İnsallah Can'ım benim tesekkurler cevabın icin :) bakalım beni neler bekliyor insallah herşey yolunda gider :)Hayırlısı olsun canım senin içinde işlem şöyle oldu: genel aneztezi ile dolayısıyla hiç bir şey hissetmiyorsun ama ayıldığımda ağrı hissettim hemen ağrı kesici yaptılar zaten sonrasında ilaçların da var enfeksiyon olmamak için onlarla toplarlıyorsun ama 3-4 gün işlem yapıldığı için ince ince bir sızı şeklinde bir şey hissediliyor... Zaten işlem bittikten sonra mutlaka idrara çıkartıp kanama kontrolu yapıyorlar benim bir sorunum olmamıştı Allahtan... İnşallah sende de öyle olur sadece peçeteye sildiğinde gelen bir şey o da çok normalmiş... Benim tek sıkıntım kusma oldu ya narkozdan ya da işlem sonrası tuvalete çıkabilmek için çok su içtim boş mideye onun yüzünden baya bir kustum... İnşallah öyle bir şey olmaz sana
Ne demek canım benim inşallah yolunda gider her şeyin aç yumurtan var şu anİnsallah Can'ım benim tesekkurler cevabın icin :) bakalım beni neler bekliyor insallah herşey yolunda gider :)
Can'ım benim herşey yolunda gitti umduğumdan da kolay geçti Allah'a şükür hiç bir sıkıntı yasamadım insallah hep böyle geçer bu süreç. Doktor ve hemşirelerin dediğine göre 17 yumurta toplanmış yarın arayacaklarmış ne durumda olduklarını bakalım allahtan hayırlısı Can'ımNe demek canım benim inşallah yolunda gider her şeyin aç yumurtan var şu an
Aynen öyle canım stres yaptığına değmiyor... Gözün aydın inşallah kaliteleri güzeldir canımCan'ım benim herşey yolunda gitti umduğumdan da kolay geçti Allah'a şükür hiç bir sıkıntı yasamadım insallah hep böyle geçer bu süreç. Doktor ve hemşirelerin dediğine göre 17 yumurta toplanmış yarın arayacaklarmış ne durumda olduklarını bakalım allahtan hayırlısı Can'ım
Günaydın Can'ım bu sabah aradılar beni 17 yumurtadan 14 ü olgun yumurtaymış 9 u dollenmis 3. Günü arayıp haber vereceklermiş sence Nasıl iyi haber mi yarı yarıya duşmuş baksana insallah birşey olmazAynen öyle canım stres yaptığına değmiyor... Gözün aydın inşallah kaliteleri güzeldir canım
Canım hiç telaş etme sayısı önemli değil önemli olan kaliteli olması benim durumum şöyleydi... 12 tane yumurtam toplandı 10 tanesi kaliteliydi 9 u döllenmişti... 3. Gün aradıklarında 9 u da devam ediyordu ama bana uyarısını yaptılar sayı düşecek telaş etmeyin çünkü hepsinin 5. Güne devam etmesini beklemiyoruz oran %20 dir dedi benimkiler içinse sizden beklentimiz 3 ya da 4 tanesinin dondurulması bekleniyor demişlerdi ve nihayetinde de öyle oldu 4 tanesi donduruldu... O yüzden sayı düşecek korkma dediğim gibi zaten ya 1 ya da 2 tanesi transfer ediliyor dolayısıyla önemli olan kaliteleri ve sağlıklı olmalarıGünaydın Can'ım bu sabah aradılar beni 17 yumurtadan 14 ü olgun yumurtaymış 9 u dollenmis 3. Günü arayıp haber vereceklermiş sence Nasıl iyi haber mi yarı yarıya duşmuş baksana insallah birşey olmaz
Dun klinikte biriyle tanıştım bayanın 4. Denemesiymiş 3. Günü bozulmuyormuş yumurtaları bu nedenle korktum aslında insallah dediğin gibi olur :) sende de pko varmıydi Can'ımCanım hiç telaş etme sayısı önemli değil önemli olan kaliteli olması benim durumum şöyleydi... 12 tane yumurtam toplandı 10 tanesi kaliteliydi 9 u döllenmişti... 3. Gün aradıklarında 9 u da devam ediyordu ama bana uyarısını yaptılar sayı düşecek telaş etmeyin çünkü hepsinin 5. Güne devam etmesini beklemiyoruz oran %20 dir dedi benimkiler içinse sizden beklentimiz 3 ya da 4 tanesinin dondurulması bekleniyor demişlerdi ve nihayetinde de öyle oldu 4 tanesi donduruldu... O yüzden sayı düşecek korkma dediğim gibi zaten ya 1 ya da 2 tanesi transfer ediliyor dolayısıyla önemli olan kaliteleri ve sağlıklı olmaları
Herkesin farklı farklı oluyor canım duyduğu kötü şeylerin etkisinde çok kalıyoruz o yüzden bence çok düşünmemeye çalış... Evet ben de pcos luyum benimki hatta biraz ağır ilaçsız adet göremiyorum hiçDun klinikte biriyle tanıştım bayanın 4. Denemesiymiş 3. Günü bozulmuyormuş yumurtaları bu nedenle korktum aslında insallah dediğin gibi olur :) sende de pko varmıydi Can'ım
Anladım guzelim insallah Hakkı'mızda hayırlısı olur :)Herkesin farklı farklı oluyor canım duyduğu kötü şeylerin etkisinde çok kalıyoruz o yüzden bence çok düşünmemeye çalış... Evet ben de pcos luyum benimki hatta biraz ağır ilaçsız adet göremiyorum hiç
Aynen hayırlısı olsun canım hakkımızdaAnladım guzelim insallah Hakkı'mızda hayırlısı olur :)
Merhaba Can'ım dediğin gibi oldu :) bugun aradılar bu arada döllenen 9 değil 7 taneymiş 3. Günü 4 tane dondurmuşlar geri kalan 3 tanesinide şans vermek istemişler gelişimleri biraz yavaş diye 5. Güne kadar bekleteceklermiş 2 gün sonra yine haber vereceklermiş. Dediğin gibi oldu :)Aynen hayırlısı olsun canım hakkımızda
Sayıya takılma canım bi tane iyi kalite embriyo cıkar tutarMerhaba Can'ım dediğin gibi oldu :) bugun aradılar bu arada döllenen 9 değil 7 taneymiş 3. Günü 4 tane dondurmuşlar geri kalan 3 tanesinide şans vermek istemişler gelişimleri biraz yavaş diye 5. Güne kadar bekleteceklermiş 2 gün sonra yine haber vereceklermiş. Dediğin gibi oldu :)
Gözün aydın canım inşallah kalanlar da 5. Güne devam ederler sayılara takılma sakın önemli olan kalitesii bundan sonra stres yok hiçMerhaba Can'ım dediğin gibi oldu :) bugun aradılar bu arada döllenen 9 değil 7 taneymiş 3. Günü 4 tane dondurmuşlar geri kalan 3 tanesinide şans vermek istemişler gelişimleri biraz yavaş diye 5. Güne kadar bekleteceklermiş 2 gün sonra yine haber vereceklermiş. Dediğin gibi oldu :)
İnsallah Can'ım ya tesekkurler :)Sayıya takılma canım bi tane iyi kalite embriyo cıkar tutar
Tesekkurler Can'ım benim beni arayan arkadaşla konuştuk biraz sordum neden 3. Gün diye doktor söylemiş kaliteliymiş 3. Günü dondurulalar sansa bırakmayalım demiş yanı aynen dediğin gibi oldu :) Allahım sen yardım et bu mubarek ayda yar ve yardımcımız olGözün aydın canım inşallah kalanlar da 5. Güne devam ederler sayılara takılma sakın önemli olan kalitesii bundan sonra stres yok hiç
Hayırlısı olsun canım benim hakkımızda inşallah.. Her şey güzel gider Allahın izniyle hepimiz için deTesekkurler Can'ım benim beni arayan arkadaşla konuştuk biraz sordum neden 3. Gün diye doktor söylemiş kaliteliymiş 3. Günü dondurulalar sansa bırakmayalım demiş yanı aynen dediğin gibi oldu :) Allahım sen yardım et bu mubarek ayda yar ve yardımcımız ol
Canim yumurta toplamadan kac gün sonra adet oldun. Eğer normal şartlarda adet olursam Bayram'a denk geliyor acık olur mu acabaHayırlısı olsun canım benim hakkımızda inşallah.. Her şey güzel gider Allahın izniyle hepimiz için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?