Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim yumurta toplamadan kac gün sonra adet oldun. Eğer normal şartlarda adet olursam Bayram'a denk geliyor acık olur mu acaba
Canım ben işledimden sonra 13. Gün adet oldum 2. Günü kontrole gidiliyor... Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım burda ben 8. Gün olan da okudum.. Doktor sana bir şey dedi mi bana 12 gün demişti ben o ara çok stresliydim 1 gün kaydı

Hayırlısı olsun tedaviniz iğneleriniz neler ben gonal f ve menapur du daha sonraki kontrolde 3 e çıktı orgalutran da eklendi

Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah bu sefer yüzünüz güler... Benim de 4 tane 5. Gün embriyom var kısmetse 30 haziran da transferim olacak ilk denememiz

Hayırlısı olsun tedaviniz iğneleriniz neler ben gonal f ve menapur du daha sonraki kontrolde 3 e çıktı orgalutran da eklendi
Benimki de aynı ilk kontrolden 6 gün sonra 3.iğneye de başlıyoruz. Gonalf multidose u hemşire hanım ilaçla tozu karıştırdı 112 birimi vurdu kalanını poşete attım kaldığım yere geldim bi baktım Şişede çok az ilaç kalmış yani bana öyle gelmiş:))))zaten pahalı 450 lik her günü bi tane nasıl olur dedim en azından 3.4 gün yetmeliydi...

Bu arada Ebush_354 arkadaşım temenni için teşekkürler Allah razı olsun. Senin de transferin şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey iyi olacak. Bu arada senin yumurta toplama işlemi kaç gün sürdü. İyi ki Mustafa hocamız var ona çok güveniyorum.

Yok Can'ım birşey söylemedi aslında hiç birşey söylemedi sadece geldi başarılı oldu dedi o an birşey sormak aklıma gelmedi.dun aradım sordum ne Zaman gelmem lazım diye o da adetin 2. Günü gel dedi benimde tam Zaman'ında olursa yanı eski adetlerime göre Bayram'ın 2. Gününe denk geliyor acık olmazsa tedavim yarıda mı kalır

Elena o dozlar o kadar normal ki.ben 450 üniteyi tek defada oluyodum ve yumurtalarımın büyümesi 15 günü buluyodu.sadece 5-6 binliralık ilaç kullandım hemde 3 denememde ayrı ayrı.keşke bende o dozlarda tedavi olabilsem

Aynen onda ben de demiştinim nasıl yeticek bu diye... Teşekkürler canım Allah razı olsun... Benim 20 mayısta ilk iğnem olmuştu 30 mayıs opum kısmetse 30 haziran da transfer

Benim şöyle düşün canım opu ve transfer arası tam 1 ay oluyor bende ki hesaba göre adetin 18. Günü transfer olacağım yabi belki sende de bu hesap tutarsa opun ne zamansa 12 gün ekleyince adet tarihin çıkabilir inş bayrama denk gelmez tabi olmadı telefondan bilgi al

Evet Can'ım ya eğer normal adet günüm olacaksam temmuzun 6sina denk geliyor ama erken olurdan cok iyi olur tabi yoksa tam bayrama denk geliyor

Evet Can'ım ya eğer normal adet günüm olacaksam temmuzun 6sina denk geliyor ama erken olurdan cok iyi olur tabi yoksa tam bayrama denk geliyor
Bence telefonla görüşmelisin doktorla çünkü gerekirse önceden ilaçlarını alırsın başlatır doktor günü geldiğinde

Bence telefonla görüşmelisin doktorla çünkü gerekirse önceden ilaçlarını alırsın başlatır doktor günü geldiğinde
Doğru diyorsun Can'ım yarın arayıp sormayı düşünüyorum zaten neredeyse gergin arıyorum :)) yeter artık diyecek... Sen ne durumdasın Can'ım az kaldı kendini Nasıl hissediyorsun

Doğru diyorsun Can'ım yarın arayıp sormayı düşünüyorum zaten neredeyse gergin arıyorum :)) yeter artık diyecek... Sen ne durumdasın Can'ım az kaldı kendini Nasıl hissediyorsun
Demezler canım hassasiyetimizi onlar da biliyorlar... ben biraz karışığım gerginlik heyecan hepsi birbirine karıştı canım kucağımıza almadan da bu stres bitmeyecek sanırım... Stres hiç bitmiyor bende

Demezler canım hassasiyetimizi onlar da biliyorlar... ben biraz karışığım gerginlik heyecan hepsi birbirine karıştı canım kucağımıza almadan da bu stres bitmeyecek sanırım... Stres hiç bitmiyor bende
Stres yapma dicem ama olmuyor ki tahmin edebiliyorum sendeki heyecanı ama dediğin gibi sakin ol stres yapmamaya çalış bakarsın Remzi bey bize uğurlu gelir herşey yolunda gider.

Bugun aradılar yine 5. Güne çıkamamış 3 tanesi ya o dondurduklarida çıkamazsa

Stres yapma dicem ama olmuyor ki tahmin edebiliyorum sendeki heyecanı ama dediğin gibi sakin ol stres yapmamaya çalış bakarsın Remzi bey bize uğurlu gelir herşey yolunda gider.
Bugun aradılar yine 5. Güne çıkamamış 3 tanesi ya o dondurduklarida çıkamazsa
İnşallah her şeyin hayırlısı olur canım zaten en kalitelilerini dondurmuşlardır diğer geri kalanları bir ihtimal olabilecek olanlardır

İnşallah her şeyin hayırlısı olur canım zaten en kalitelilerini dondurmuşlardır diğer geri kalanları bir ihtimal olabilecek olanlardır
Evet Can'ım dediğin gibi aradım da doktoru bugun Bayram'da acıkmısiniz demek icin ayrıca durum değerlendirmesi icin ama sabah adet sancım oldu ve adet oldum galiba doktora sordum adet gibi mi dedi evet dedim yarın da devam ederse gel bi bakalım dedi eğer herşey yolunda giderse tedaviye başlarız dedi cok erken oldum eğer adet kanamasıysa

Bünyeden bünyeye değiliyor demek ki canım günler bak 6. Günde başlamış adetin vardır her şeyde bir hayır yarın güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…