre zarfında ilk kontrolden sonra orgalutran da eklendi iğne olarak opudan 36 saat önce de çatlatma iğnesi vuruldum.. 11. Gün opu oldum totalde 12 yumurtam toplandı... 10 u kaliteliydi 9 u embriyo oldu ve şu an 4 tanesi 5. Gün embriyosu olarak dondurulmuş durumda.. Opudan sonraki 11. Günüm bugün adet olmayı bekliyorum hala umarım olabilirim... Bende glukofen kullanıyorum yan etkiler normal aslında
İnşallah canım saolasın senin de hayırlı olsun... Aynen öyle ben de çok cahildim başına geldikçe öğreniyorsun her şeyi... Eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa size de 3. Ya da 5. Güne kadar embriyoları takip ediyorlar ki Benim bildiğim kadarıyla 5. Gün embriyosunun tutma olasılığı daha yüksekmiş sanırım ben de ekstradan glukofen ve decavit kullanıyorumAnladım Can'ım cok gecmiş olsun insallah herşey olumlu geçer ve istediğin olur:) tabi ben daha yolun basında olduğum icin bu söylediklerin Suanlik yabancı geliyor ama sanırım Zaman'la bende öğreneceğim bunları. 5. Gün embriyosu nedir. Sende de oldu mu Can'ım ishal falan. Bu arada bana da gonal f ve Merional diye iki iğne omega 3 decavit birde co Q-10 verildi bunlara ek birde daha önceden kullandığım Glukofen var
Evet Canım sanırım benimki de öyle olacak çünkü doktor bana dediki bu ay yumurta toplarız dolleriz bir daha ay adetten sonra yerleştiririz dedi. Doktor sence Nasıl diğer doktorların az cok ismini gördüm ama Remzi beyi ilk defa duyuyorumİnşallah canım saolasın senin de hayırlı olsun... Aynen öyle ben de çok cahildim başına geldikçe öğreniyorsun her şeyi... Eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa size de 3. Ya da 5. Güne kadar embriyoları takip ediyorlar ki Benim bildiğim kadarıyla 5. Gün embriyosunun tutma olasılığı daha yüksekmiş sanırım ben de ekstradan glukofen ve decavit kullanıyorum
Ay insallah Can'ım ya ilk hastalarındanim galiba dediğin gibi insallah uğurlu gelirCanım remzi bey yeni mi gelmiş kliniğe ben giderken orda yoktu öyle birisi hayırlı olsun şimdiden hastaları burda toplanmaya baslamış uğurlu gelir inşallah size
Aynen öyle canım daha iyi olması açısından tercih esilen bir yöntem sanırım ben de çok duymamıştım adını ama memnunum şimdilikEvet Canım sanırım benimki de öyle olacak çünkü doktor bana dediki bu ay yumurta toplarız dolleriz bir daha ay adetten sonra yerleştiririz dedi. Doktor sence Nasıl diğer doktorların az cok ismini gördüm ama Remzi beyi ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?