Aa maasallah insallah hayırlısı olur :) allah bize de nasip eder insallahSonucumu aldım galiba ikiz olacak 4438 çıktıiki embriyo koymuşlardı
hayyy maşallah ne güzel allah devamını getirsin inşallahSonucumu aldım galiba ikiz olacak 4438 çıktıiki embriyo koymuşlardı
Kızlar birşey soracaktım doktor benden bazı testler istemişti bu arada tedaviye yeni başladım prolaktin hormonum yüksek çıkmış biraz tedaviyi etkiler mi bilgisi olan var mı
HarikaSonucumu aldım galiba ikiz olacak 4438 çıktıiki embriyo koymuşlardı
hayyy maşallah ne güzel allah devamını getirsin inşallah
Allah razı olsun hepinizdenHarikaHayirli olsun :)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Öncelikle cevap verdiğin icin tesekkurler :) benimki 45 çıktı insallah bir sıkıntı olmaz. Ben tedaviye yeni başladığım icin ve hiç birşey bilmediğim için o kadar cok soru geliyor ki aklıma cok sorarsam sıkılma olur mu :)) benim tedavimi Remzi bey yapıyor bugun 4. Günüm adetimin de 5. Günü. 4 gündür iğne kullanıyorum sanırım bu yüzden adetim kısa surdu bitti gibi hatta. Ve bugun yapışkan akıntı geldi bu yüzden korktum acaba yumurtlama başladı mı bu kadar çabuk oluyor mu yoksa iğnelerin etkisi mi karar veremedim. Artık oazartesi ak mı kara mi göreceğimNe kadar yuksek sormamda sakinca var mi? Prolaktin konusundaki yaklasimlar doktordan doktora degisiyor. Benim 36-38 falan cikiyor mesela hafif yuksek. Bir suru doktora gittim doktorimin bazisi bununun icin ilac verdi bazisi onemsemedi. Su anki doktorum Guvenc bey o prolaktini hic onemsemedi, normal tedaviye devam ettik.
Istedigini aklina geleni sor ama unutma bizler sadece deneyim paylasiyoruz en dogrusu doktorunu bilir tabi :) Siz tedaviye basladiginiza gore REmzi bey senin prolaktin duzeyini sorun etmemis o zaman korkma bence. Tedavi boyunca surekli kontrol ediliyorsun ya yumurtlama hemen oyle olmuyor doktorun kontrol ediyor onlari zaten. Bu ignelerden dolayi fazla sayida yumurta buyudugu icin bu donemde cok akinti oluyor. Ilk seferinde ben de cok korkup doktorumu aramistim. Son yumurta toplama da ise yumurtalar cok buyumustu hemen catlamasin diye Guvenc bey bir hap verdi ve iki gun evde kipirdaman yattim. OZetle kontrol altinda o yumurtalar :) kritik durum olsa dr un uyarir.Öncelikle cevap verdiğin icin tesekkurler :) benimki 45 çıktı insallah bir sıkıntı olmaz. Ben tedaviye yeni başladığım icin ve hiç birşey bilmediğim için o kadar cok soru geliyor ki aklıma cok sorarsam sıkılma olur mu :)) benim tedavimi Remzi bey yapıyor bugun 4. Günüm adetimin de 5. Günü. 4 gündür iğne kullanıyorum sanırım bu yüzden adetim kısa surdu bitti gibi hatta. Ve bugun yapışkan akıntı geldi bu yüzden korktum acaba yumurtlama başladı mı bu kadar çabuk oluyor mu yoksa iğnelerin etkisi mi karar veremedim. Artık oazartesi ak mı kara mi göreceğim
Tesekkurler Can'ım ya içime su serptin. Daha hiç bakmadılar bana pazartesi ilk defa bakacaklar yumurtalarin durumuna insallah olgunlaşırlar :)Istedigini aklina geleni sor ama unutma bizler sadece deneyim paylasiyoruz en dogrusu doktorunu bilir tabi :) Siz tedaviye basladiginiza gore REmzi bey senin prolaktin duzeyini sorun etmemis o zaman korkma bence. Tedavi boyunca surekli kontrol ediliyorsun ya yumurtlama hemen oyle olmuyor doktorun kontrol ediyor onlari zaten. Bu ignelerden dolayi fazla sayida yumurta buyudugu icin bu donemde cok akinti oluyor. Ilk seferinde ben de cok korkup doktorumu aramistim. Son yumurta toplama da ise yumurtalar cok buyumustu hemen catlamasin diye Guvenc bey bir hap verdi ve iki gun evde kipirdaman yattim. OZetle kontrol altinda o yumurtalar :) kritik durum olsa dr un uyarir.
:)) olgunlasir olgunlasirlar hic merak etme insanin aklina binbir turlu ihtimal geliyor ama doktora guvenmek en guzeli. Tabi her sey insan icin, onlar da yanilabilir hersey olabilir ama hic insanin kaygilandigi gibi olmuyor. Umarim guzel sonuclar alirsin.Tesekkurler Can'ım ya içime su serptin. Daha hiç bakmadılar bana pazartesi ilk defa bakacaklar yumurtalarin durumuna insallah olgunlaşırlar :)
Neden agustosta Can'ım sen mi istedin yoksa doktor mu dedi. Bu arada insallah herşey istediğin gibi olur :) bebisin sana sıkı sıkı tutunur :):)) olgunlasir olgunlasirlar hic merak etme insanin aklina binbir turlu ihtimal geliyor ama doktora guvenmek en guzeli. Tabi her sey insan icin, onlar da yanilabilir hersey olabilir ama hic insanin kaygilandigi gibi olmuyor. Umarim guzel sonuclar alirsin.
Ben de bekliyorum simdilik 6 tane dondurulmus embriyomuz var Agustos ayinda transfer olacak cok heyecanliyim. Hepsi 2. gun donduruldugu icin henuz kaliteleri belli degil. Bakalim ?
Cok tesekkur ederim canim. Biz Turkiye'de degiliz ancak Agustos ayinda orada olabilir o yuzden.Neden agustosta Can'ım sen mi istedin yoksa doktor mu dedi. Bu arada insallah herşey istediğin gibi olur :) bebisin sana sıkı sıkı tutunur :)
Anladım Can'ım allah yardımcımız olsunCok tesekkur ederim canim. Biz Turkiye'de degiliz ancak Agustos ayinda orada olabilir o yuzden.
Merhaba neva10 ben daha yeni katılıyorum foruma. Temmuz ayında tup bebek yaptıracam ilk once Mustafa Bahcecıye karar vermıştım tam benım tedavı surecınde ızıne ayrılıyormuş. Cok uzuldum dıger merkezlerı arastırdım herkes bahcecı diyor merkez olarak sakın rahat bır ortam oldugunu soyledıler. Sımdı de Guvenc Karlıkayaya karar kılmayı dusunuyorum cok arastırıyorum sen memnun kaldın mı. Transferı 1 ay sonra yaptıgını yazmışlar ben yurtdışından gelicem herkese mı oyle yapıyormuş.18 embriyom a kaliteymiş bugüne kadar gelmişler çok Mutlu oldum 9'unu dondurdular 9 tanesini de salı gününe kadar takip edecekler 5.gün embriyosu olunca transfer olacak ama hemen değil 1 ay sonra olacak muhtemelen
Güvenç Beyden memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle tedavi sürecin Hakkı'nda yorum yapamıyorum herkesin farklı olabiliyor çünkü[/QUOE
esımde ve bende hıc bır problem yok 3 senelık evlıyım 1.5 sene once kımyasal gebelık gecırdım evlendıgımızden berı hıc korunmadık ama malesef hamıle kalamadım. bır suru doktora gıttım herkes sorun yok olur dıye aynı seyi soyluyor . asılama yumurta takıbı yaptırdım ama olmadı. ınsallah bu sefer tedavıde kararlıyız. senın sonucun bellı mı hamıle kalmışsındır ınşallah .
Can'ım ne durumdasın adet olmayı bekliyordun galiba :) bugun kontrole gittim iğne sayısı seninki gibi 9 iğne + yumurta çatlamasın diyede iğne verdi persembe yine çağırdı gayet iyi görünüyor sesi yumurtalar böyle giderse cumartesi günü toplarız dediAnladım Can'ım cok gecmiş olsun insallah herşey olumlu geçer ve istediğin olur:) tabi ben daha yolun basında olduğum icin bu söylediklerin Suanlik yabancı geliyor ama sanırım Zaman'la bende öğreneceğim bunları. 5. Gün embriyosu nedir. Sende de oldu mu Can'ım ishal falan. Bu arada bana da gonal f ve Merional diye iki iğne omega 3 decavit birde co Q-10 verildi bunlara ek birde daha önceden kullandığım Glukofen var
Merhaba :)Merhaba. Ben de bu ay yumurta toplama için merkeze gidecektim. Adet olmayınca gidemedim.Hiç böyle olmamıştı hormon değerlerim normaldi. Bi tek tsh biraz yüksekti o da son tahlilde düzelmişti.Normal adet tarihi de 6 gün geçti. 2 gün önce ne olur ne olmaz diye idrar testi de yaptım ama sonuç negatif. Neden böyle olabilir arkadaşlar?
Keşke öyle olsa ama öyle değil. Kaç defa gittiysem hastaneye hep hüsran...Prolaktin normal bu arada artı hiçbir belirti de yok.Merhaba :)
Idrar testi herzaman dogru sonuc vermiyor bir kan testi de yaptirabilirsin, ya da en guzeli doktor kontrolu. Bir de prolaktin degerelerin normal miydi? Umarim gecikmenin sebebi guzel bir haberdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?