Canım ben işledimden sonra 13. Gün adet oldum 2. Günü kontrole gidiliyor... Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım burda ben 8. Gün olan da okudum.. Doktor sana bir şey dedi mi bana 12 gün demişti ben o ara çok stresliydim 1 gün kaydıCanim yumurta toplamadan kac gün sonra adet oldun. Eğer normal şartlarda adet olursam Bayram'a denk geliyor acık olur mu acaba
Hayırlısı olsun tedaviniz iğneleriniz neler ben gonal f ve menapur du daha sonraki kontrolde 3 e çıktı orgalutran da eklendiMerhaba arkadaşlar. Ben de bahçecide tedaviye başladım ve olumlu yönde farkı görmeye başladım.Opuya dün başladım İstanbul dışından geliyorum. Sizce bayram öncesi biter mi ayrıca diğer opulardan farklı 2 iğne ile başladım sizinki de öylemiydi ayrıca 3 vitamin hapı kullanıyorum. Hadi hayırlısı...
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah bu sefer yüzünüz güler... Benim de 4 tane 5. Gün embriyom var kısmetse 30 haziran da transferim olacak ilk denememizArkadaslar Merhaba
Bende Bahçeci fulya da tedaviye başladım erbil beyin hastasıyım. Nisan ayında başladık tüm tetkikler yapıldı hepsi çok şükür iyi çıktı ve sonrasında yumurtalar toplandı 4 adet 5. Gün dondurulmuş embriyom var :) genetiğe gittiler onlarında sonucu iyi geldi şükürler olsun. Şimdi adet olmayı bekliyorum 2. Gün gidicem ve bağışıklık sistemi için test yapilcak birde era testi yapılacak onun sonucuna göre de transfer gerçekleşecek. Bu benim 4. Denemem daha önceki 3 denemeyi başka bir yerde yapmıştık, bahceciye gittikten sonra anladım ki para tuzağına düşmüşüz biz buradan çok memnunum inşallah iyi sonuçlar alırız. Rabbim bu yolda kucagimizi boş çevirmesin.
Benimki de aynı ilk kontrolden 6 gün sonra 3.iğneye de başlıyoruz. Gonalf multidose u hemşire hanım ilaçla tozu karıştırdı 112 birimi vurdu kalanını poşete attım kaldığım yere geldim bi baktım Şişede çok az ilaç kalmış yani bana öyle gelmiş:))))zaten pahalı 450 lik her günü bi tane nasıl olur dedim en azından 3.4 gün yetmeliydi...Hayırlısı olsun tedaviniz iğneleriniz neler ben gonal f ve menapur du daha sonraki kontrolde 3 e çıktı orgalutran da eklendi
Yok Can'ım birşey söylemedi aslında hiç birşey söylemedi sadece geldi başarılı oldu dedi o an birşey sormak aklıma gelmedi.dun aradım sordum ne Zaman gelmem lazım diye o da adetin 2. Günü gel dedi benimde tam Zaman'ında olursa yanı eski adetlerime göre Bayram'ın 2. Gününe denk geliyor acık olmazsa tedavim yarıda mı kalırCanım ben işledimden sonra 13. Gün adet oldum 2. Günü kontrole gidiliyor... Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım burda ben 8. Gün olan da okudum.. Doktor sana bir şey dedi mi bana 12 gün demişti ben o ara çok stresliydim 1 gün kaydı
Benimki de aynı ilk kontrolden 6 gün sonra 3.iğneye de başlıyoruz. Gonalf multidose u hemşire hanım ilaçla tozu karıştırdı 112 birimi vurdu kalanını poşete attım kaldığım yere geldim bi baktım Şişede çok az ilaç kalmış yani bana öyle gelmiş:))))zaten pahalı 450 lik her günü bi tane nasıl olur dedim en azından 3.4 gün yetmeliydi...
Aynen onda ben de demiştinim nasıl yeticek bu diye... Teşekkürler canım Allah razı olsun... Benim 20 mayısta ilk iğnem olmuştu 30 mayıs opum kısmetse 30 haziran da transferBu arada Ebush_354 arkadaşım temenni için teşekkürler Allah razı olsun. Senin de transferin şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey iyi olacak. Bu arada senin yumurta toplama işlemi kaç gün sürdü. İyi ki Mustafa hocamız var ona çok güveniyorum.
Benim şöyle düşün canım opu ve transfer arası tam 1 ay oluyor bende ki hesaba göre adetin 18. Günü transfer olacağım yabi belki sende de bu hesap tutarsa opun ne zamansa 12 gün ekleyince adet tarihin çıkabilir inş bayrama denk gelmez tabi olmadı telefondan bilgi alYok Can'ım birşey söylemedi aslında hiç birşey söylemedi sadece geldi başarılı oldu dedi o an birşey sormak aklıma gelmedi.dun aradım sordum ne Zaman gelmem lazım diye o da adetin 2. Günü gel dedi benimde tam Zaman'ında olursa yanı eski adetlerime göre Bayram'ın 2. Gününe denk geliyor acık olmazsa tedavim yarıda mı kalır
Evet Can'ım ya eğer normal adet günüm olacaksam temmuzun 6sina denk geliyor ama erken olurdan cok iyi olur tabi yoksa tam bayrama denk geliyorBenim şöyle düşün canım opu ve transfer arası tam 1 ay oluyor bende ki hesaba göre adetin 18. Günü transfer olacağım yabi belki sende de bu hesap tutarsa opun ne zamansa 12 gün ekleyince adet tarihin çıkabilir inş bayrama denk gelmez tabi olmadı telefondan bilgi al
Bence telefonla görüşmelisin doktorla çünkü gerekirse önceden ilaçlarını alırsın başlatır doktor günü geldiğindeEvet Can'ım ya eğer normal adet günüm olacaksam temmuzun 6sina denk geliyor ama erken olurdan cok iyi olur tabi yoksa tam bayrama denk geliyor
Doğru diyorsun Can'ım yarın arayıp sormayı düşünüyorum zaten neredeyse gergin arıyorum :)) yeter artık diyecek... Sen ne durumdasın Can'ım az kaldı kendini Nasıl hissediyorsunBence telefonla görüşmelisin doktorla çünkü gerekirse önceden ilaçlarını alırsın başlatır doktor günü geldiğinde
Demezler canım hassasiyetimizi onlar da biliyorlar... ben biraz karışığım gerginlik heyecan hepsi birbirine karıştı canım kucağımıza almadan da bu stres bitmeyecek sanırım... Stres hiç bitmiyor bendeDoğru diyorsun Can'ım yarın arayıp sormayı düşünüyorum zaten neredeyse gergin arıyorum :)) yeter artık diyecek... Sen ne durumdasın Can'ım az kaldı kendini Nasıl hissediyorsun
Stres yapma dicem ama olmuyor ki tahmin edebiliyorum sendeki heyecanı ama dediğin gibi sakin ol stres yapmamaya çalış bakarsın Remzi bey bize uğurlu gelir herşey yolunda gider.Demezler canım hassasiyetimizi onlar da biliyorlar... ben biraz karışığım gerginlik heyecan hepsi birbirine karıştı canım kucağımıza almadan da bu stres bitmeyecek sanırım... Stres hiç bitmiyor bende
Bugun aradılar yine 5. Güne çıkamamış 3 tanesi ya o dondurduklarida çıkamazsaDemezler canım hassasiyetimizi onlar da biliyorlar... ben biraz karışığım gerginlik heyecan hepsi birbirine karıştı canım kucağımıza almadan da bu stres bitmeyecek sanırım... Stres hiç bitmiyor bende
Stres yapma dicem ama olmuyor ki tahmin edebiliyorum sendeki heyecanı ama dediğin gibi sakin ol stres yapmamaya çalış bakarsın Remzi bey bize uğurlu gelir herşey yolunda gider.
İnşallah her şeyin hayırlısı olur canım zaten en kalitelilerini dondurmuşlardır diğer geri kalanları bir ihtimal olabilecek olanlardırBugun aradılar yine 5. Güne çıkamamış 3 tanesi ya o dondurduklarida çıkamazsa
Evet Can'ım dediğin gibi aradım da doktoru bugun Bayram'da acıkmısiniz demek icin ayrıca durum değerlendirmesi icin ama sabah adet sancım oldu ve adet oldum galibaİnşallah her şeyin hayırlısı olur canım zaten en kalitelilerini dondurmuşlardır diğer geri kalanları bir ihtimal olabilecek olanlardır
Bünyeden bünyeye değiliyor demek ki canım günler bak 6. Günde başlamış adetin vardır her şeyde bir hayır yarın güzel haberler alırsın inşallahEvet Can'ım dediğin gibi aradım da doktoru bugun Bayram'da acıkmısiniz demek icin ayrıca durum değerlendirmesi icin ama sabah adet sancım oldu ve adet oldum galibadoktora sordum adet gibi mi dedi evet dedim yarın da devam ederse gel bi bakalım dedi eğer herşey yolunda giderse tedaviye başlarız dedi cok erken oldum eğer adet kanamasıysa
İnsallah Can'ım benim normalde 31 günde olurdum ama bu ay 18. Günü oldum ilk defa hayırlısıBünyeden bünyeye değiliyor demek ki canım günler bak 6. Günde başlamış adetin vardır her şeyde bir hayır yarın güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?