Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ben bahçecide ye Dr zeki beye çok teşekkür ederim bugün emin olmak için ikinci testi yaptık deyerleri artmış hamileyim.kismetse darısı tüm isteyenlerin başına

Ne guzel haber :))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, cok tebrik ederim. Umarim buradaki herkesten bir gun bu guzel haber gelir.

Temmuzun son haftasında tüp bebek yaptırmak için Mustafa beyden randevu alacaktim ne yazıkki izne ayriliyormus tam benim tedavi sürecim de. Çok araştırdım acaba başka merkeze mi gitsem diye ama yine Bahçeci de karar kıldım. Bu sefer Guvenc Karlikaya dan randevu almayi dusunuyorum tedavi görenler yorum yazabilir mi.

Güvenç Bey benim doktorum kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim ilk tedavimde hamile kaldım haftaya cumartesi kese ya da keseleri görmek için gideceğim

Güvenç Bey benim doktorum kendisinden çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim ilk tedavimde hamile kaldım haftaya cumartesi kese ya da keseleri görmek için gideceğim
İnanın sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayi nasip etsin insallah .
Yarına randevuyu alicam böyle yazılar okudukça insanın içi rahat ediyor. Don bir sorun olacak Rica etsem Sizdeki problem neydi kısaca yazarmisiniz.

Aslında problem yoktu benim 5,5 yaşında doğal yoldan olan bir oğlum var eşimin spermlerinde sorun vardı fakat Ankara'da Kaan aydos a gittik doğal yoldan olabilir ama ne Zaman olur bilemem bence vakit kaybetmeyin tüp bebek yapın demişti Güvenç beyde her şeyin normal olduğunu fakat daha fazla Zaman kaybetmenin gereksiz olduğunu bu yüzden tedaviye başlayabileceğini söylemişti bende zaten adetin ikinci günü gitmiştim her şey normal olduğu için hemen o gün iğnelere başlatmıştı

Ayy kızlar ben bi gün oruç tuttum gebe gebe ama yok olmadı zor ettim akşamı siz napıyosunuz tutabilir musunuz?

Arkadaşlar bugun yumurtalarımın büyüdüğü ve cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacağı söylendi :) insallah herşey yolunda gider...
Yanlız doktor bana hemen mi yapalım dedi yoksa sonra mı yapalım dedi transferi. Bende ilk basta böyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum doktor bana 1 ay sonra yaparız demişti Şimdi de böyle soru sorunca kafam karıştı sizce sıcağı sıcağına mı yapılsın yoksa 1 ay sonra mı yardımcı olursanız sevinirim :)

Bende böyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum yumurtalar alındı embriyo oldu 5. Günde donduruldu bir sonraki ay transfer için hazırlık yapıldı genelde hemen yapmıyorlarmış 1 -2 ay dondurup öyle transfer yapıyorlarmış diye biliyorum

Allah allah cumartesi gidince sorarım olmadı.

Allah bagislasin oglunuzu. Benim esimde de sperm sorunu var ama çok büyük sorun değil normalin biraz altında 3 seneden beri gittiğimiz her doktor tüp bebeğe gerek olmadığını normal yolla olabileceğini söylediler. Bu sefer tam kararı verdim bugün Güvenç beyden randevuyu aldım. Siz yumurtaların çoğalması için ek gıda ya da kür uygulayınız mi ?Yoksa sadece igne tedavisi sonucunda 20 tane yumurta oluştu.

Son düzenleme:
Herhangi bir kür uygulamadım tedavi öncesinde muayene de doktorum çok iyi yumurtladığımı yumurta rezervimin iyi ve kaliteli olduğunu yaşıma göre herşeyin güzel olduğunu söyledi sadece her gün 1 yumurta yemeğe özen gösterdim bunun dışında hazır ve paketlenmiş gıdalardan uzak durdum sigara ve alkol kullanmamamda büyük avantaj oldu

Daha önce nerede denemistiniz

Ebush_354 Merhaba Can'ım nasılsın? Ne yaptın en son adet olmayı bekliyordun durumun nedir
Merhaba canım. Evet geçen pazar adet oldum ve pazartesi günü kontrolümü yaptırdım Remzi beye çok şükür bir problem yok transfer tedavisine başladık... 25 inde kontrolüm var sonra kısmetse 30 haziranda transferim olacak :) Sen ne durumdasın canım peki

Daha önce nerede denemistiniz
Daha önce denemem olmadı İlk tüp bebek tedavisine başlıcam inşallah temmuz ayinda. Prof doktorum vardı gazia tep de bu tedaviyi istanbulda yaptirmamizi önerdi memorial şişli de Semra hanım, Bahçeci musatfa bey ve Brüksel de ki yücel bey in çok iyi oldugunu ve ihtisas arkadaşları olduğunu söyledi. Bende arastirdim doktor arkadaşlara danistim memorialin filan çok kalabalık olduğunu sakın ortamın daha iyi olacağını onun için bahceciyi önerdi. Mustafa beyde izne ayrılacağı için bende güvenç beyden karar kıldım.

Bende 27 yaşındayım tahlil sonucunda doktorum çok iyi dedi rezervimin bende sigara ve alkol kullanmiyorum. Yumurtayla aram pek iyi değil ama dikkat edicem söylediklerinizi. Çok teşekkür ederim. İnşallah Allah herkesin gönlündekini verir. Çok zor bir durum herkesin kolay hamile kaldiklarini gorunce duyunca uzulmemek elde degil. Hakkımızda hayırlısı diyip gönlümüzü ferahlatmaya calisiyoruz sadece.

Cok sevindim Can'ım senin adına insallah herşey istediğin gibi olur :) bende yarın doktora gidiyorum yumurta toplamak icin:) cok heyecanlıyım insallah herşey yolunda gider. Bana onerebilecegin yada tavsiye edeceğin birşey var mı Can'ım yarın icin. Zor oluyor mu seni bayılttılar mı sonrasında herhangi bi Ağrı falan oldu mu yada kanama falan

Hayırlısı olsun canım senin içinde işlem şöyle oldu: genel aneztezi ile dolayısıyla hiç bir şey hissetmiyorsun ama ayıldığımda ağrı hissettim hemen ağrı kesici yaptılar zaten sonrasında ilaçların da var enfeksiyon olmamak için onlarla toplarlıyorsun ama 3-4 gün işlem yapıldığı için ince ince bir sızı şeklinde bir şey hissediliyor... Zaten işlem bittikten sonra mutlaka idrara çıkartıp kanama kontrolu yapıyorlar benim bir sorunum olmamıştı Allahtan... İnşallah sende de öyle olur sadece peçeteye sildiğinde gelen bir şey o da çok normalmiş... Benim tek sıkıntım kusma oldu ya narkozdan ya da işlem sonrası tuvalete çıkabilmek için çok su içtim boş mideye onun yüzünden baya bir kustum... İnşallah öyle bir şey olmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…